7 legjobb élelmiszer-kalóriaszámláló alkalmazás 2021-re

Szeretne egészséges életet kezdeni, ideális súlyú? Töltse le ezt a kalóriaszámláló alkalmazást, hogy jobban kézben tartsa az irányítást és még izgatottabb legyen!

A kalóriaszámláló alkalmazásokat egyre inkább azok keresik, akik egészséges étrendet követnek vagy diétáznak az ideális testalkat érdekében.

A fogyás vagy az ideális testtömeg fenntartása nem könnyű.

Ennek során sok mindent figyelembe kell venni. Egy dolgot figyelembe kell venni a napi kalóriabevitel kiszámítása.

Szerencsére jelenleg különféle alkalmazások állnak rendelkezésre, amelyek segítségével kiszámíthatja a napi kalóriabevitelt!

Hogy könnyebb legyen neked, ezúttal az ApkVenue gyűjtött A 7 legjobb kalóriaszámláló alkalmazás ami nagyon hasznos lesz az Ön számára! Figyelj, igen!

1. MyFitnessPal - Teljes Ételadatbázis

MyFitnessPal számtalan előnye van, amelyek közül az egyik 300 millióval több adatbázis a benne lévő étel. A kalóriaszám garantáltan pontos lesz!

Ez az alkalmazás is rendelkezik funkciókkal vonalkód beolvasása így beolvashatja a csomagolt ételeket és megszámolhatja a benne lévő kalóriák számát.

Az alkalmazás kezelőfelülete szintén nagyon könnyen érthető. A bonyolult eljárás nélkül kiszámíthatja a napi kalóriabevitelt a rendelkezésre álló menü segítségével.

Ez a kifinomult alkalmazás rendelkezik egy tervezési funkcióval is, amelyet az egyéni igények és igények szerint követhetünk.

InformációMyFitnessPal
FejlesztőMyFitnesspal, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (2.392.889)
MéretVáltakozik
Telepítse50.000.000+
Android minimumVáltakozik
Alkalmazások termelékenysége MyFitnessPal, Inc. LETÖLTÉS

2. FatSecret - Étterem adatbázis

A következő étel kalóriaszámláló alkalmazás az FatSecret. Ez az alkalmazás nagyon jó funkciókkal rendelkezik, és ingyenesen használható.

Amellett, hogy megmutatja a kalóriabevitel mennyiségét, a FatSecret megmutatja az ingyen bevitt ételek szénhidrát- és zsírbevitelének mennyiségét is.

A FatSecret támogatja a funkciókat is vonalkód beolvasása és már meg is van adatbázis híres étterem Indonéziában. Az élelmiszer-bevitel folyamata gyorsabb, könnyebb és pontosabb lehet.

Teljes és ingyenes funkcióival ez az alkalmazás érdekes választás lehet az étrend kíséretében.

InformációA FatSecret kalóriaszámlálója
FejlesztőFatSecret
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (390.950)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik
FatSecret Productivity Apps LETÖLTÉS

3. Kronométer - Számítsa ki az elégetett kalóriákat

Kronométer egy kalóriaszámláló alkalmazás, amelyet edzés közben elégetnek. Jelenleg ingyen használhatja ezt az alkalmazást.

Bár néhány prémium funkció csak díjfizetés esetén élvezhető Feliratkozás, az alkalmazás ingyenes szolgáltatásai elég jók, tényleg!

Az étel és mennyiség bevitelével a kronométer megmutatja a kalóriák és más fontos tápanyagok, például vitaminok, kalcium, vas és fehérje számát.

InformációKronométer - Táplálkozáskövető
FejlesztőCronometer Software Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (12,176)
Méret33 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum5.0+
Apps Produktivitás Cronometer Software Inc. LETÖLTÉS

4. Kalóriaszámláló és étrendkövető - Élelmiszerinformáció és Gyakorlat

Nem csak a kalóriabevitelt számolva, Kalóriaszámláló és étrendkövető emellett különféle információkat nyújt az élelmiszerekről és gyakorlat felhasználóinak.

Ebben a SparkPeople által készített alkalmazásban megoszthatja más felhasználókkal az elkészített egészséges ételeket, az elvégzett gyakorlatokat vagy a pozitív hatásokat az étrend után.

