5 típusú debuff, amely gyakran megtalálható a moba játékokban, például a mobil legendák és aov

Nos, ezúttal az ApkVenue áttekinti azokat a debuff típusokat, amelyekkel gyakran találkoznak a MOBA játékai, például a Mobile Legends, az Arena of Valor és mások. Kérjük, olvassa el a teljes értékelést alább!

Te biztosan tudod mi a debuff? A Debuff egy olyan kifejezés, amely gyakran megjelenik a játékokban, amelyet használnak készség vagy egy elem képessége vagy hatása, amely a negatív hatás a játék ellenséges karakteréhez.

RPG műfaji játékok lejátszásakor gyakran megtalálja ezt a debuffot, néha a debuff is kárt okozhat. Nos, ezúttal az ApkVenue áttekinti azokat a debuffokat, amelyekkel a MOBA játékosa gyakran találkozik, mint pl. Mobile Legends, Arena of Valor és mások. Kérjük, olvassa el a teljes értékelést alább!

  • MOBA Flavor FPS! Íme 4 legjobb MOBA FPS játék, amelyet játszhatsz
  • A Supercell kiad egy MOBA játékot, hogy versenyezzen a mobil legendákkal
  • MOBA Mennyire analóg? Íme a MOBA játékok 5 előnye az Androidon

5 típusú debuff, amelyek gyakran megtalálhatók a MOBA játékokban

1. kábítás

Nem hangzik ismerősnek? Különösen, ha gyakran játszol MOBA-alapú játékokat biztosan Nagyon gyakran deh halld ezt az egy kifejezést. Kábítás közismert nevén nagyon idegesítő dolog lehet vereséget okozva, mert ha a karakter megdöbbent, akkor nem tehetnek mást.

Képzelje csak el, mi van, ha a játék karaktere játszik Sokáig kábult? Ennek nagyon rossz hatása lesz, mert ha a kábítás sokáig tart, akkor az általad futtatott karakter lehet hiába halt meg.

2. Lassan haladjon

A videojátékokat általában biztosan kiszolgálják néhány karakter a gyors mozgás képességével, valamint a MOBA-alapú játékokban. Ez is meglehetősen befolyásos! Ha hanyagak vagyunk egy kicsit, akkor azonnal befejezik azokat, akiknek van gyors mozgás, kezd elkerülhetetlenné válni, nem beszélve arról, amikor támadnak. És ami a legrosszabb, hogy megteszik nehéz utolérnünk.

Itt debuff Move Slow úgy érzi, hogy az olyan dolgok végrehajtása, mint egy bizonyos sebesség csökkentése, ha az ellenség mozog, az egyik dolog döntő fontosságú egy MOBA alapú játékon. Ez nem csak a hajtsa végre a támadást, de védekezéskor is használhatja.

3. Lassú támadás

karakter támadási sebessége valóban a legjövedelmezőbb dolog, és meghatározó lesz sértő karakter a játékban. Ami biztos, annál jobb a karakter támadási sebessége kár az eredmény még nagyobb lesz.

Bosszantó lenne, ha ellenségeink lennének, mert bizonyára így lennének nehéz megölnünk! Tehát ezért lesz fontos ez a lassú támadás. A karakterek sebességének csökkentésével biztosak lehetünk benne könnyebb lesz megbirkózni vele.

4. Csökkentse a páncélt és az ellenállást

Akkor a negyedik az Csökkentse a páncélt és az ellenállást. Ez a debuff megegyezik a játék karakterének védelmi szintjével. Ezenkívül a HP és a páncélok száma is meghatározza, hogy az alias milyen erősen befolyásolja a karaktert támadást kapott.

Ellenállás Ez fogja meghatározni, hogy a karakter mennyire erős és erős felülírásra kerül varázslatszerűen támadást kapott. Nem ritka, hogy a MOBA játék néhány szereplője van páncél és ellenállás ami meglehetősen magas, azok határozottan ők nem fogsz könnyen megölni!

5. Csend

Az utolsó az Csend, ami csendet jelenthet. A hallgatással gyakran találkozunk olyan MOBA játékokban, mint a Mobile Legends és mások, ez a csend azt eredményezi, hogy ellenséged karakterévé válik, vagy néma lesz. nem tudja hasznosítani a készséget vagy a meglévő képességek.

Természetesen ez az nagyon veszélyes dolog hova válik a karakter tehetetlen mert nem tudja kihasználni zászlóshajó képességét.

Ez az 5 típusú debuff, amelyek gyakran megtalálhatók a MOBA játékokban. A fenti 5 debuff típus közül melyiket gondolod szerinted a legjobban, vagy azt is, amelyik a legjobban irritál?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found