10 legjobb víruskereső az android 2018-hoz

Az Android ma a legnépszerűbb okostelefon. A típusok és márkák az egyre kiélezettebb verseny miatt egyre változatosabbak. Az androidos alkalmazások is egyre változatosabbak a növekvő felhasználók miatt. Talán Ön is a felhasználók egyike.

Az Android válik okostelefon legnépszerűbb ma. A típusok és márkák az egyre kiélezettebb verseny miatt egyre változatosabbak. Az Android-alkalmazások is egyre változatosabbak a növekvő számú felhasználó miatt. Talán Ön is a felhasználók egyike.

Nem akarja, hogy az Androidját eltalálja vírus vagy rosszindulatú program. Ezért biztonsága érdekében telepítenie kell egy víruskeresőt vagy alkalmazást. Azok számára, akik szeretnék tudni, hogy mi a legjobb antivírus az Android számára, nézzük meg a következő listát, amely segíthet.

  • Éber! A letöltés előtt a következőképpen ellenőrizheti a fájlok vírusoktól való védelmét:
  • 5 észlelt virtuális vírus típusa 2017 folyamán
  • ÉBER! A következőképpen ismerheti meg, hogy feltörték a laptopját!

10 legjobb víruskereső az Android 2018-hoz

1. Avast Mobile Security

Ez a víruskereső nem kétséges, mert maga az Avast is nagy névvel rendelkezik a víruskereső területen. Android esetében az Avast alkalmazás maximális védelmet nyújt az Ön számára. Az ingyenes verzióban további lehetőségeket kap hívásblokkolás, tűzfalak, sőt lopásgátló rendszer. Ezzel a rendszerrel távolról lezárhatja Androidját, ha elveszik az Androidját.

Sajnos ennek az ingyenes verziónak vannak hirdetései. Ha idegesítenek a hirdetések, akkor inkább költsön egy kis pénzt a prémium változat megvásárlására. Ebben a prémium változatban lehetőségeket kap alkalmazáson belüli zárolás ami arra készteti Androidot, hogy PIN-kódot kérjen, amikor bizonyos alkalmazásokat meg akar nyitni. Ez hasznos megakadályozza, hogy a rosszindulatú programok automatikusan megnyissák az alkalmazásokat.

2. Bitdefender Antivirus Free

A Bitfender a digitális biztonság egyik legnagyobb neve. Az Android számára készült víruskereső terméke nagyon kielégítő. A fő előnye ez az antivírus nem terheli túl az android rendszert hogy az akkumulátor még mindig tartós legyen. Csak ez tesz téged meg kell tenni letapogatás Ütemezett.

További előny, hogy minden letöltött új alkalmazást azonnal letölt.letapogatás. A jó dolog az, hogy ez a víruskereső a telepítés befejezése után azonnal használható, további beállítások nélkül. Maga az ingyenes verzió jó, de ha ki akarja próbálni a 14 napos próbaverziót, akkor is. Technikával Visel, figyelmeztetést kap okos óra-ha te okostelefon-kihagytad. Mintha személyes asszisztens lenne, igaz? srácok?

3. AVL

Ez a víruskereső soha nem kapott a legmagasabb pontszámot az AV-Test nevű antivírus tesztelésből. A minőség nem kétséges srácok. Amellett, hogy van letapogatás vírus, ez a víruskereső olyan rosszindulatú fájlokat is képes felismerni, amelyek az Androidodba kényszerülnek. További előnye ez a víruskereső könnyű, nem terheli az akkumulátort, és véd a különféle ismeretlen, ismeretlen számoktól. Tényleg teljes srácok?

4. McAfee Security & Power Booster Free

Úgy tűnik, hogy a PC-s tapasztalatokat a McAfee felhasználja az antivírusok fejlesztésére az Android platformon. Az antivírus minősége ugyanolyan jó. Ez a víruskereső képes felismeri a fontos adatszivárgásokat és automatikusan rögzíti azokat. Ezenkívül védelmet nyújt a veszélyes webhelyekkel, valamint a bosszantó SMS-ekkel és hívásokkal szemben, mivel ezeket a víruskereső védi. A lopásgátló funkció akár fényképezze le a tolvajt. Biztonságos, igaz, srácok?

