5 módszer az eredeti iPhone IMEI gyors és egyszerű ellenőrzésére 100% -ban

Szeretne iPhone-t vásárolni, de nem tudja, hogyan ellenőrizheti az IMEI-t iPhone-on? Íme 5 egyszerű és gyors módszer az IMEI ellenőrzésére egy regisztrált iPhone esetében, függetlenül attól, hogy eredeti-e.

Vettél már valaha iPhone-t, de kétséges, hogy ez valós-e vagy sem? Kár, hogy ennyit vásárolt, kiderült, hogy miután tudta, hogyan kell ellenőrizni az iPhone IMEI-t, valójában hamis.

Ha beszélünk az eredeti iPhone-ról, vagy sem, akkor először meg kell tudni, mi az IMEI. Nemzetközi mobileszköz-azonosító (IMEI) olyan gyártási kód, amely megkülönbözteti az egyik eszközt a másiktól, így egyetlen eszköznek sem ugyanaz az IMEI-je.

Hogyan lehet ellenőrizni az iPhone IMEI-jét, vagy ismertebb nevén a sorozatszám ellenőrzését, valóban meg lehet csinálni annak kiderítésére, hogy iPhone-készüléke valódi vagy hamis-e.

Nos, azok számára, akik szeretnék ellenőrizni az iPhone IMEI számát, de nem tudják, hogyan, ezúttal az ApkVenue egy speciális oktatóanyagot nyújt Önnek.

Az eredeti iPhone IMEI ellenőrzése

Nem csak egy vagy kettő, itt többféle módon is megtekintheti az IMEI számot iPhone-járól. Ezenkívül nagyon egyszerű ellenőrizni.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak, hogyan hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni az iPhone IMEI-t az ApkVenue nyomon követésével adjon meg többféle utat.

Az ApkVenue már rendelkezik egy listával az iPhone sorozatról, ha megnézi az iPhone IMEI-jét, amely eltér a sorozat típusától. Gyerünk, nézd meg, milyen típusú iPhone-ok vannak:

Hogyan tekinthető meg az iPhone IMEI / MEID számAz iPhone mobiltelefon típusa
Tekintse meg a sorozatszámot a Beállítások és a SIM-kártya tartóbaniPhone 12, iPhone 12 mini


Lásd a sorozatszámot a BeállításokbaniPhone 6, iPhone 6 Plus


Tekintse meg a sorozatszámot és az IMEI / MEID-t a SIM-kártya tartójániPhone 3G, iPhone 3GS


Azt hiszem, már ismered az IMEI-t, mi. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy mi a MEID. A MEID az IMEI első 14 jegyű kódja. Most már jobban tud az iPhone sorozatszámáról.

Hogyan ellenőrizhető az eredeti iPhone IMEI Beállítások

Az iPhone IMEI megtekintésének legegyszerűbb és legelterjedtebb módja a menü beállítások.

Ami azt illeti, kövesse az ApkVenue által a következő lépéseket.

  1. Nyissa meg a menüt Beállítások

  2. Válassza a menüt Tábornok

  1. Válassz egy lehetőséget Ról ről
  • A következő lépés, te Válassz egy lehetőséget 'Ról ről'. Ezután görgessen az aljára, hogy láthassa az iPhone IMEI számát.

Ellenőrizze az iPhone IMEI-t az iTunes segítségével

A Beállítások menübe való belépés mellett ellenőrizheti az iPhone IMEI számát a címen iTunes, itt.

Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

  1. Telepítés iTunes az iPhone-on.
  • Először is, csatlakoztassa az iPhone-t a laptophoz, amelybe természetesen be van telepítve az iTunes szoftver, na. Ha nem rendelkezik iTunes szoftverrel, letöltheti azt az alábbi letöltés gombra kattintva.
Apple Inc Video & Audio Apps LETÖLTÉS
  1. Csatlakoztassa az iPhone-t a laptophoz.
  • Miután az iPhone csatlakoztatva van a laptophoz, az iTunes automatikusan megnyílik, de ha nem jelenik meg, akkor kézzel is megnyithatja.
  1. Keresse meg az iPhone eszközt.
  • Ezután az iPhone ablak tetején található eszköz ikonra kattintva keresi meg iPhone készülékét.
  • Ha az iTunes több más Apple eszközhöz is csatlakozik, válassza ki azt az iPhone eszközt, amelynek IMEI számát ellenőrizni szeretné.
Fotóforrás: support.apple.com
  1. válassza fülreÖsszegzés.
  • Utána, kattintson az 'Összegzés' vagy 'fülreÖsszegzés' a HP iPhone készülékkel kapcsolatos további információk megtekintéséhez. Akkor a kijelző ilyen lesz.
Fotóforrás: support.apple.com
  • Aztán, hogy lássa az IMEI számot, ön 2x kattintson a telefonszámra. Ezután megjelenik az IMEI-szám.
Fotóforrás: myimeiunlock.com

