hogyan készítsünk egy bingo instagram sablont + üres sablont

Szeretne csatlakozni az IG Story Bingo Challenge-jéhez? Saját készítéséhez kövesse az Instagram Bingo sablon és egy üres bingo sablon elkészítésének módját is, itt ellenőrizheti!

A közösségi média már nem csak kommunikációs eszköz, tudod. Most még ilyen izgalmas játékokhoz is használhatja, itt!

- fellebbezéssel együtt #Csak otthon A Corona vírus (Covid-19) terjedésének csökkentése érdekében minden bizonnyal több időt tölt a közösségi médiával, az egyiket Instagram.

Nos, ezúttal ismét vírusos lett, ez a kihívás valójában régóta fennáll, Igen, #BingoChallenge jelenleg széles körben játszanak éspost sokan végigjárják Instagram-történeteiket.

Szeretne csatlakozni a #BingoChallenge programhoz, vagy még arra is kihívást jelent, hogy maga készítse el? Nyugi, itt Jaka átnézte Hogyan készítsem sablon Instagram Bingo magad közvetlenül a mobiltelefonodon, bandádon.

Szeretne csatlakozni a Bingo Challenge-hez? Így készítsd el Sablon Instagram Bingo Alone!

Fotóforrás: thebankrollers.com (Az Instagram vírusos Bingo Challenge-jét a régóta népszerű bingojáték ihlette.)

Bingo Challenge önmagát egy régi iskolai játék ihlette, ahol a bingó eléréséhez vízszintes, ereszkedő vagy átlós négyzeteket kell megjelölnie.

A Bingo Challenge mellett vannak még Q & A Challenge ami zsúfoltpost az IG történetről, ahol kap egy kérdést, amelyre csak válaszolnia kell a megadott oszlopban.

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, a Bingo Challenge és a Q&A Challenge meglehetősen szórakoztató játék az Ön számára. A bemutatáson kívül barátait is megkérheti ugyanerre.

Csinálni sablon magad, nem kell szoftver mint a Photoshop. Itt az ApkVenue egy példát hoz egy Android nevű alkalmazás segítségével Canva, banda.

Kíváncsi, hogyan Hogyan készítsem post sablon Instagram történetek ehhez a Bingo Challenge-hez és Q & A Challenge-hez? Gyere, nézd meg a lépéseket az alábbiak szerint!

1. lépés - Letöltés Legújabb Canva App

  • Először maradtál Letöltés a legújabb Canva alkalmazás és telepítse az Android telefonjára. Mert letöltési link Canva, az alábbi linken keresztül juthatsz hozzá.
A Canva termelékenységi alkalmazásainak letöltése

2. lépés - Nyissa meg a Canva alkalmazást és Belépés

  • Ha a Canva telepítve van, akkor csak meg kell nyitnia az alkalmazást. Akkor maradsz Belépés használat Facebook, Gmail, vagy személyes e-mail hogy belejusson.

3. lépés - Válassza a lehetőséget Sablon Bingó Instagram

  • A Canva megad egy számot sablon Bingo Instagram, amelyre rákereshet a lehetőségekben Instagram történetek. Ezzel is kereshet kulcsszó"bingó" a megadott oszlopban.

4. lépés - Válassza ki Sablon Instagram Bingo és a szerkesztés megkezdése

  • válassza sablon amelyet használni szeretne, majd érintse meg a elemet Szerkesztés kezdeni váltani sablon Saját Instagram bingód, bandád.
  • A szöveg szerkesztéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a cserélni kívánt szöveget. Ha képet szeretne hozzáadni vagy matrica, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a "+" ikont a jobb alsó sarokban.

5. lépés - Letöltés Bingó sablon

  • Nagyjából ilyen sablon Bingó, amit Jaka készített. Hogyan, jó?
  • Akkor maradsz töltse le a sablont Bingó Canvából csaptelepen Letöltés ikonra tetején, amíg meg nem jelenik egy értesítés A design mentve! ami azt jelenti, hogy most letöltötték a galériába.

6. lépés - Hogyan készítsünk bingót az Instagram-on

  • Végül biztos post A házi Bingo Instagram, banda. Csak akkor készítsd el az IG Story-t a szokásos módon csúsztassa felfelé képernyőn a galéria megjelenítéséhez.
  • válassza sablon hogy létrehozta és megjelölte, melyik illik hozzád. Kihívhatja barátait is felhasználónév címke Az IG, banda.

Bónusz: Csomagok Sablon Üres Instagram Bingo és Kérdések és válaszok az Instagram történetekhez

Azok számára, akik még mindig zavarosak a témák és az inspiráció megtalálásában, az ApkVenue gyűjteménye is van sablon Üres Instagram bingó amelyet itt használhat!

A Bingón kívül vannak olyanok is sablon Instagram Q&A különféle izgalmas témákkal az alábbiakban.

1. A Jogja Bingo hallgatói: @zahraatiaraa

Azok számára, akik jelenleg Yogyakartában tanulnak, talán így lesz viszonyul ezzel a bingó kihívással, banda.

2. Bingó szemüveges emberek @maslennon

Istenem, nagyon bonyolult szemüveges embernek lenni! Tehát írjuk le panaszait a következő bingó tartalommal.

3. Musical Adventure Sherina Bingo, írta: @musikalpet Adventuresherina

A 90-es évek generációja soha nem hagyta ki ezt a filmet a képernyőn. Ja igen, várakozás közben Gyere vissza Kaland Sherina, nincs semmi baj a tartalommal, igaz?

4. A legtöbb film kérdése és válasza @themovilogue

Az otthoni unalom helyett a legszórakoztatóbb a kedvenc filmjét nézni. Nézés közben mindegyikből kitöltheti a legjobb Q & A Challenge filmeket is műfaj mint ez!

5. A 12 kedvenc filmem Q&A, írta: @merlitopabatao

Mindenki kedveli a legjobb filmeket vagy tévésorozatokat, igaz? Gyerünk, tudasd velem a legjobb filmajánlatot a film poszterének tartalmával!

6. Ez egy indonéz film, ami nagyon tetszik! Kérdések és válaszok: @kolektiffilm

Ha gyakrabban nézel indonéz filmeket, akkor olyan filmeket is kitölthetsz, amelyek nagyon tetszenek, és kihívhatod barátaidat is, hogy töltsék be őket, bandázzon.

7. A vezetékneved első levele Kérdések és válaszok a nichosdiary által

Hú, ha ez a fajta kihívás meglehetősen nehéz! Gyerünk, töltsön ki minden oszlopot ugyanazzal a kezdőbetűvel, mint a vezetéknevének első betűje. Kész?

Videó: Tedd szórakoztatóbbá az Instagram-történeteket! Így készíthet IG zenét VPN nélkül

Tehát ez egy kis bemutató a készítésről sablon Maga az Instagram Bingo, amelyet közvetlenül a Canva alkalmazásban hozhat létre.

Készen áll a saját készítésére? Vagy akár már sablon amit csinálsz, banda? Ne habozzon megosztani az alábbi megjegyzésekben! Sok szerencsét ~

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found