20 legjobb operációs rendszer, amelyet a hackerek széles körben használnak 2018

Meg akarjuk vitatni a különféle legjobb Linux alapú operációs rendszereket, amelyeket a hackerek gyakran használnak a hackelési támadások tökéletes végrehajtásához. Gyerünk, csak lásd közvetlenül alább. Cekidot!

A kibertérben rengeteg hacker támadás fordul elő nap mint nap. Mindezeket az akciókat többen hajtották végre profi hacker és azok az újonnan érkezők is, akik még mindig mások kódját és rendszereit használják. De a legfontosabb az, hogy minden hackelési művelet megköveteli Hacker OS kifejezetten annak érdekében, hogy működjön, és a Linux az egyetlen legjobb választás a hackerek számára a munka elvégzéséhez.

Nos, ezúttal az ApkVenue különféle fajtákat akar megvitatni legjobb Linux alapú operációs rendszer amelyet a hackerek gyakran használnak feltörési támadások tökéletes végrehajtására. Gyerünk, csak lásd közvetlenül alább. Cekidot!

  • A számítógép felismerésének legegyszerűbb módja Keylogger használatával
  • Hogyan lehet elkerülni a Keylogger csapdákat az internetes kávézókban
  • Hogyan készítsünk egy egyszerű Keylogger-t a Jegyzettömbbel

20 a hackerek által használt legjobb operációs rendszerek közül 20

1. Kali Linux

Kali Linux egyike a sok modern operációs rendszernek, amelyet a hackerek gyakran használnak pentesztelés és kihasználják a rendszer biztonságát. A Kali Linux egy Linux alapú operációs rendszer, amely kínál magas szintű magánélet és biztonság a legtöbb operációs rendszer által gyakran tapasztalt fenyegetések közül.

2. Vissza

Visszalép egy Linux alapú operációs rendszer, amely néhány évvel ezelőtt elég híres volt. Ezt az operációs rendszert gyakran használják tevékenységekhez hálózati repedés és penteszt. Emellett a Backtrack az egyik legjobb Linux operációs rendszer, amely képes teljesíteni különféle hackek hálózat magas adatvédelmi biztonsággal.

3. Pentoo

Pentoo az egyik legjobb operációs rendszer a hackerek számára, amely csak formában van Élő CD. Ebben a példában nem kell telepítenünk a számítógépre. Elég csak elkészíteni USB bootolható ebből az operációs rendszerből, akkor működtethetjük.

4. Nodezero

Nodezero az egyik legjobb operációs rendszer, amelyet minden pentester szívesen kipróbálna a számítógépén. Maga a Nodezero a korábbinál is nagyobb célokra készül Semmi más Linux alapú operációs rendszereken.

5. Parrot Security OS

Parrot Security egy operációs rendszer alapú Debian GNU / Linux amelyet kombinálnak Frozen Box OS és Kali Linux hogy a legjobb élményt nyújtsa a hackerek és a hálózati biztonság tesztelői számára.

6. Hálózati biztonsági eszközkészlet (NST)

NST egy másik legjobb operációs rendszer a hálózati biztonsági teszteléshez, amely Live CD formájában érkezik, és közvetlenül PC-n futtatható. Ez az operációs rendszer maga kínál rengeteg funkció amellyel feltörési műveleteket hajthat végre.

7. Arch Linux

Arch Linux egy Linux disztribúció architektúrájú számítógépekhez IA-32 és x86-64, Maga az operációs rendszer szoftverekből áll nyílt forráskód és nyílt forráskódú, amely sok fejlesztőt bevon a készítésbe.

8. BackBox

BackBox olyan operációs rendszer, amelyet a hálózati biztonság tesztelésére használnak, ezt az operációs rendszert gyakran használják eszközhálózati információs rendszerek elemzése. A BackBox használható, mert erős magánéletet és biztonságot nyújt.

9. GnackTrack

GnackTrack az egyik legjobb operációs rendszer a pentesztelés és a hálózati feltörések tesztelésére. Ettől eltekintve az operációs rendszer Linux alapú, amely mindenképpen szállít magas védelem felhasználóinak.

