6 módja annak, hogy megszabaduljon a biztonságos módtól (safemode) egy androidos telefonon

A mobiltelefon folyamatosan biztonságos módba megy, és megszakítja a tevékenységeit? Itt van 6 módja annak, hogy megszabaduljon a biztonságos módtól az Android telefonokon a Samsung, a Xiaomi stb.

Hogyan lehet megszabadulni Android biztonságos mód vagy közismert nevén Biztonságos mód rászorulsz most?

Operációs rendszer Android amelynek alapja nyílt forráskód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bütyköljék és módosítsák őket. Ezért rengeteg root szolgáltatást kínálnak az Android felhasználók számára.

Annak ellenére, hogy megkönnyíti, ez gyorsabban károsítja az androidos mobiltelefon-rendszert, különösen a gyökér és rosszindulatú alkalmazások telepítése esetén. Általában az Android mobiltelefonja azonnal biztonságos módba lép, hogy elkerülje a további károkat.

Ebben a cikkben az ApkVenue megpróbál elmondani néhányat hogyan lehet megszabadulni a biztonságos módtól egy Android telefonon valamint néhány dolog, ami okozhatja.

Mi a csökkentett mód vagy Biztonságos mód?

Mielőtt belevágna a fő beszélgetésbe, először tudnia kell, hogy mi a biztonságos mód. Általánosságban elmondható, hogy a csökkentett mód az Android mobiltelefonon olyan mód, amely korlátozza az Android mobiltelefonját a fő funkciók és csak az alaprendszer végrehajtásától.

Biztonságos mód úgy vannak kialakítva, hogy segítsék a folyamatot trob hibaelhárítás, nevezetesen az Android operációs rendszer teljesítményének nyomon követése és diagnosztizálása a mobiltelefonján.

Más szóval, nem tudja futtatni az összes harmadik féltől származó alkalmazást, amely a mobiltelefonjára van telepítve. Az alkalmazás el lesz rejtve, amikor mobiltelefonja csökkentett módba lép.

Nem kell aggódnia, ha mobiltelefonja csökkentett módba vált. Annak ellenére, hogy nem feltétlenül károsodik a mobiltelefonja, a Csökkentett mód azt jelzi, hogy körültekintőbbnek kell lennie.

A HP csökkentett módba lépése

Miután megértette, hogy mi a biztonságos mód, az ApkVenue most meg akarja mondani néhány okát, amiért az Android telefonja biztonságos módba vált. Talán sokan tapasztaltátok ezt, de nem ismeritek az okát.

Általában egy csökkentett módba lépő mobiltelefon újraindul, majd a képernyő alsó sarkában megjelennek a Csökkentett mód szavak.

Valójában manuálisan is bekapcsolhatja a csökkentett módot. Nos, ha a mobiltelefon automatikusan belép ebbe az üzemmódba, ez azt jelenti, hogy valami nincs rendben a mobiltelefon, banda rendszerével.

A csökkentett módba lépő mobiltelefon azt jelentheti, hogy van hibákat, vírus, vagy az alkalmazás hibás működése a mobiltelefonján. Az is lehet, hogy véletlenül megnyomta a gombot, amely aktiválja ezt a módot.

Ez nagyon gyakori a gyökérzetű Android telefonokon. Tehát, ha ez nem igazán fontos, akkor jobb, ha nem gyökerezik a mobiltelefonodat, bandádat. Kedves garancia.

Ha alig várom, hogy megismerje hogyan lehet megszabadulni a biztonságos módtól a Samsung telefonokon vagy más androidos mobiltelefon-márkáknál, csak nézd meg a következő cikket, banda!

Hogyan lehet megszabadulni a csökkentett módtól az Android telefonokon

Hogyan lehet megszabadulni a csökkentett módtól vagy a csökkentett módtól egy Android-mobiltelefonon, valójában könnyű, tudod. Jaka többször tapasztalta ezt, de Jaka mobiltelefonja az alábbi módszerek követésével normalizálódhat.

Ezenkívül az, hogy hogyan lehet megszabadulni a biztonságos módtól az összes Android HP márka esetében, valóban ugyanaz. Kíváncsi? Gyere, nézzétek együtt!

