A DC univerzum 7 legerősebb szereplője, a Superman semmi!

Ha úgy gondolja, hogy Superman, Wonderwoman és Aquaman erős, olvassa el ezt a cikket. Kiderült, a karakter semmi, banda!

DC Univerzum a képregénytörténet legnépszerűbb és legerősebb szereplőinek ad otthont. Sok karakter isteni erővel, megnevezed Felsőbbrendű ember & Csodanő.

Ez az egyik nagy különbség a DC és a Marvel között. Sokan azt gondolják, hogy a DC jobban szereti az istenszerű karaktereket, míg a Marvel mélyebb humanista oldal a karakter.

A Marvelhez hasonlóan a DC karakterei sem csak a földről származnak. Vannak más bolygókról, sőt más galaxisokból is.

7 legerősebb karakter a DC Univerzumban

A DC Univerzum számos szereplője közül az ApkVenue 7 karaktert választott ki, mind gazembereket, mind hősöket, akik a legerősebbek a DC Univerzumban.

Ha úgy gondolja, hogy Superman és Wonderwoman nagyon erősek, meg fog lepődni, amikor meglátja ezt a Jaka listát.

Ennek az az oka, hogy nem semmi, banda. Ahelyett, hogy kíváncsibb lennél, csak nézd meg az ApkVenue alábbi cikkét, banda!

1. Zöld lámpás hadtest

Zöld Lámpás Hadtest egy békefenntartó erő, amely az univerzum összes galaxisát lefedi. Ennek a Zöld Lámpás Hadtestnek legalább 7000 tagja van.

Annak ellenére, hogy több ezer tagja van, csak egy tag jön a földről, mégpedig Jordan dolog. Maga Hal Jordan az Justice League tagja, amelynek feladata a föld védelme.

Ritka volt, hogy a Zöld Lámpás Testület egyik tagja egyedül dolgozott. Csak egy tagnak van már emberfeletti ereje, képzelje el, hogy lenne-e még 7000 ember ugyanolyan nagy erővel.

Sajnos a Zöld Lámpás film csúfosan megbukott a mozikban. Valójában ez igazán izgalmas, tudod, a képregényekben.

2. Orion

Orion az egyik szuper gazember a DC Univerzumban. Ez a karakter a gyermeke Darkseid, a DC Univerzum egyik legerősebb szereplője.

Nem kétséges az ereje, banda. Mivel olyan erős volt, Orion meg tudta semmisíteni a Zöld Lámpás Hadtestet, amelynek több mint 7000 tagja van.

Amellett, hogy erős, kiderül, hogy Orion az istenek egyike, tudod. Emberfeletti erőkkel rendelkezik és nem halhat meg halhatatlan, banda. Hoppá!

3. Mr. Mxyzptlk

Nagyon nehéz megmondani a nevét, banda? Úr. Mxyzptlk törpeszerű megjelenése ellenére az egyik legerősebb karakter a DC Univerzumban.

Úr. Mxyzptlk olyan karakter, aki szeret trükközni és más emberekkel játszani, főleg Supermannel. Képes olyan illúziókat létrehozni, amelyek megváltoztatják a valóságot.

Ezen kívül teleportálhat és halhatatlanokat is élhet, bandázhat. Az egyetlen módja annak megverésére, hogy megoldja az általa készített rejtvényt.

4. Darkseid

Ha korábban megbeszéltük a gyereket, akkor itt az ideje, hogy megvitassuk Darkseid, banda. Bizonyos értelemben Darkseid a DC Univerzum Thanos-verziója.

Darkseid az oka annak, hogy Superman és Batman más szuperhősöket és formát állított össze igazság Ligája.

Képzeljük csak el, hogy a sok szuperhősből álló Justice League nem tudja legyőzni ezt a félisten karaktert.

A DC Universe többi legerősebb karaktere ...

5. Anti-Monitor

Anti-Monitor a komikus sorozat fő gazembere Válság a végtelen földön amely 1985-ben jelent meg. Ez az egy gazember szinte még az univerzumot is elpusztította, tudod.

Több száz szuperhős együttműködésére van szükség ennek az egyetlen szereplőnek a legyőzéséhez. Annak ellenére, hogy végül elvesztek, sok szuperhős volt áldozat.

A képregényben elhunyt szuperhősök közül néhány Nighthawk, Robin, Dove, Green Arrow és még sok más banda.

6. Az Univerzum őrzői

Az Univerzum őrzői földönkívüliek csoportja, akik megalapították a Zöld Lámpás Hadtestet. Bármit megtennek a béke megteremtése érdekében az univerzumban.

Annak ellenére, hogy nincs szuper erejű testük, A Világegyetem Őrzői agyi képességekkel rendelkeznek minden lény felett.

Valójában egyik tagjukat megnevezték Ganthet gyám csak elméjének erejével képes szétválasztani egy bolygót.

7. A jelenlét

Jelenlét a legerősebb karakter a DC Univerzum változatában. Ez a karakter mindennek a teremtője, más néven a DC Univerzum Istene.

Noha sok isten van a DC Univerzumból, a többség az ókori görög mitológia istene, például Zeusz. A Jelenlét Isten keresztény változata a DC Univerzumból.

Amellett, hogy a Jelenlét hatalmában áll minden dolog létrehozójaként, képes a halottakat életre kelteni. Ő is halhatatlan lény, banda. A neve is Isten.

Ez volt Jaka cikke a DC Univerzum 7 legerősebb karakteréről. Véleménye szerint melyik oldal fog győzni, ha a DC Univerzum és a Marvel Universe szereplőivel szembeszállnak?

Írja meg válaszát az okával együtt a megadott megjegyzések oszlopba, banda!

Olvassa el a cikkeket is Szuperhős vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found