fps moba érzék! íme 4 legjobb moba fps játék, amelyet játszhatsz

Mi történik, ha az FPS játék csatlakozik a MOBA-hoz? Itt található a legjobb Moba FPS játékok listája, amelyeket játszhat.

A MOBA játékokat továbbra is szeretik, haver. Még olyan csoportok felneveléséig is, amelyek munkája csak az egyéb nem ideálisnak tartott MOBA játékokat kommentálja és csúfolja. Kezdve az Analog hibáztatásától kezdve az egyik sávon át a csalásig, ami már népszerű volt.

Egy pillanatra azonban megállunk megkérdőjelezni ezt, mert most az ApkVenue fel akarja adni a MOBA játékok listáját, amelyek meglehetősen egyediek. Tehát a MOBA műfaj mellett úgy tűnik, hogy ez a négy játék beágyazott egy FPS elemet is, ami minden bizonnyal növeli a játék izgalmát.

Vessünk egy pillantást a következőkre, a legjobb Moba FPS játékok listájára, amelyeket játszhat. Cekidot!

  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!
  • Mobile Legends: Bang, DotA játék az Android HP RAM számára 1 GB alatt

4 legjobb MOBA FPS játék

1. Légió királya

Az első Moba FPS játék az Légió királya. Első pillantásra a Legion királya hasonlóságot mutat Overwatch. Nem csak néhány, ebben a játékban néhány hős karakter is ugyanúgy néz ki, és néhány nagyon hasonló, például a DVa karakter.

A MOBA és az FPS kombinálásán kívül a King of Legionnak van még egy különlegessége, amely az, hogy biztosítsa valós idejű játékélmény 3D vizuális arénával, valamint érdekes hősök széles választékával.

Tehát, ha megértette az Overwatch játék jellemzőit, akkor nem szabad nagy különbséget látnia a játék során. Próbáld ki!

2. Battleborn

Battleborn egy FPS játék, amely MOBA elemeket tartalmaz, amelynek témája a hősök kiválasztása a lövöldözős arénában. A játék másik különlegessége az egyik játékmenet amely változatosabb és RPG elemeket is tartalmaz.

Akkor ez nem sokban különbözik az RPG-játéktól általában, ahol az erő bizonyos felszerelésekre összpontosul, hogy nagy kárhatást okozzon az ellenfélnek. Szóval, mire vársz, siess és játszd most ezt a játékot.

3. Paladinok

Paladinok egy olyan játék, amely az FPS műfajt hordozza, különféle további egyedi elemekkel együtt. De annak ellenére, hogy az FPS műfajt hordozza, a Paladins rendelkezik MOBA stílusú játékmenettel és mechanikával.

Tehát, ebben a játékban minden szereplőnek vannak bizonyos erősségei, hogy minden hős számára más-más játékstílust biztosítson.

Ettől eltekintve ez a játék megegyezik a Dota 2-vel és legendák Ligája amely cikkmechanikával minden hős számára érdekes hatást kelt.

4. Quake bajnok

Az utolsó Moba FPS játék az Quake bajnok. A Quake Champion egy olyan játék, amely az FPS műfajt hordozza benne, a Classic Arena Shooter * témával. Sokan azt állítják, hogy a Quake Champion egy MOBA játék, de nem az.

A fejlesztő maga mondta, hogy az általa kifejlesztett játék szándékosan hordozta a MOBA stílusú mechanikát, majd azt mondta, hogy a Quake Championt versenyképes eSport játékként fejlesztik majd, hogy utánozzák az Overwatch és a DOOM hasonló játékmenetű sikereit.

Ez a legjobb Moba FPS játékok listája, amelyek alkalmasak a játékra. Szóval, pajtás, melyiket? Gyere, add meg visszajelzésedet az alábbi megjegyzésekben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found