hogyan tedd a neved annyira dp tovább a BBM-be

Ebben a cikkben más jó módszereket is el akarunk mondani, hogy a DP BBM jól nézzen ki és szleng legyen anélkül, hogy a Photoshop segítségével szerkesztenie kellene.

Van DP BBM mások, mint mások, mindenki álma huh. A személyes fotók DP BBM-ként való használata mellett általában vannak olyanok is, akik kedvenc fociklubjuk logóját, vicces fotókat, sőt vicces GIF-képeket használnak. Ezért ebben a cikkben más jó módszereket is szeretnénk elmondani, hogy a BBM mozgó DP-je hűvösnek és szlengnek tűnjön anélkül, hogy a Photoshop segítségével szerkesztenie kellene.

  • Hogyan készítsünk egy kijelző képet (DP BBM) a kép kivágása nélkül
  • Hogyan lehet a DP BBM-et megtörni vagy elmosni
  • A legújabb vicces és mozgó BBM DP-k (GIF) gyűjteménye

Ezenkívül a nevét BBM mozgó DP-ként (GIF) is megteheti, csak egyszerűen és gyorsan. Kész? Kezdjük lépésről lépésre.

  • Először csak a következő FlashDP webhelyet kell meglátogatnia.

  • A FlashDP új dizájnnal díszíti a BBM mozgó DP-jét képek kombinációjával háttér és csípőposztok. Csak menüt kell választania Egyenes Outta SPECIÁLIS. Helyezzen be egy képet háttér és írja be azt a várost, ahol él. nyomja meg a gombot Beküldés, és várja meg, amíg a kívánt DP BBM meg nem jelenik.

Eredmény:

  • Egy másik, nem kevésbé klassz BBM mobil DP modell a Soccer Fans. Ha Ön egy bizonyos futballklub igazi támogatója, a FlashDP Soccer Fans módot biztosít, amely párosítja a kívánt szöveget a kedvenc futballklubjának logójával. A trükk, válassza ki a módot Futballrajongók, írja be a nevét, és alatta írja be a kívánt szavakat. Ezután csak ki kell választania a kedvenc klub logóját. nyomja meg Beküldés nak nekgenerál DP BBM, amit akar.

Eredmény:

  • Sokkal több DP BBM mód hozható létre a FlashDP elvégzéséhez. Van Villogó szöveg, születésnap, villogó képekstb. Ha ki akarja próbálni, látogasson el a következő FlashDP webhelyre. Sok szerencsét!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found