így jósolhatja meg gyermeke arcát a partnerével

Itt van egy trükk, amellyel megjósolhatja gyermeke arcát a partnerével. A gyermeke arcának megjósolása a partnerével minden bizonnyal szórakoztató dolog, különösen azok számára, akik házasok. A szórakozás szempontjából nem rossz, így lehet létrehozni

Azok számára, akiknek már van párjuk, vagy akár házasok, a gyermekvágy a legnagyobb álma, igaz? Néha te is gondoltál a gyermek arca egyszer úgy fog kinézni, mint te vagy a párod.

Most már nem kell aggódnia, hogy ki fog kinézni a gyermek. Felfegyverkezve az alkalmazás bekapcsolásával weboldalMorph Thing, itt megtudhatja, hogyan jósolja meg gyermeke arcát a partnerével. Eitsss várjon egy percet, ez az alkalmazás csak szórakozásra szolgál.

  • 3 éves „randevú” a Tinder-en, ez a tini pár nyaralást ítélt meg Hawaii-nak!
  • 4 Android-alkalmazás, amelyek megkönnyítik az egyedülállók számára a partner megtalálását
  • 5 alkalmazás, amelyek nagyon hasznosak a párok számára, de a Haram egyedülállók számára!

Íme, hogyan lehet megjósolni gyermeke arcát házastársával

  • Első lépésként elő kell készítenie egy fényképet magáról és partneréről. Az ApkVenue a fotó méretét ajánlja 600 x 600 képpont hogy a méret ne legyen túl nagy.
  • Ezután győződjön meg arról is, hogy az arcod fényképét nem takarja-e el kézzel vagy bármi más. Például az ApkVenue egy partner fényképét használja, amely jelenleg eltalált, Hamish és Raisa srácok.
  • Akkor csak menj az oldalra weboldalMorph Thing a www.morphthing.com címen. Akkor tovább fülre a tetején csak a ** Start Morping ** menüre kell kattintania.
  • Először töltse fel a használni kívánt fényképet. Kattintson a ** Tallózás ** gombra a fotó kiválasztásához, majd kattintson a ** Megnyitás ** gombra.
  • Miután kiválasztotta a fényképet, csak a ** Feltöltés ** gombra kell kattintania. Várja meg, amíg a fénykép feltöltési folyamata befejeződik.
  • A következő lépés az, hogy mindkét oldalra kattintva meghatározzuk a felső, alsó, bal és jobb oldali oldalakat, valamint az arcunkat. Ha végzett, kattintson a ** Befejezés ** gombra. Ha megjelenik a kérdésmező, kattintson a ** Oké ** gombra. Ugyanazokat a feltöltési lépéseket hajtsa végre a partnere fényképéhez is.
  • Ezután kattintson a saját és partnere fényképére fülre ** Előkészített képek **. Ezután válassza ki a fajta típusát az arca alapján, majd kattintson a ** Morph Baby ** gombra. A ** Morph fiú / Morph lány ** kiválasztásával kiválaszthatja gyermeke nemét is.
  • Tehát ez a gyermek arca Hamishtől és Raisától. Vicces, igaz srácok? Ezt a fotót megoszthatja a Facebookon és a Twitteren is.

Tehát így lehet megjósolni a gyermek arcát a partnerével az alkalmazás használatával weboldal Morph Thing. Ez az alkalmazás csak szórakozásra szolgál, ne vegye komolyan, később megunhatja. Sok szerencsét és remélhetőleg szórakoztató!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found