hogyan lehet létrehozni a legújabb WhatsApp (wa) 2021-es csoportot

Azok számára, akik még mindig zavartak, így lehet létrehozni a legegyszerűbb és leggyorsabb WA csoportot. Csak hívd meg, add meg a WA csoport nevét, és tölts fel egy profilfotót.

A WhatsApp alias WA csoport manapság az egyik kedvenc kommunikációs platform. De valójában még mindig vannak olyanok, akik nem tudják, hogyan lehet WA-csoportot létrehozni, legyen az barátok, munkatársak vagy családtagok számára.

Valójában a csoportban a kommunikációs folyamat könnyebb és gyorsabb. A BlackBery Messenger (BBM) csoportjához hasonlóan, most is van egy WA csoport, amely felváltja.

Nem meglepő, hogy jelenleg a WA-t széles körben használják az iskolákban, az egyetemeken, az irodákban vagy a családokban folytatott kommunikációra. Ez különösen igaz a mostanihoz hasonló járványok idején.

Nos, azok számára, akik nem tudtak WA csoportot létrehozni, az ApkVenue itt röviden elmagyarázza. Ellenőrizze az alábbi WA-csoport létrehozásának lépéseit!

Hogyan lehet WA-csoportot létrehozni Androidon

Az első dolog, amit az ApkVenue el akar mondani, hogy hogyan lehet WhatsApp csoportot létrehozni egy Android mobiltelefonon. Ja, a WA csoport neve esetén legfeljebb 25 karakter. Ennél többet nem kap.

Emojisokat is felvehet a WhatsApp csoport neveként. Az Android mobiltelefon lépéseit lásd alább!

  1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást. Koppintson a jobb felső sarokban található három pont menüre.

  2. válassza Csoportok létrehozása vagy Csoport létrehozása.

  1. Adja hozzá azokat az embereket, akiket fel szeretne venni a WhatsApp csoportba.

  2. Nevezze el a WhatsApp csoportot, ahogy szeretné. Ha igen, kattintson a zöld pipa gombra.

  1. Alternatív megoldásként nyomja meg a gombot Csevegés az alsó sarokban, majd kattintson Csoport létrehozása / Csoport létrehozása.

Hogyan lehet WhatsApp csoportot létrehozni az iOS rendszeren

Ezután sorra kerülnek azok az iOS-felhasználók, akik azt akarják, hogy az ApkVenue megmondja, hogyan hozhat létre WhatsApp-csoportot. Valójában a módszer ugyanaz, mint az Android-on.

A teljesebbé tétele érdekében azonban az ApkVenue még mindig részletesen elmondja. Így hozhat létre WA-csoportot iOS-en!

  1. Hozzon létre egy új csevegést a jobb felső sarokban található gomb megnyomásával, majd válassza a lehetőséget Új csoport.
  1. Válassza ki a hozzáadni kívánt WA csoporttagot, majd adjon nevet a csoportnak.

Saját WA (WhatsApp) csoport létrehozása az interneten

A WhatsApp csoportok a (z) keresztül is megnyithatók böngésző az asztalon. Csak meg kell látogatnia a WhatsApp webhelyét a WA megnyitásához böngésző.

A WA Web megnyitása után ugyanazokat a lépéseket hajthatja végre, mint a mobiltelefonján, hogy új csoportot hozzon létre. Azok számára, akik továbbra is zavartak, lásd az alábbi módszert.

  1. Nyissa meg a WA Web oldalt, kattintson a jobb felső sarokban található három pont menüre, vagy kattintson a mellette található csevegés logóra. válassza Új csoport.
  1. Válassza ki a WA csoportba meghívni kívánt partnert, majd válassza ki a csoport nevét és profilfotóját.

Ha a WhatsApp alkalmazást használja Windows vagy Mac rendszeren, ugyanazt a módszert alkalmazhatja, igen. Csak kövesse, és a folyamat is meglehetősen gyors.

Hogyan hozzunk létre egy WhatsApp csoporthivatkozást

Ezen felül, ha már van WA csoportja, akkor egyszerű módon meg lehet hívni másokat is. A trükk a link vagy a csoport link megosztása.

Megoszthatja a WhatsApp csoport linkjét az Instagramon vagy más közösségi média fiókon is. Akkor hogyan hozza létre ezt a linket?

Csak be kell tartania az alábbi lépéseket. Az ApkVenue garantálja, hogy azonnal sok embert meghívhat a WA csoportba.

  1. Nyissa meg a csevegést a WhatsApp csoportban, majd koppintson a csoport nevére.
  2. Koppintson a Meghívás linken keresztül / link lehetőségre.
  3. Válassza a Link küldése a WhatsApp-on lehetőséget.
  4. Másolja a linket, és ossza meg a linket / linket az Instagramon vagy más közösségi média platformokon.

Ezen a ponton az ApkVenue magyarázata arról, hogyan hozhat létre WA (WhatsApp) csoportot és csoportos linkeket androidos telefonokon, iPhone-okon vagy laptopokon. Így intenzívebben beszélgethet közeli barátaival vagy családjával.

Valóban, néha bosszantó, hogy a WhatsApp csoportban sok olyan ember van, aki tisztázatlan dolgokat terjeszt, különösen, ha valaki szélhámosságokat terjeszt. Annak ellenére, hogy a WA csoport hasznos lehet és fenntarthatja a barátságot.

Ha csatlakozik vagy létrehoz egy WhatsApp (WA) csoportot, ne terjesszen ilyen csalásokat!

Gratulálunk a WA csoport létrehozásához és a hasznos csoport linkekhez! Sok szerencsét.

Olvasson el további érdekes cikkeket a WhatsAppról a Nabila Ghaida Zia-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found