További plusz: ez az alkalmazás nagyon részletesen és pontosan kiszámítja az elfogyasztott ételek kalóriatartalmát és tápanyagtartalmát.

Ha a diéta minden nap ugyanaz, akkor marad másolás beillesztés a menü anélkül kerül felhasználásra, hogy ismételten meg kellene adnia egyenként.

InformációKalóriaszámláló és étrendkövető
FejlesztőSparkPeople
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (34.912)
MéretVáltakozik
Telepítse1.000.000+
Android minimumVáltakozik
SparkPeople Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. FitBit - Számolja a kalóriákat edzés közben

Fitbit egy edzés közbeni kalóriaszámláló alkalmazás, valamint egy elég pontos és könnyen használható élelmiszer kalóriaszámláló.

Ez az alkalmazás kiszámíthatja a kalóriák és egyéb tápanyagok bevitelét az ételekből és italokból. Csak meg kellbemenet ezeket az ételeket és italokat az alkalmazásba.

Az Apple Watch-hoz hasonlóan a Fitbit is lehetpárosítás a Fitbit Versa nevű saját készülékével, hogy pontosan kiszámítsa az elégetett kalóriák számát.

Annak ellenére, hogy nem használja a Fitbit Versát, ez az alkalmazás továbbra is használható az alapváltozatban olyan eszköz nélkül, amely meglehetősen kényelmes és teljes.

InformációFitbit
FejlesztőFitbit, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (605.843)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik
Alkalmazások termelékenysége Fitbit, Inc. LETÖLTÉS

6. Lifesum - Egészséges ételek receptjei

Ugyanaz, mint az előző alkalmazás, Életidő Vonzó kezelőfelülettel rendelkezik, és könnyen érthető az első felhasználók számára.

Az Lifesumot a funkciók is támogatják vonalkód beolvasása ami megkönnyíti a felhasználók számára az ételek vagy italok kalóriáinak gyors kiszámítását.

A kalória számának bemutatásán kívül a folyamat eredménye letapogatás megmutatja a benne lévő fehérje és zsír mennyiségét is.

További előny, hogy információkat kaphat az egészséges ételek receptjeiről, étrend-terv, carbo követés, és még sok minden más a funkciók révén prémium előfizetés.

InformációÉlettartam - étrend, makro számológép és élelmiszer napló
FejlesztőÉletidő
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (266.288)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik
Produktivitás Lifesum Apps LETÖLTÉS

7. Kalóraszámláló: Lose It! - Kitűzött cél

Ahogy a neve is sugallja, Kalóraszámláló: Lose It! azoknak készült, akik fogyni vagy egészséges, ideális testsúlyt szeretnének fenntartani.

Ezzel a kalóriadeficit-alkalmazással figyelemmel kísérheti napi kalória- és tápanyag-bevitelét az elfogyasztott étel- és italfelvételnek megfelelően.

Egy másik előny, azt is meghatározhatja cél hetente is cél hosszú távú étrend, amelyet követnek.

A cél meghatározása után ez az alkalmazás azonnal kiszámítja a naponta fogyasztható kalóriabevitelt. Tényleg praktikus, igaz?

Lose Több mint 10 millió alkalommal töltötték le 4,5 besorolással. Ez azt mutatja, hogy veszítsd el! valóban az egyik legjobb.

InformációKalóraszámláló: Lose It!
FejlesztőFitNow, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (107,866)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik
Alkalmazások termelékenysége FitNow, Inc. LETÖLTÉS

Ez a 7 legpontosabb étel kalóriaszámláló alkalmazás, amellyel elérheti az ideális testsúlyt.

Természetesen egy sor alkalmazás lista Az ApkVenue ezúttal valóban emlékeztető lehet azok számára, akik fogyókúráznak, vagy azoknak, akik egészséges életmódot és testmozgást szeretnének kezdeni.

A listán szereplő alkalmazások többsége tartalmaz csomagokat Feliratkozás fizetett, de divat alapvetőolyan előnyöket is biztosított, amelyeket azonnal érezhet.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found