5. Kaspersky Mobile Antivirus

A rosszindulatú programokkal foglalkozó vállalkozások számára ez a víruskereső a mester. Scanner jól felismeri a rosszindulatú programokat, és pontossága 99,9%. Ezenkívül ez a víruskereső is blokkolja a rosszindulatú programokat tartalmazó webhelyeket mielőtt kinyitnád. Sajnos sok funkció csak akkor használható, ha prémiumot vásárol. De az ingyenes verzió nagyon jó.

6. Sophos Free Antivirus and Security

Ez a víruskereső tökéletes védelmet nyújt. A vírusok és a rosszindulatú programok elleni védelem mellett a Sophos különféle védekezéssel is véd veszélyes és illegális oldalak. A vírusokat, a rosszindulatú programokat és a letiltott webhelyeket továbbra is rendszeresen frissítjük. Ezenkívül az információszivárgásokat ez az antivírus is kezelheti.

Bámulatos, hogy ez az antivírus is használható tegye biztonságossá a wifi kapcsolatot. A trükk elég letapogatás a QR Code Scannerrel ebben a víruskereső létesítményben. És mindezt megkaphatja ingyenes a reklámproblémák nélkül. Ez az ideális víruskereső srácok?

7. Norton Security és Antivirus

Ez a víruskereső az Av-teszt során képes észlelni az Android összes rosszindulatú programját. Az egész kártevő akkor automatikusan törlődik. Smartphone-A SIM-kártya eltávolításakor automatikusan lezáródik. Ettől eltekintve SMS-ben is zárolhatja telefonját. Lopásgátló funkciója lehetővé teszi a távoli vagy a zárolást magától bezárva 10 hiba után a kulcsszavak kitöltésekor. Sajnos a veszélyes oldalak blokkolásának funkciója csak akkor érhető el, ha a prémium verziót vásárolja meg.

8. Trend Micro Mobile Security & Antivirus

Ennek az antivírusnak a legfőbb előnye a létezése scanner privát a Facebook számára amely tudatja veled, hogy Facebook-profilod érzékeny információkat tartalmaz. Ezenkívül ez a víruskereső megakadályozhatja az új alkalmazások hozzáférését más alkalmazás programokhoz. A többi antivírushoz hasonlóan ez a víruskereső is véd a rosszindulatú programok ellen. Sajnos csak akkor érheti el a „biztonságos szörfözés” funkciót, ha a prémium verziót vásárolja meg.

9. AhnLab V3 Mobile Security

Bár nem túl ismert, a dél-koreai antivírus magas pontszámot kapott az AV-tesztben. Ez a víruskereső a rosszindulatú programok 99,6% -át képes észlelni az Androidban. Ezenkívül ez a víruskereső az Android régebbi verzióiban is jól használható. Az AhnLab V3 szintén képes javítani a teljesítményen okostelefonveled beépített emlékeztető-Igen.

A lopásgátló funkció beépített riasztóval rendelkezik hangot ad ki, ha ellopják a telefonját vagy kicserélik a SIM-kártyát. Pillanat okostelefon-tévesztett vagy, nyomon követheted vagy távolról is lezárhatod. A 10 napos próbaverzióval funkciókat is létrehozhat rejtett személyes fotóit, és törölheti a keresési előzményeket.

10. Avira Antivirus Security

Ennek az antivírusnak mások előnyei képes keresni külső tárhely mint egy SD kártya. Nem csak ez a víruskereső megvédi Önt a személyes adatok kiszivárogtatásától. Az identitásvédelem révén ez az antivírus megteszi folyamatos belső érintkezés vezérlése emaila te. Sajnos csak a prémium verzió vásárlása esetén kaphat sok olyan funkciót, mint például a rosszindulatú webhelyek.

Már képes meghatározni, melyik antivírust válassza srácok? Minden jó és maximális védelmet nyújt. Gyere, javítsa az Android biztonsági rendszerét most a használatávaltelepítés a fenti antivírusok egyikét. Áldozat!!