így lehet automatikusan feltölteni az Instagram-fotókat ütemezés szerint

A mai gyerekeknek figyelniük kell az Instagram hírcsatorna megjelenésére. Mindennek rendezettnek és ütemezettnek kell lennie. Tehát az ApkVenue-nak van ajánlása az adott igényre alkalmas alkalmazásra. Így töltheti fel az Instagram-fotókat ütemezés szerint.

Instagram egyike a közösségi médiának, amelyet ma már a fiatalok széles körben használnak. Sok gyerekek manapság akik valóban odafigyelnek takarmány Instagramjuk. Mindennek rendezettnek kell lennie, és egyeseknek még az ütemezés szerint is feltölteniük kell.

Az Ön típusa, akinek ütemezett fényképeket kell feltölteni, nem a kézi ütemezés elkészítésével kell bajlódnia. Használhat egy speciális alkalmazást. Itt vannak a tippek, hogyan hogyan lehet Instagram-képeket feltölteni ütemezés szerint. Ilyen módon nem el fogja felejteni, amikor kellene feltölteni.

  • Hogyan készítsünk olyan kreatív Instagram-történeteket, mint a Selebgram-slágerek
  • Könnyű módok mások instastoryjának újraküldésére alkalmazás nélkül!
  • Hogyan lehet könnyedén megosztani az Instagram történetet a Whatsapp alkalmazással

Így lehet feltölteni az Instagram-fotókat az ütemezésre

A fotók feltöltésének ütemezéséhez speciális Android alkalmazásra van szükségünk. Megnevezzük azt az alkalmazást, amelyet most használni fogunk Előnézetsrácok. Ezt az alkalmazást ingyen letöltheti a Play Áruházba.

Ezzel az alkalmazással mindig emlékeztetni fogja, mikor kell feltölteni a fényképeket az elkészített ütemezésnek megfelelően. Tehát nem kell emlékeznie arra, hogy mikor töltse fel a fényképet. Azonnal nézzük meg a lépéseket.

1. lépés

Először is nyissa meg az Preview alkalmazást, majd jelentkezzen be Instagram-fiókjába. A trükk az ikon megérintése Beállítások a bal felső sarokban található. Ezt követően válassza ki Bejelentkezés az Instagram segítségével, tegye az utasításoknak megfelelően.

2. lépés

Ezután adja meg az ütemezni kívánt fotót. Az út csap Plusz ikonra a jobb felső sarokban található. Ezt követően válassza ki Könyvtár, keresse meg és válassza ki a kívánt fényképet.

3. lépés

Az ütemezés megkezdéséhez érintse meg a fotót. Ezután érintse meg az ikont Buborék ami alul van. Ezt követően készítse el a megfelelő feliratot, majd érintse meg a gombot Üzenet ütemezése bejegyzések ütemezéséhez.

4. lépés

A következő lépés annak meghatározása, hogy mikor kell feltölteni a fényképet. Ha van koppintás rendben, majd válassza a lehetőséget Kész.

5. lépés

Jól később értesíti az Preview alkalmazás srácok. Ez az értesítés az Ön által tervezett időpontnak megfelelően fog érkezni. Csak érintse meg az értesítést, majd az Instagram alkalmazásba irányítja a fénykép feltöltését.

Tehát nincs többé elfelejtve a feltöltési időt. Az Preview alkalmazással mindig emlékeztetni tudja, mikor kell feltölteni, nem kell emlékezni rá. Könnyű, igaz srácok.

Ott van srácokhogyan lehet Instagram-képeket feltölteni ütemezés szerint Jakából. A bejegyzések ütemezésén kívül használhatja ezt az alkalmazást a fiók statisztikáinak elemzésére is. A lájkolók, a követők számától, a fotóinkat megtekintők számától kezdve stb. Ez nagyon fontos azok számára, akik szeretnének lenni celebgram. Az Preview alkalmazásban van egy jó fotószerkesztő funkció is tudod!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found