1. Indítsa újra a HP-t (a legegyszerűbb módja a csökkentett mód megszabadulásának)

Fotóforrás: Google (A HP Android újraindítása a legegyszerűbb módja a biztonságos mód megszabadulásának)

A biztonságos módtól a legegyszerűbben úgy lehet megszabadulni indítsa újra az Android telefont Ön. Normál esetben ez az üzemmód ideiglenesen jelenik meg, amíg a mobiltelefonján felmerülő problémákat meg nem oldják.

Ha biztos abban, hogy nincs probléma a mobiltelefon rendszerével, vagy úgy érzi, hogy véletlenül aktiválta a Csökkentett módot a mobiltelefonján, akkor kipróbálhatja ezt az egyetlen módszert.

A mobiltelefon újraindítása a biztonságos mód kikapcsolásának megoldásaként szintén nagyon egyszerű, mint általában. Itt vannak a lépések.

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot

Nyomja meg és tartsa lenyomva a HP bekapcsológombját, amíg több választási lehetőség jelenik meg.

2. Válassza az „Újraindítás” lehetőséget

Ezt követően a mobiltelefon újraindításához válassza az „Újraindítás” lehetőséget.

3. Várja meg, amíg a telefon bekapcsol

A rendszer újraindul, és csak arra kell várni, amíg a folyamat befejeződik.

2. Vegye ki az akkumulátort

A biztonságos mód megszabadulásának következő módja az vegye ki a HP akkumulátort. Ez az egy módszer nagyon hasznos azok számára, akiknek lassú a mobiltelefonjuk. Olyan lassú voltam, a mobiltelefon újraindítása néhány percet vett igénybe.

Az akkumulátor eltávolításával a mobil azonnal leállítja az összes folyamatot, és a mobil azonnal meghal. Várjon néhány másodpercet, mielőtt kicseréli a mobiltelefon akkumulátorát, majd kapcsolja be újra.

Sajnos a mai HP átlagosan akkumulátorokat használ nem eltávolítható így már nem követheti ezt a módszert.

De ha a mobiltelefon akkumulátorának típusa kivehető, kipróbálhatja a következő lépéseket:

1. Kapcsolja ki a HP áramellátását

Tartsa nyomva a HP bekapcsológombját, majd válassza a „Kikapcsolás” lehetőséget.

2. Vegye ki egy ideig az akkumulátort

Miután a mobiltelefon meghal, kinyitja burkolat és néhány pillanatra vegye ki az akkumulátort.

3. Cserélje ki a HP akkumulátort

Ezután helyesen helyezze vissza az akkumulátort.

4. Kapcsolja be a HP-t

Ha biztos benne, hogy az akkumulátor helyesen van behelyezve, akkor nyomja meg és tartsa lenyomva a HP bekapcsológombját a bekapcsoláshoz.

3. A hibásan működő alkalmazások eltávolítása

Ahogy az ApkVenue korábban elmondta, az egyik oka annak, hogy Android-mobiltelefonja hirtelen biztonságos módba lép, egy hibásan működő alkalmazás miatt. És még rosszabbá teszi a gyökér.

Javításának módja valójában trükkös, banda. Meg kell próbálnia emlékezni arra, hogy milyen alkalmazást vagy utoljára végzett a mobiltelefonján, mielőtt végül a mobiltelefonja csökkentett módba vált volna.

Ha emlékszel, megpróbálhatod eltávolítani az alkalmazást, vagy eltávolíthatod a mobiltelefonod gyökerét. Ne felejtse el újraindítani a mobilját, hogy megtisztítsa a folyamatot a mobiltelefonján.

Alkalmazások törléséhez Android mobiltelefonon hajtsa végre az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a „Beállítások” lehetőséget

Megnyitja a „Beállítások” alkalmazást, majd belép a menübe „Alkalmazások” és válassza az „Alkalmazások kezelése” lehetőséget.

2. Jelölje ki és törölje az alkalmazást

Ezután keresi és kiválasztja az eltávolítani kívánt alkalmazást, mert feltételezhető, hogy ez okozza a HP csökkentett módba lépését. Válassza a menüt 'Eltávolítás' hogy befejezze a folyamatot.

A Beállítások alkalmazáson kívül az Android-alkalmazást is törölheti a Play Áruházból. A módszer azért is könnyebb, mert csak meg kell találnia az alkalmazást, majd kattintson a gombra 'Eltávolítás'.

4. Törölje a gyorsítótárat

Gyorsítótár az alkalmazás, a böngésző vagy a játék beállításainak tárolására használt ideiglenes tárhely. A cél az alkalmazás megnyitásakor a betöltési folyamat felgyorsítása.