10. Bugtraq

Bugtraq egy GNU / Linux alapú operációs rendszer, amelyet digitális kriminalisztikára, penteszt tesztelésre szánnak, rosszindulatú programok kihasználása, és ez az operációs rendszer az egyik legjobb hacker támadás.

11. DEFT Linux

ÜGYES áll Digitális bizonyíték és törvényszéki eszközkészlet. Maga a DEFT fejlesztése a Ubuntu. Magát ezt az operációs rendszert széles körben használják az informatikai auditorok, a nyomozók, a katonaság és a rendőrség.

12. BlackBuntu

BlackBuntu egy Linux operációs rendszer, amelyet a hálózati hálózati biztonság behatolásának tesztelésére szánnak. Ezt az operációs rendszert gyakran maga használja oktatási intézmények az információbiztonság tanulmányozásának eszközeként. A BlackBuntu felhasználásával épül fel Ubuntu 10 val vel Gnome asztali környezet. Jelenleg a BlackBuntu tartalmazza a KDE asztalt, amelyet tegnap a döntőben adtak ki BlackBuntu Community Edition 3.0.

13. Cyborg Hawk

Cyborg Hawk az egyik legfejlettebb, legerősebb és soha nem látott Linux-disztribúció a hálózati biztonság teszteléséhez. Ez az operációs rendszer a felhasználók számára a legjobb eszközökkel van felszerelve elit hacker amelynek magas a repülési ideje.

14. Matriux

Matriux egy linux disztribúció, amely a Debian forrásainak felhasználásával biztonsági funkciókat tartalmaz. Mindezek az eszközök használhatók különféle célokra, például a hálózati biztonság tesztelése, a hackelés, a megsemmisítés, a számítógépes kriminalisztikai vizsgálatok, a gyengeségelemzés és még sok más.

15. Knoppix STD

Knoppix STD egy operációs rendszer, amely több ezer biztonsági eszközt tartalmaz, amelyek nyílt forráskódú forrásokból származnak. Ez az operációs rendszer Live CD formájában is van, ami azt jelenti, hogy közvetlenül futtatható Bootolható CD.

16. Gyengébb

Gyengébb az egyik másik legjobb operációs rendszer, amelyet egy hacker is gyakran használ. Ez az operációs rendszer egy Linux disztribúció, amelyet a hálózati biztonsági tesztelő amely egy részének felhasználásával készül Debian Squeeze. Ha az a célja, hogy megtanulja, hogyan kell feltörni a WiFi-t, akkor ez a disztribúció nagyon megfelelő, mert sok használható vezeték nélküli eszközt tartalmaz.

17. BlackArch Linux

BlackArch egy Linux disztribúció, amelyet a hálózati biztonság tesztelésére készítenek, és amelyet sok hálózati biztonsági szakember gyakran használ. A BlackArch legújabb verziója immár több mint 1400 tesztelő eszközt tartalmaz, amelyek mindegyikét kipróbálhatja ingyen.

18. Samurai Web Testing Framework

Ez a disztribúció alapvetően egy Linux környezet, amely egyszerű tesztplatformként használható webalapú hálózati biztonság. A platform rengeteg eszközt tartalmaz a hackeléshez nyílt forráskódú és számos nyílt forrásból származik, amelyek nagyon alkalmasak a webhelyek sebezhetőségének vagy hiányosságainak felderítésére.

19. Caine

Caine egy Linux disztribúció, amely a hálózati biztonság tesztelésére összpontosít, és fejlesztése többnyire a Ubuntu. A Caine az egyik legjobb Linux disztribúció, amelyet tapasztalt hackerek gyakran használnak.

20. Fedora Security Spin

Fedora Security Spin egy Linux disztribúció, amelyet egy hálózatbiztonsági kutatók és fejlesztők közössége működtet. Ezt a disztribúciót támogatja Xfce asztali környezet így nagyon könnyű, és a biztonsági kutatás többféle fontos eszközével együtt jár.

Szóval ennyi 20 legjobb operációs rendszer, amelyet a hackerek széles körben használnak. Kipróbálnod kell egyet, srácok, ha megbízható hacker akarsz lenni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found