3 módszer a kapcsolatok áthelyezésére androidról iPhone-ra

Zavart abban, hogyan helyezze át a névjegyeket Androidról iPhone-ra? Az ApkVenue-nak 3 gyakorlati módja van a kapcsolatok Androidról iPhone-ra történő áthelyezéséhez, garantáltan működni fog!

A mobiltelefonok cseréje manapság már nem valami furcsa. A technológia gyors fejlődése miatt minden évben megjelenik egy új, jobb specifikációjú mobiltelefon-vonal.

Vannak, akik úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a mobiltelefon típusát az Android használatával, hogy megpróbálják az iPhone használatának érzését.

Ez megnehezíti néhány ember számára a fontos adatok átvitelét új operációs rendszerére, ideértve a kapcsolatok Android-ról iPhone-ra történő áthelyezésének nehézségeit is.

3 módszer a névjegyek Androidról iPhone-ra történő átvitelére

Annak ellenére, hogy az Android és az iPhone termékek operációs rendszere eltér, ez nem jelenti azt, hogy a fontos adatok egyik eszközről a másikra történő áthelyezése nem elérhető.

A névjegyek Android-ról iPhone-ra történő áthelyezésének számos módja van, így megteheti, hogy ne kelljen bajlódnia a régi mobiltelefonon lévő névjegyek manuális másolásával.

Az ApkVenue által ezúttal tárgyalt módszerek szintén meglehetősen egyszerűek. Kíváncsi vagy, hogyan? Itt további információk találhatók.

1. Hogyan helyezzük át a névjegyeket Androidról iPhone-ra az alkalmazás segítségével

A névjegyek Androidról iPhone-ra történő áthelyezéséhez először speciális alkalmazásra van szükség Ugrás az iOS rendszerre.

Ezt az alkalmazást közvetlenül az Apple készítette, hogy megkönnyítse azokat az Android-felhasználókat, akik fontos adataikat szeretnék iOS-re áthelyezni.

A használatát szintén nagyon könnyűnek minősítik, és itt találja azokat a lépéseket, amelyeket be kell tartania az alkalmazás használatához Ugrás az iOS rendszerre.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse az alkalmazást Ugrás az iOS rendszerre A mobiltelefonján azok számára, akik még nem telepítették ezt az alkalmazást, letölthetik közvetlenül az alábbi linkről.

Töltse le az alkalmazást Ugrás az iOS rendszerre itt!

Apple Inc Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az alkalmazást Ugrás az iOS rendszerre és egyetértek Általános Szerződési Feltételek megnyomásával iktatta be Egyetért.
  • 3. lépés - Engedje meg, hogy ez az alkalmazás hozzáférjen az iPhone készülékére átvinni kívánt adatokhoz, például névjegyekhez, SMS-ekhez, naptárhoz és más fájlokhoz.
  • 4. lépés - Nyissa meg iPhone-ját, lépjen be az iPhone beállításai közé, majd válassza az Adatok áthelyezése az Android-ból_ lehetőséget, hogy 6 jegyű numerikus kódot kapjon.

  • 5. lépés - Írja be a számokat az alkalmazásba Ugrás az iOS rendszerre, válassza ki az átvinni kívánt adatokat, és várja meg, amíg az adatátviteli folyamat befejeződik.

A névjegyek Androidról iOS rendszerre történő áthelyezésének ez a módja összeköti az Android készüléket az iPhone készülékkel a hálózat segítségével privát Wi-Fi hálózat mint adatátviteli útvonal.

Ez a módszer nem igényel internetkapcsolatot, ezért nem kell attól tartania, hogy az adatok mozgatásakor az internetkvótája sokat fog fogyni.

Az adatok áthelyezéséhez szükséges idő is változik, attól függően, hogy mennyi adatot szeretne áthelyezni.

