A hivatalos MS-licenc megszerzésének 5 módja. iroda olcsó, ingyenes lehet!

Microsoft Office-alkalmazások folyamatosan kérnek licencet? Jobban megtudhatja, hogyan szerezhet Microsoft Office licencet alacsony áron vagy akár ingyen.

Nem tagadható, Microsoft Office az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb Microsoft-termék a piacon.

A különféle funkciókat egyetlen komplett csomagban kínálva a Microsoft Office nemcsak az iskolásoknak, hanem az irodai alkalmazottaknak is segítséget nyújt.

Sajnos az alkalmazás aktiválását megköveteli a Microsoft hivatalos licencének megadásával, amelyet alacsony áron, bandán adnak el.

Ezért nem meglepő, hogy a Microsoft Office az egyik legkeresettebb alkalmazás résa felhasználók által.

Nos, azok számára, akik szintén a Microsoft Office alkalmazás felhasználói és alacsony áron szeretnének licencet szerezni, itt az ApkVenue többféle módon rendelkezik.

Hogyan szerezhetünk Microsoft licencet

Annak ellenére, hogy számos nagyon hasznos funkciót kínál, valójában nem mindenkinek van annyi költségvetése, hogy megvásárolja ezt a Microsoft Office licencet, bandát.

Ha Ön is közéjük tartozik, a következő módszerek egyikével követheti a Microsoft Office licenc alacsony áron vagy akár ingyen megszerzését!

1. A Microsoft Office Online használata

Tudod mit, ha megtalálod a Microsoft Office-t, online is használhatod, tudod, banda!

Nem csak azért, hogy ne kelljen bajlódnia az alkalmazás telepítésével, érdekes módon a Microsoft Office online is ingyen vagy ingyen használható.

Nem kell megadnia semmilyen licencet, nemhogy megvásárolnia, hogy élvezhesse a benne biztosított összes lehetőséget.

Csak meg kell látogatnia a webhelyet Office.com azután bejelentkezés Microsoft-fiókkal, és kész.

Kiválaszthatja, melyik Microsoft Office programot használja, és mentse a létrehozott dokumentumokat a tárolóba Egy meghajtó.

Így nem kell pénzt költeni, és csak gyors internetkapcsolattal kell rendelkeznie. Érdekes igaz?

2. A Microsoft Office Mobile Applications használata

A következő alternatív mód, amellyel ingyenesen élvezheti a Microsoft Office szolgáltatásait anélkül, hogy licencet kellene folytatni, az az, hogy Microsoft Office-termékekből származó alkalmazásokat telepít egy okostelefonra.

Nem csak laptop eszközökön használható, a Microsoft Office termékein, mint pl Szó, Excel, Teljesítménypont, és Egy megjegyzés tudod használni Android vagy iOS mobiltelefonon is.

Valójában ingyenesen letöltheti és használhatja ezeket az alkalmazásokat anélkül, hogy Microsoft PC-licencet kellene megadnia, mint egy PC-n.

Annak ellenére, hogy okostelefonon vagy táblagépen használható, ez a Microsoft Office mobilalkalmazás olyan funkciókat kínál, amelyek pontosan megegyeznek a PC-eszközök verziójával.

3. Az Office 365 Education használata

Nem sokban különbözik a Microsoft Office alkalmazástól a laptopon, Office 365 oktatás egy Office alapú előfizetési szolgáltatás felhő amely lehetővé teszi, hogy bármikor és bármilyen eszközről elérje.

Csak annyit, hogy az Office 365 Education kifejezetten akadémikusok számára készült, például tanárok vagy hallgatók számára oktatási intézmény vagy intézmény hivatalosak együttműködtek a Microsofttal, banda.

Ezenkívül az Office 365 Education által biztosított ingyenes szolgáltatások igénybevételéhez az iskola által biztosított speciális e-mailre is szükség van ([email protected]).

Később ezt az e-mailt arra használják, hogy ellenőrző kódot kapjon, és bejelentkezzen az Office 365 szolgáltatásaiba is.

De ne feledje, hogy ezt az Office 365 oktatási szolgáltatást csak azok használhatják, akik még regisztráltak a kapcsolódó oktatási intézményben vagy intézményben, bandában.

4. Harmadik felek által értékesített licencek vadászata

Nem érdekli az előző módszerek? Még mindig hivatalos Microsoft Office licencet szeretne vásárolni, de alacsony áron?

Ha igen, akkor valóban megvásárolhatja a Microsoft által eladott hivatalos Microsoft Office licencet kiskereskedők vagy harmadik fél eladók, amelyek szerepelnek egyesekben helypiac mint az Amazon, az eBay vagy más banda.

Ennek oka, hogy az ilyen oldalakon általában sok olyan online áruház található, ahol a Microsoft Office licenceket alacsonyabb áron értékesítik, mint a Microsoft által kínáltak.

Vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy az online áruház jó hírnévnek örvend, így elkerülhető a csalás.

5. Várja meg a Harbolnas promóciós kedvezményt

Ennek az utolsó módszernek az alternatívája, az ApkVenue kifejezetten azok számára mutatja be, akik türelmesen, bandával szeretnének várni.

Bár ez a Harbolnas promó nem mindig van jelen minden nap, általában a kínált névleges kedvezmény nagyon csábító.

De ne feledje újra, győződjön meg arról, hogy a Microsoft Office-licenceket árusító üzlet jó véleményekkel rendelkezik a vásárlóktól, na!

Nos, ezek egyike volt a módja annak, hogy hivatalos Microsoft Office licencet szerezzen alacsony áron, vagy akár ingyen, bandával.

Annak ellenére, hogy az ingyenes verzió esetében vannak olyan hátrányok, amelyek úgy gondolják, hogy nagyon idegesítőek, ez a módszer alkalmazható, ha nincs elegendő költségvetés a hivatalos licenc megvásárlásához. Remélem ez segít!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found