Nem csak a mobiltelefon memóriáját tölti meg gyakran, kiderül, hogy a gyorsítótár is oka lehet annak, hogy androidos telefonja hirtelen automatikusan biztonságos módba lép.

Ezért a teljes gyorsítótár törlése lehet a mód, hogy megszabaduljon a biztonságos módtól, amelyet nehéz elveszíteni a mobiltelefonján.

1. Nyissa meg a „Beállítások” lehetőséget, és lépjen az Alkalmazások oldalra

Megnyitja a Beállítások alkalmazást a mobiltelefonján, majd belép az Alkalmazások oldalra, ahogy azt az ApkVenue korábban bemutatta.

2. Válassza ki az alkalmazást a gyorsítótár törléséhez

Ön választja ki, hogy melyik alkalmazáshoz szeretné törölni a gyorsítótárat. Ezután nyomja meg a menüt 'Adatok törlése' és válaszd 'Cache törlése'.

5. Kapcsolja ki az Értesítési központot

Ahogy a neve is mutatja, az Értesítési központ ablak arra szolgál, hogy értesítéseket küldjön, amelyek egy mobiltelefonon futó alkalmazásprogram miatt jelennek meg.

Beleértve az egyiket, ha a Csökkentett mód aktív, banda. Amikor a csökkentett mód aktív, az értesítés általában az Értesítési központ ablakban jelenik meg.

Most, hogy letilthassa a csökkentett módot az Értesítési központon keresztül, íme a következő lépések.

1. Nyissa meg az Értesítési központ ablakot

Megnyitja az Értesítési központ ablakot a képernyő felülről lefelé csúsztatásával.

2. Válassza ki a csökkentett mód értesítést

Ezt követően megérinti a Csökkentett mód értesítést, és a gomb megnyomásával kikapcsolja az üzemmódot 'Kikapcsolni' megjelenő felugró ablakban.

Fotóforrás: SensorsTechForum

6. Gyári alaphelyzetbe állítás (Hogyan lehet hatékonyabban megszabadulni a csökkentett módtól)

Ha meg akarja oldani az utolsó biztonságos módot, ha ez a probléma nem oldható meg a fenti megoldással, akkor ezt meg kell tennie gyári beállítások visszaállítása. Ez a módszer meglehetősen hatékony, különösen azoknál a mobiltelefonoknál, amelyek már régóta használják.

A gyári beállítások visszaállítása alaphelyzetbe állítja az összes mobiltelefon-adatot és rendszert, így az újra visszatér az eredeti állapotába, mint egy új mobiltelefon. Ez várhatóan megoldja az összes hibát a mobiltelefonján.

A gyári visszaállítás azonban törli a HP belső memóriájában tárolt összes adatot és alkalmazást. Az ApkVenue azt javasolja, hogy fontos adatait tárolja biztonságos helyen, mielőtt elvégezné őket, bandázzon.

Nos, a gyári alaphelyzetbe állítási módszerhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a „Beállítások” lehetőséget

Megnyitja a „Beállítások” alkalmazást egy Android telefonon.

2. Válassza a 'About Phone' menüt

A HP egyes márkái eltérőek lehetnek. De ha Ön Xiaomi mobiltelefon-felhasználó, akkor kiválaszthatja a menüt 'Telefonról' majd válassza ki 'Biztonsági mentés és visszaállítás'.

3. Válassza a Gyári alaphelyzetbe állítást

Végül görgessen lefelé, és válassza az 'Összes adat törlése (gyári beállítások visszaállítása) menüt.

Várja meg a visszaállítási folyamat befejezését. Azok számára, akik kipróbálták az előző módszereket, de nem dolgoztak eleget ahhoz, hogy legyőzzék a makacs módot a biztonságos mód megszabadulására a Samsungon, kipróbálhatják ezt a módszert.

Ez az ApkVenue cikke arról szól, hogyan lehet megszabadulni a biztonságos módtól, amelyet nehéz elveszíteni egy Android telefonon. Beleértve azokat is, akik a Samsung csökkentett módjának, bandájának letiltásának módját keresik.

A csökkentett mód aktiválásával ellentétben egy kicsit nehezebb megszabadulni tőle! Remélhetőleg ez a cikk megoldhatja a problémádat, banda.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el megjegyzéseket hagyni a rendelkezésre álló oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found