2. Helyezze át a Névjegyeket Androidról iPhone-ra a Google Sync segítségével

Azok számára, akik nem akarnak speciális alkalmazást használni a névjegyek és egyéb adatok áthelyezéséhez, megoldás lehet a névjegyek importálásának ez a második módja Androidról iPhone-ra.

Ez a második módszer kihasználja a Google szolgáltatásainak előnyeit, nevezetesen a Google Sync alkalmazást, amely automatikusan összeköti az Android telefonján lévő névjegyeket a használt Google fiókkal.

Különleges alkalmazás nélkül viszonylag könnyű megtenni a névjegyek áthelyezését az Anroidról az iPhone-ra. Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Lépjen be Android-telefonja Beállítások menüjébe, és válassza a Google lehetőséget.
  • 2. lépés - Válassza a Fiókszolgáltatások menüt, majd válassza a Névjegyek szinkronizálása lehetőséget.
  • 3. lépés - Ügyeljen a választásra A Google névjegyek automatikus szinkronizálása és Az eszköz névjegyeinek biztonsági mentése és szinkronizálása aktív.
  • 4. lépés - Lépjen be az iPhone beállításai menübe, válassza a menüt Jelszó és fiókok majd írja be a használt Gmail-fiókot.
  • 5. lépés - Kattintson a hozzáadott fiókra, és ellenőrizze a kívánt adatbeállításokat biztonsági mentés például névjegyek, e-mail, naptár vagy akár jegyzetek.

Ez a módszer a névjegyek Androidról iPhone-ra történő áthelyezéséhez nem igényel speciális alkalmazásokat, és automatikusan áthelyezi a névjegyeket és más fontos adatokat az iPhone készülékre.

Ennek ellenére ez a módszer nem használható más fájlok, például fényképek és hasonlók áthelyezésére.

A Google Sync csak a névjegyek átadását segíti elő, esemény rögzítve a naptárban, az e-mailben és a jegyzettömb amit ti készítettetek.

3. Hogyan lehet a névjegyeket áthelyezni Androidról iOS-re VCF fájl segítségével

Ez az utolsó módszer a kapcsolatok Androidról iPhone-ra történő áthelyezésére a legkönnyebben és legpraktikusabban használható.

Ez az utolsó módszer az Android telefonján lévő névjegyeket konvertálja VCF formátumba, és elküldhető más mobiltelefonokra, beleértve az iPhone-t is.

Kíváncsi vagy, hogyan? Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Lépjen be a kapcsolattartó menübe androidos telefonján, majd nyomja meg a jobb felső sarokban található pont gombot.
  • 2. lépés - Válasszon egy menüt Névjegyek importálása / exportálása a következő opció megnyitásához, majd válassza a lehetőséget Exportálás tárhelyre.
  • 3. lépés - Amikor ez az opció új párbeszédablakot hoz létre, mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja az OK gombot, és a mobilján lévő névjegyek a VCF fájlba kerülnek.
  • 4. lépés - Küldje el ezt a fájlt iPhone-ra e-mailben vagy más lehetséges módon. A fájl megnyitásakor megjelenik egy lehetőség a meglévő névjegyzék mentésére és az OK kiválasztására.

Ez utóbbi módszerrel névjegyeket is áthelyezhet Android telefonjáról egy másik Android telefonra, iPhone-ra, iPadre vagy hasonlóra.

A VCF kiterjesztésű fájlokat a névjegyekkel kapcsolatos információk tárolására szánják, és még a népszerű Android és iOS operációs rendszerek előtt használták őket.

Ez néhány módszer a névjegyek Androidról iPhone-ra történő áthelyezéséhez, amelyet használhat. Ezeket a módszereket szándékosan tárgyalják, hogy kiválaszthassa, melyik módszer a legpraktikusabb.

Ezzel a módszerrel nem kell aggódnia a mobiltelefon másik operációs rendszerre történő cseréje miatt, még akkor is, mert a WhatsApp névjegyeket és így tovább könnyen áthelyezhetők.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found