egészségessé tenni! Íme az 5 legjobb keverési játék az Android-on

Ahhoz, hogy továbbra is játszhasson és egészséges maradhasson, vannak olyan játékok is, amelyek megkövetelik a mozgást. Magában az Androidon vannak olyan játékok, amelyek remegő vagy rázó mozdulatokkal bírnak. Játszani akar? Íme 5 játék "shuffle" ajánlás ApkVenue!

A játék nagyon szórakoztató. De sajnos, ha túl sok, valójában betegséget okozhat. Az ok nyilvánvaló, ami azért van, mert ritkán mozog.

Ahhoz, hogy továbbra is játszhasson és egészséges maradhasson, vannak olyan játékok is, amelyek megkövetelik a mozgást. Magában az Androidban vannak olyan játékok, amelyek remegő vagy rázó mozdulatokkal bírnak. Játszani akar? Íme 5 játék "shuffle" ajánlás ApkVenue!

  • Szeretem az Androidot! Így tesztelheti az Android teljesítményét játék közben
  • Hogyan lehet biztonságosan rootolni az Androidot a garancia elvesztése nélkül

Íme 5 legjobb „shuffle” játék az Androidon

1. Csak táncolj most

Fotóforrás: Kép: Ubisoft Entertainment

A játék, amely megrázza az első okostelefont, a Just Dance Now. Ez egy táncos játék sorozat, amely nagyon népszerű volt a konzolos játékokban. A játék lejátszásához külső monitorra van szükség. Használhatja a ChromeCast vagy hasonlót.

Letöltés:Just Dance Now a legújabb verzió

Ubisoft Entertainment Sport játékok LETÖLTÉS

2. Shake játék

Fotóforrás: Kép: RadioBox Labs

A következő játékok nagyon egyszerűek. Ebben a játékban csak a lehető legerősebben kell ráznia az okostelefont egy előre meghatározott időn belül. Később kapsz egy pontszámot, hogy mennyit vertél. Az értékek online versenyezhetnek barátaival.

Letöltés:A Game of Shake legújabb verziója

3. Szódarázsa

Fotó forrása: Kép:

Csakúgy, mint az előző játékban, a játék is nagyon egyszerű, mivel az okostelefont a lehető legjobban rázza. Csak a játék megjelenése sokkal érdekesebb. Ehhez egy italosüveg kijelzője társul, amely rázás után készen áll a kitörésre.

Letöltés:A Soda Shake legújabb verziója

4. Rázza fel a kockát 3d

Fotóforrás: Kép: Infusoft

Ha monopóliumot vagy hasonlót szeretnél játszani, de nincs kocka, próbáld ki ezt az alkalmazást. Funkciója a kockadobók helyettesítője. Annak ellenére, hogy egyszerű, függőséget okozhat, mint egy izgul fonó. Csak rázza tovább a kockát ebben a játékban, ez nagyon szórakoztató.

Letöltés:A Shake Dice legújabb verziója

5. Shake It - játékok gyerekeknek

Fotó forrása: Kép: LingoKids

Ha van gyereke, vagy még mindig nem beszél angolul, próbálja ki ezt az egyszerű rázós játékot. A karjainak egészségessé tétele mellett segít szórakoztatóan megtanulni az angolt is. Az angol tartalom minőségét illetően nem kell kételkedned, mert az megfelel az oxfordi szabványoknak.

Letöltés:A Shake It legújabb verziója

A fenti 5 játék közül Jaka őszintén szólva a legtöbbet a Just Dance-t játszotta. Duh, a játék mindenképpen jó, barátok, a híres fejlesztő, Ubisoft készítette, és máris nagyon népszerű. Mit gondol magáról, melyik szám a legjobb?

Ossza meg Ön szerint! És feltétlenül olvassa el az alkalmazásokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket is az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found