hogyan lehet androidot futtatni pc-n a windroye-val

Most a Windroye nevű szoftver segítségével futtathatjuk az Androidot számítógépeinken. Csakúgy, mint a Bluestacks, a Windroye lehetővé teszi számunkra az Android számítógépen történő futtatását.

Indonéziában már tombol az Android. Ennek ellenére nem mindenkinek van Android okostelefonja. Most némi segítséggel futtathatjuk az Android-ot a számítógépünkön szoftver a Windroye nevű. Csakúgy, mint a Bluestacks, a Windroye lehetővé teszi számunkra az Android számítógépen történő futtatását.

  • Könnyű módszerek a Bluestacks felbontásának átméretezésére, hogy simábban játsszon!
  • Hogyan lehet legyőzni a Bluestacks hibát
  • A BBM for Android futtatása PC-n

Szinte az összes Android-alkalmazást és játékot futtathatja a Windroye, mint például a BBM, a LINE, a WhatsApp, a Path, az Instagram, a Clash of Clans, a meggazdagodás, a kötél vágása és még sok más. kívül támogatás Az összes Android-alkalmazás és játék esetében a Windroye futás közben is nagyon könnyű és stabil. A játék is nagyon gördülékeny, és nem tapasztal törött vagy törött lemaradás.

Így futtathatja az Androidot egy számítógépen a Windroye segítségével:

  1. Először töltse le szoftver Windroye először.
  2. Fuss telepítő Windroye, majd telepítse a szokásos módon.
  3. Ha igen, futtassa a Windroye-t.
  4. Amikor Windroye először megnyílt, a nyelv alapértelmezettő Kína. Ezután először ki kell cserélnie, hogy használat közben ne zavarjon.
  5. Kattintson a képre felszerelés az alkalmazási lehetőségekről.
  6. Tekercs addig, amíg meg nem találja a billentyűzet ikont A.
  7. Kattintson a felső lehetőségre.
  8. Azután tekercs és válassza az Indonéz lehetőséget.

Most már használhatja az Androidot a számítógépén. Alkalmazásokat és játékokat közvetlenül a Google Play Áruházból vagy a JalanTikus.com webhelyről tölthet le. Annak érdekében, hogy ne érezze a Windroye megjelenését, telepítheti indító, például a GO Launcher, az Smart Launcher, a Hola Launcher és mások.

Azok számára, akik még mindig zavartak a Windroye telepítésével és használatával kapcsolatban, név szerint egy YouTube-felhasználóval Omil Plankton oktatóanyagot is nyújt, különösen a JalanTikus hűséges olvasói számára.

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found