whatsapp nem tud videohívást kezdeményezni? ez a javítás

Gyakran megszakítják a videohívásokat a WhatsApp-on? Ne aggódjon, a következőképpen kell kezelni a WhatsApp alkalmazást, amely nem tud videohívásokat kezdeményezni. Garantáltan 100% -ban működik

Biztosan tudod ezt WhatsApp nemcsak csevegési szolgáltatásokat nyújt, hanem telefonos és videohívás. A videohívás olyan funkció, amely a legmegfelelőbb az Ön számára.

De az ApkVenue rengeteg információt kapott, elmondása szerint gyakran voltak problémák a WhatsApp-ot használó videohívások során. Miért nem hívhat WhatsApp videohívást?

Hmm, ahelyett, hogy kíváncsi lennél miért, nézzük meg hogyan lehet megbirkózni azzal, hogy a WhatsApp nem tud videohívásokat folytatni ez!

Hogyan lehet legyőzni a WhatsApp videohívást

Jaka gyakran magánember is használja a videohívás funkciót, nem csak a barátnőknek, hanem a távol lévő és ritkán találkozó családoknak is.

De ha a WhatsApp videohívásnak problémája van, akkor igen dühös. Mit szólnál magadhoz, szeretnél is bosszantani ezzel a problémával?

Ennek a problémának az okai meglehetősen változatosak. De általában, legyőzhető ily módon. De ha még mindig nem tud, ne habozzon megkérdezni Jakát. Minden további nélkül itt vannak a könnyű és gyors probléma megoldásának teljes lépései.

A WhatsApp nem lehet videohívást legyőzni

1. lépés - Telepítse az Xposed alkalmazást

Először is töltse le és telepítse az alkalmazást "Engedély Master - Xposed", letöltheti és telepítheti azt a linket, amelyen az ApkVenue a következőket biztosítja:

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. lépés - Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást

Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, majd lépjen a "Beállítások" menübe. válassza "Csevegések", majd válassza a lehetőséget "Chat BackUp", majd fejezze be a kiválasztással "Biztonsági mentés".

3. lépés - Távolítsa el a WhatsApp alkalmazást

A biztonsági mentés elvégzése után lépjen a menübe "Beállítások" okostelefon. Keressen egy almenüt "Alkalmazások", majd keresse meg az alkalmazást "WhatsApp". Válasszon és tegyen "Eltávolítás".

4. lépés - Telepítse a legújabb WhatsApp alkalmazást

letöltés és telepítés "A WhatsApp legújabb verziója", azonnal töltse le és telepítse azt a linket, amelyen az ApkVenue a következőket biztosítja:

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

5. lépés - Nyissa meg az Xposed alkalmazást

Itt az ideje, hogy megnyissa az alkalmazást "Engedély Master - Xposed" amelyet az elején telepített. Kattintson az "Alkalmazások" elemre, majd keresse meg az alkalmazást "WhatsApp", majd keressen "Készítsen képeket és videókat". Győződjön meg arról, hogy az írás zöld. Kész, kérem próbáld újra videohívás a WhatsApp-on keresztül.

Ez az hogyan lehet megbirkózni azzal, hogy a WhatsApp nem tud videohívásokat folytatni Jakából. Ha továbbra is problémái vannak, megkérdezheti Jakát, vagy megpróbálhat másik videohívás alkalmazást használni (Olvas:A legjobb videohívás alkalmazás). Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found