A WhatsApp 6 további funkciója, amelyet sokan ritkán használnak

A világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása nemcsak csevegést jelent, srácok. Igen, a WhatsApp számos más funkcióval rendelkezik, amelyeket az üzenetek küldésén kívül használhatunk. Kíváncsi? Itt van a WhatsAp számos más funkciója

WhatsApp nagyon szorgalmasan kiadta az új funkciókat, hogy kényeztesse felhasználóit. Alkalmazás üzenetküldés a világ legnépszerűbb nem csak szórakoztató elkészítése csevegés-csak srácok.

Igen, a WhatsApp számos más funkcióval rendelkezik, amelyeket az üzenetek küldésén kívül használhatunk. Kíváncsi? Itt van a WhatsApp számos más funkciója, amelyeket sok ember ritkán ismer.

  • Hogyan válaszolhat automatikusan a WhatsApp üzenetekre
  • Nincs több áldozat, íme 5 típusú csalás a WhatsApp-on!
  • Hogyan lehet nyomon követni a hamis helyet küldő embereket a WhatsApp-on

A WhatsApp egyéb funkciói

1. Fotószerkesztő alkalmazás

Először a WhatsApp alkalmazható fényképszerkesztő alkalmazásként srácok. Hűvös szűrőeffektusokat adhat, kivághat fényképeket, vicces matricákat adhat, szöveget adhat hozzá vagy firkálhat fotókat.

2. Animált GIF Maker alkalmazás

A következő WhatsApp másik funkciója egy készítő alkalmazás animált GIF. Igen, a mozgókép formátum valóban trendszerű, széles körben használják az interneten, legyen szó a közösségi médiáról vagy édesítőszerként csevegés közben.

Könnyedén konvertálhat videókat GIF-be a WhatsApp segítségével. Kérem, állítsa be maga, a videójelenet legviccesebb része, amelyet GIF-vé kell készíteni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Fájlküldő alkalmazás

Ahelyett, hogy fájlokat küldene e-mailben, amelyekre a címzett sokáig válaszolhat, fájlokat azonnal küldhet a WhatsApp segítségével, természetesen azonnal nyissa meg őket. Most szinte bármilyen fájltípust küldhet a WhatsApp-on.

Ennek ellenére a fájlméret még mindig korlátozott. Megoszthat akár 100 MB méretű fájlokat Android rendszer esetén, akár 128 MB méretű fájlokat iOS rendszer esetén. Nem rossz.

4. Emlékeztető alkalmazás

Megkapták már valaha azt a feladatot, hogy felkérjék ennek megvásárlására, vagy találtak olyan információkat, amelyek szerintetek nagyon fontosak? Igen, ha egyedül hagyják, akkor elsüllyed és csak eltűnik.

Emellett emlékeztető alkalmazásként is használhatja a WhatsApp alkalmazást. Tudja, van egy "Csillagozott üzenetek" nevű szolgáltatás, ahol csillagot adhat fontos információk rögzítéséhez.

A trükk az, hogy kiválasztja a megjelölni kívánt üzenetet, érintse meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig. Ezután a WhatsApp fejlécén csillag jelenik meg, válassza ki a csillagot.

Ha csillagozott üzeneteket szeretne látni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti a jobb felső sarokban található hárompontos menüt. Ezután válassza ki a "Csillagozott üzenetek" feliratot.

5. Ingyenes telefonos vagy videohívási alkalmazás

Ez biztos, hogy már tudja, hogy a WhatsApp alkalmazható impulzusok segítségével a telefonhívások helyettesítésére. Csak vásároljon havi internetes csomagot, korlátlan telefonhívásokat vagy videohívásokat kezdeményezhet ingyenesen.

6. Megtudni, hogy a barátod megcsal

Úgy érzed, hirtelen megváltozott? Hosszú válasz, Utoljára látva és Olvassa el a nyugtákat ki volt kapcsolva. Tehát nem tudjuk, hogy online van-e, és az üzenetet elolvasták-e vagy sem.

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy továbbra is törődik-e vele, vagy sem, és tudni szeretné, hogy az üzeneteit elolvassák-e, még akkor is, ha a kék WhatsApp pipa ki van kapcsolva. A módszer az, hogy megnézheti a fenti videót.

Ez a WhatsApp 6 funkciója, amelyekről nem biztos, hogy tud. Tehát nem csak a csevegésért van szó, amíg a kezed nem görbül fel a srácok között. Van kiegészítése a WhatsApp egyéb funkcióival kapcsolatban? Oszd meg a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found