Hogyan ellenőrizhetjük az iPhone IMEI számát egy speciális kód segítségével

Az iPhone IMEI ellenőrző kód ellenőrzésének egyik legegyszerűbb módja, a beállítások menüben kívül, egy speciális kód segítségével *#06#.

Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

  1. Nyissa meg az alkalmazást Telefon.
  • Nyissa meg a Telefon alkalmazást ugyanúgy, mint amikor telefonálni szeretne. Azután, nyomja meg a * # 06 # és válassza a Hívás ikon gombot.

  • Ezt követően megjelenik az IMEI szám.

Fotóforrás: myimeiunlock.com

Ellenőrizze az iPhone IMEI-t Ház Az iPhone hátlapja

Ha úgy gondolja, hogy az ApkVenue által korábban említett módszerek még mindig túl bonyolultak, akkor vannak más módszerek is, amelyeket nagyon, nagyon könnyű elvégezni még a kis análisok esetében is, igen.

Látja, csak meg kell fordítania az iPhone készülékét, hogy lássa az IMEI számot a hátsó házon.

Fotóforrás: support.apple.com

Ellenőrizze az iPhone IMEI Through alkalmazást SIM tálca

Az utolsó mód az iPhone IMEI ellenőrzésére, amely szintén egyszerű és gyors, a SIM-en keresztül történik tálca Az iPhone cellád, itt.

Csak ki kell vennie a vezetői engedélyt tálca onnan keresse meg az IMEI számot. Általában egy eredeti iPhone-on az IMEI a hátoldalára van vésve.

Hogyan válasszunk iPhone-t

Az ApkVenue emellett tippeket szeretne adni az iPhone kiválasztásáról, mielőtt megvásárolná ezt az Apple terméket. Ezt fontos megtennie ahhoz, hogy megnézze az eredeti iPhone IMEI kódot, vagy sem.

Gyerünk, csak kövesse az alábbi iPhone kiválasztásának lépéseit!

  1. Eredeti iPhone vásárlásához látogasson el egy hivatalos iPhone-üzletbe vagy egy hivatalos online boltba, amely hiteles az iPhone-értékesítések kiszolgálására.
  2. Ellenőrizze az iPhone IMEI kódot, mielőtt bármilyen típusú iPhone-t vásárolna a konnektorból. Ezután egyeztesse az IMEI kódot a dusbookkal, igen.
  3. Vigyázzon, ha vannak olyan üzletek, amelyek olcsó iPhone-okat árulnak, mi. Válassza ki az iPhone hivatalos árát, inkább válassza.
  4. Ellenőrizze az iPhone IMEI kódját az iTunes alkalmazásban. Ha nincs hiba az iPhone-on, akkor csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja az eredeti iPhone-t.
  5. Mindig készítse el ezt az ApkVenue cikket, mielőtt iPhone-t választana, mi.

Tehát ez ötféle módon ellenőrizheti az iPhone IMEI számát. Könnyű?

Ha már ismeri az IMEI számot, akkor a webhelyen keresztül hozzáillesztheti //www.imei.info hogy megtudja, valódi vagy hamis az iPhone-ja.

Ezenkívül az IMEI állítólag azt is mondják, hogy egy elveszett mobiltelefon, banda nyomon követésére használhatja.

Remélhetőleg ez hasznos, igen, ezúttal az ApkVenue információja! Ossza meg barátaival az iPhone IMEI cikkét is. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack további érdekes pontok a Nabila Ghaida Zia-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found