5 hatékony tipp egy öltöztetős napló társkereső szimulációs játékához

Azok számára, akik jól akarnak játszani az Öltöztetős Napló játékában, íme néhány tipp a öltöztetős naplók játékához, amelyeket JalanTikus összefoglalt.

A játékkal nem csak fiúk foglalkoznak. Sok lány játszik a játékkal, különösen, ha ez a játék társkereső szimulációs téma.

Egy másik példa egy randevú szimulációs játékra slágerek mostanában az Öltöztetős napló. A lányok számára természetesen ismeri ezt a játékot, amelyet Maingames készített.

Nos, azoknak gyorsan hozzáértővé akar válni A Dress Up Diary játékában ezúttal a JalanTikus csapat ad néhány tipp a Dress Up Diary játékhoz.

  • 10 játék témájú anime, amelyet a játékosoknak meg kell nézniük
  • Azt állítja, hogy igazi játékos? Próbáld meg kitalálni, kik a következő 6 játékkarakterek!

Tippek a fő öltöztetős naplóhoz

1. A színpad átadása 3 stíluskövetelményekkel

Hogy áthaladjon színpad ban ben Story Mode öltöztetős napló, képesnek kell lennie a minősítésre stílus minden színpadon. Általában van 1-2 feltétel, amelyet teljesítenie kell, de nem ritkán 3 feltétel is van. Ne keverje össze! Az ApkVenue-nak vannak tippjei, így fejfájás nélkül átmehet egy ilyen szakaszon.

Mehet egyenesen szűrő ruhákat hogy egy gombnyomással megvan "Keresés"vagy" Keresés ". Ez időt takaríthat meg, amikor a kívánt ruhákat keresi. Legfeljebb 2 típusú stílus szűrhető közvetlenül oda.

Akkor csak keresse meg a szükséges stílusok kombinációját.

Könnyű? Így garantált átmehet a színpadon ez gyorsan bonyolultnak tűnik!

2. Nyerj a Csillag Színpadon

Tippek a következő öltöztetős napló lejátszásához a sztárszakasz megnyerésével. Mi az Csillag Színpad? A Csillag Színpad az jellemzők Divatbemutató játékosok között. Szóval, a többi Dress Up Diary játékosa versenyezhet egymással, hogy kiderüljön, melyik a legjobb! Csillag Színpad 2 hetente jelenik meg 7 egész napig. Figyeljen tehát a megjelenés időszakára huh!

Minden időszakban a Csillag Színpad fog 8 téma van. Nos, okosan kell kiválasztania a megfelelő ruhákat, amelyeket a bőröndjébe kell tennie, mielőtt versenyre kelne. Az első bőrönd tartalmaz 32 ruházati rés amelyet választhat.

A választás után menjen egyenesen kattintson a "gombramérkőzés"vagy" Kihívás "! 3 meccs lesz 1 meccsen. Az első és a második félidőt Ön, illetve az ellenfél választja. Az utolsó forduló van kiválasztva véletlenszerűen tól től rendszer. Minden körben 1 percnél kevesebb idő alatt válassza ki a megfelelő ruházati tulajdonságokat.

Ne légy szomorú, ha veszít, vannak tippjeink, hogy a jövőben nyerhessen! A tippek, csak arra kell figyelned, hogy a ruházat milyen tulajdonságokkal rendelkezik amelyet az ellenfeled visel ki nyer. A ruhák választása miatt magasabb pontokat kaphat, mint te.

3. Szerezzen sok elemet az ég toronyból

A funkciókról Sky Tower, mindenféle szép ruhát kaphat. Hogyan? Az első az a színpad megtisztításával az Égbolt-toronyból.

Válasszon ruhákat a megadott téma szerint, és kapjon mellkas jelmezeket és gyémánt!

Minden nap vannak ilyenek is Ingyenes ládák amelyet egy bizonyos időre megnyithat! Tehát minél többet játszik a Sky Tower-en, annál többet fog annál többet kap a nyeremény!

4. Növelje a fiú kedveléseit

Van egy nagyon egyszerű módszer a fiúk tetszésének növelésére az Öltöztetős naplóban, nevezetesen szeretet desszert kedvencük. Minden alkalommal, amikor ajándékokat ad az ottani fiúknak, figyeljen arra, hogy mennyire tetszik nekik. Például Reinhardt hercegnek nagyon tetszett ugyanez Kókuszos puding!

Csak adj nekik gyakran ajándékokat, hogy szeretetteljesebbek legyenek.

5. Válassza ki a megfelelő válaszokat a társkeresés során

Kérje gyakran a srácot! Válasszon megfelelő dátumot és időpontot.

Próbáljon meg kísérletek kombinációját, ahol szükségeskülönleges esemény kiváltója!

Nos, különleges eseményeken általában lesznek kérdések amire pontosan meg kell válaszolnia. Onnan is javulhat a fickó ízlése! Ha rosszul válaszolsz, a kedved csak kissé vagy egyáltalán nem fog növekedni.

Randevú szorgalmasan, hogy különleges eseményhez jusson! Psst, egy különleges eseményből is kaphat CG-t tudod!

Ezek a tippek a JalanTikus Dress Up Diary játékához. Van még valami tipp? Élő Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Azoknak, akik még soha nem játszottak, te meg kell próbálni a játékot több ezer más játékossal most!

Letöltheti a játékot itt: Öltöztetős napló Android vagy Öltöztetős napló iOS. Ne felejtsd el mint Facebook rajongói oldal és kövesse Instagram huh!

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found