hogyan lehet a csevegéstörténeti sort áthelyezni egy új eszközre

A felhasználók a következő lépésekkel biztonsági másolatot készíthetnek és visszaállíthatják a LINE csevegési előzményeit új eszközükre.

A japán székhelyű LINE Corporation küldetése a „Hozd el a távolságot”, és kapcsolja össze az információkat, a szolgáltatásokat és a felhasználókat. 2011-es indulása óta VONAL a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásává és a mindennapi élet egyik fontos alkalmazásává vált, ahol a LINE megjegyezte 22,4 milliárd üzenet 2016-ban küldte el.

Ha csak egy eszköz csatlakozik 1 LINE-fiókhoz, egy regisztrált telefonszám és e-mail cím használatával, a rendszer automatikusan törli az előző eszköz fiókját, ha a felhasználó egy másik eszközön ellenőrizte a fiókot. Ennek eredményeként sok felhasználó azt állította, hogy értékes üzeneteket veszítettek belül csevegési előzmények.

Megjegyezzük, hogy minden harmadik felhasználónak ilyen problémája van, amikor fiókját új eszközre helyezi át. Sok felhasználó nem érti, hogyan kell biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani a csevegési előzményeket, hogy ne vesszenek el - magyarázta Bagus Satriya, mint a LINE Indonesia ügyfélszolgálati vezetője

Mivel a beszélgetéseket és a fontos és értékes információkat a LINE chat tárolja, a LINE felhasználói biztonsági másolatot készíthetnek és a csevegési előzmények visszaállítása egyszerű lépésekkel, amikor a LINE-fiókját új eszközre helyezi át.

  • Vonzza az ezeréves gyerekeket, LINE Hozzon létre VONALKEZDŐ programot
  • VONAL matrica, amiről gyakran hiányzik? Így kerülheti el!
  • A helyi technológiai ipar iránti elkötelezettségét demonstrálva a LINE megszerzi a TemanJalant

Hogyan lehet a LINE csevegési előzményeket átvinni egy új eszközre

Menteni csevegési előzmények Annak érdekében, hogy ne töröljék, a LINE azt javasolja a felhasználóknak, hogy tegyék meg ezeket a lépéseket, nevezetesen:

  • Készítmény
  • Adatmentés
  • Átutalások
  • Adatok visszaállítása.

1. Előkészítés: Ennek a lépésnek az a célja, hogy biztosítsa a felhasználó személyazonosságának frissítését

Válasszon oldalt Beállítások tovább LINE App, majd válassza a menüt Számla . A felhasználókat arra kérjük, hogy frissítsék személyazonosságukat, például telefonszámokat és e-maileket. Ha a felhasználó megváltoztatja azonosító adatait, a felhasználó üzenetet és e-mailt kap a LINE-től, amelyek megerősítik a műveletet.

Ezenkívül a felhasználóknak még egyszer ellenőrizniük kell a jelszavukat, ha nem emlékeznek a jelszavukra, e-mailben megváltoztathatják a jelszavakat. Ha a felhasználónak van Facebook-fiókja, akkor javasoljuk a felhasználót összekapcsolják LINE-fiókjukat Facebook-fiókjukkal.

2. Adatmentés: Ennek a lépésnek az a célja, hogy az adatok ne vesszenek el, amikor fiókját új eszközre helyezi

Válasszon egy oldalt Beállítások és válassza a menüt Beszélgetések . Ezt követően a felhasználó választhat A csevegési előzmények mentése és visszaállítása Androidon vagy Csevegési előzmények mentése iOS rendszeren, és kattintson a gombra Biztonsági másolat a Google Drive-ra vagy Biztonsági mentés most . Ehhez a felhasználónak össze kell kapcsolnia LINE-fiókját Google-fiókjával vagy Apple ID-jével, és az új eszközön kell használnia.

3. Átvitel: Jelentkezzen be a LINE ID használatával az új eszközön

A felhasználóknak meg kell nyitniuk a LINE alkalmazást új eszközükön. Kattintson a gombra Belépés majd adja meg e-mail címét és jelszavát. Ezt követően a felhasználónak meg kell adnia telefonszám és ellenőrző kód amelyet SMS-ben küldünk a felhasználó telefonszámára.

4. Adatok visszaállítása: Ezt a lépést a biztonsági másolattal ellátott adatok visszaállítására hajtják végre

Válassza a Beállítások oldalt, majd válassza a menüt Beszélgetések . Ezt követően válassza ki a menüt visszaállítás az összes biztonsági másolat visszaállításához. Aztán az egész csevegési előzmények ismét elérhető az új eszközön.

Ezeknek a lépéseknek a végrehajtásával a felhasználóknak már nem kell aggódniuk a csevegési előzmények törlése miatt, amikor LINE-fiókjukat új eszközre helyezik át. Mindig arra biztatjuk a felhasználókat, hogy mentse el fontos beszélgetéseiket és információikat, hogy mindig kapcsolatban maradhassanak családjával és barátaival - mondta Bagus Satriya.

Szóval, hogy van? Jobban érdekli a LINE alkalmazás?

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found