Ez a weboldal meg tudja jósolni a halálát, merje megnyitni?

Minden ember megtapasztalja a halált. Téged is beleértve. Ha kíváncsi vagy, mikor következik be a halálod, akkor ez a weboldal megjósolhatja a halálodat. Mer kipróbálni vagy sem?

Az életről szólva mindenképpen a halálról fog beszélni. Minden, ami él, biztosan meghal. De mint már tudod, mikor és hogyan halsz meg, senki sem tudhatja.

De az életjóslásokhoz hasonlóan vannak a halálra vonatkozó jóslatok is. A haláljóslás ismeretében felkészülhet. Nem kell hinni az eredményekben, de az ApkVenue rendelkezik egy weboldallal, amely megjósolhatja a halálát. Mered kinyitni vagy sem?

  • Az 5 legpontosabb időjárás-előrejelzési alkalmazás, JalanTikus
  • Meghalsz a következő 5 évben? Ellenőrizze itt
  • VIDEÓ: Ijesztő !! Ez a számítógép meg tudja jósolni a halál idejét

Jósoljuk meg most a halálát!

A haláljóslatokba vetett hit nem indokolt cselekedet. De biztosan kíváncsi arra, hogy mikor hal meg? Ha kíváncsi az ApkVenue-ra, van egy halál-előrejelző webhely, amelyet használhat. Bár nem halálos előrejelző alkalmazás formájában, de az internet könnyű és vonzónak tűnik.

Is DeathTimer, egy halál-előrejelző webhely, amely segítségével meg tudja jósolni, hogy mikor fog meghalni. Ha kíváncsi, kérjük, nyissa meg a weboldalt www.deathtimer.com. Ezután kezdje el megtudni a haláljóslatát. A halál előrejelzésén kívül mit tett a DeathTimer?

Jósolja meg halálát az életmód megjóslásával!

Amikor a DeathTimer segítségével jósolták a halált, Jaka szerint volt valami érdekes. Ugyanis ennek megjóslásának módja a születési dátum, a lakóhely, az életmód, valamint a magasság és a testsúly megbecsülése. Tehát biztos, hogy másokkal szembeni előrejelzése más lesz.

Csak töltse ki teljes adatait, ekkor megjelennek a haláljóslás eredményei.

De ne feledje, ne higgyen bármi is az eredmény! Mivel a halál Isten titka, senki sem tudja, mikor fog meghalni.

Egészséges életmód tanítása

Azáltal, hogy teljes adatokat szolgáltat magáról, a DeathTimer megjósolja, mikor fog meghalni. De ez még nem minden, mert a DeathTimer egy számítást is megjelenít, hogy miért halhat meg az előre jelzett időben. Azt is elmagyarázták például, hogy mivel dohányzik, az életkora hány évvel csökken, és így van ez akkor is, ha alkoholt fogyaszt.

A DeathTimer magában foglalja az ideális testsúlyt és magasságot is az Ön korában! Tehát ahelyett, hogy hinne halálának jóslataiban, miért ne hinné a halál okát, valamint az ideális súlyát és magasságát? Így megtanulhatja az egészséges életmódot.

Sajnálatos, hogy a DeathTimer nem tette meg a jövendőmondó alkalmazást. Ha Ön alkalmazásfejlesztő, miért nem próbálja meg elkészíteni a halálra jósló alkalmazást az Android számára a következővel: bázis csak ezen a weboldalon? Gyere megjósolni a halálodat most!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found