különbségek a játék teljes verziójában, rip, alfa, demó és béta verzióiban

Szeretne játékokat vásárolni vagy letölteni? Ez a különbség a Full Version, a Rip, az Alpha, a Demo és a Beta játékok között.

Hallottál már valaha a Teljes verzió, a RIP vagy a Hordozható szavakat játék vásárlásakor vagy letöltésekor? Talán hallottál róla, és sokan ugyanannak tartják, pedig más.

A fenti kifejezések a játék által csomagolt fajták feltételei fejlesztő vagy feltöltő amely otthont ad a játéknak.

Például a Teljes verzió nem azonos a rip verzióval, ahol a teljes verzió az eredeti verzió és a csomagolás közvetlenül a fejlesztőtől. Míg a rip verzió egy olyan verzió, amelyet a feltöltő vagy újracsomagoló.

Tehát emiatt Jaka elmagyarázza Játékkülönbségek Teljes verzió, Rip, Alpha, Demo és Beta a következő.

  • 5 ingyenes és megbízható PC-játék letöltő webhely
  • Így lehet letölteni a Power Director Pro ingyenes vízjel nélkül

Játékkülönbségek Teljes verzió, Rip, Alpha, Demo és Beta

Fotó forrása: Kép: lazyreviewzzz.com

Teljes verzió

Ahogy Jaka fentebb kifejtette, Teljes verzió a teljes verzió azonnal kiadva fejlesztő vagy kiadó. Tehát ebben a teljes verzióban érezni fogja a játék eredeti verzióját anélkül, hogy csökkentené és hozzáadná a meglévő funkciókat.

És általában a biztonság révén megszerezheti a játék teljes verzióját, például sorozatszámot, vagy azonnal aktiválható azok számára, akik kazettát használnak telepítő.

Nyugodj békében

Fotó forrása: Kép: thepcgames.net

A teljes verzióval ellentétben ez a Rip vagy Ripped verzió átmenő verzió tömörítési szakasz vagy leépítés bármely terület jellemzőinek csökkentésével, például a játék hangja, jellemzői, textúrái, mozi vagy minősége. Általában ezt a csomagolást sok olyan játékos kedveli, akinek kevés tőkéje van egy játék letöltésére vagy megvásárlására.

Alfa

Az Alpha olyan játékok kifejezés, amelyek még mindig vannak a tárgyalási szakasz először. Tehát azok számára, akik kipróbálták az Alfa játékokat, sok jellemző következetlenséggel találkozhat ebben a játékban, és ez általános az alfa játékokban.

Demó

Demo játék, egy csomagolás készítette kiadó pre-lírai játékhoz, amelyet általában szoktak játék tesztelése pártok végzik kiadó közvetlenül a játéktesztelőnek vagy a nagyközönségnek. Általában az ilyen játékok még mindig nagyon sokak hibákat és félkész.

Beta

Ha ez a verzió általában jelen van játék megjelenik, mondhatni a tárgyalás és a béta is több szakaszra oszlik. Nevezetesen az OBT (Open Beta Test), amely jelenleg egy játék készen áll a nagyközönség tesztelésére. A második a CBT (Close Beta Test), amely a béta teszt záró szakasza és készen áll a teljes verzió kiadására.

Következtetés

Fotó forrása: Kép: fullgamesdownload.com

Tehát vásárlás vagy letöltés előtt van, amikor szeretné figyeljen a játékban lévő csomagolásra vagy verzióra. Mert ha valami elromlik, az kihat a játékélményre.

Most már megértette a különbségeket a Teljes verzió, a Rip, az Alfa, a Demo és a Beta játékok között? Remélhetőleg később nem lesz hiba. , ne felejtsd el elhagyni a nyomot a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found