7 legfejlettebb xiaomi alkalmazás 2019

Már tudod, hogy vannak speciális Xiaomi alkalmazások, amelyek rendkívül kifinomultak? Gyerünk, itt találja meg a legjobb Xiaomi alkalmazások teljes listáját.

Most sok olyan okostelefon-gyártó cég kínál kötelező alkalmazásokat, amelyek támogatják kütyük szolgáltatását vagy teljesítményét, ezt a Xiaomi is megtette okostelefon termékeiben.

Kínai vállalatok, Xiaomi, nagyon sokféle eszköztermékéről ismert, és az árak még mindig megfizethetőek.

A Xiaomi nem csak kütyütermékeket, hanem különféle alkalmazásokat is kínál, amelyek különféle fejlett funkciókat és funkciókat kínálnak a felhasználók igényeinek kielégítésére.

Ezeket az alkalmazásokat a MUI fejlesztői csapata szándékosan fejleszti azzal a céllal, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a szolgáltatások használatát vagy a Xiaomi egyik termékének üzemeltetését.

Kifinomult alkalmazások, amelyek csak a Xiaomi mobiltelefonjain érhetők el

Annak ellenére, hogy modultermékeket kínál megfizethető áron, a Xiaomi nem fukarkodik kifinomult alkalmazásokkal az okostelefon termékeiben.

Nem csak egy vagy két alkalmazás biztosítása, de annál is több. Érdekes módon ez a kifinomult alkalmazás valójában nemcsak a Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számára használható.

Ezután mi a Xiaomi fejlett alkalmazásainak listája? Itt a lista egy kifinomult alkalmazás, amely állítólag csak létezik és használható a Xiaomi mobiltelefonjain.

1. Mi távirányító

Letöltés a Google Playen keresztül.

A legtöbb más Android-telefon nincs felszerelve Olyan alkalmazások támogatása, amelyek rendelkeznek olyan funkciókkal, mint például a távoli, a Xiaomi telefonokon megtalálhatja ezt az alkalmazást.

Ennek a nagy teljesítményű alkalmazásnak a neve Mi Remote. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás távvezérlőként működik, hogy elektronikus eszközöket irányítson a Xiaomi mobiltelefonján keresztül.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi különféle elektronikus eszközök vezérlését, mint pl tévé, légkondíciónálás, ventilátor, Mi Box, DVDés egyéb infravörös eszközökkel felszerelt elektronikus eszközök.

Ezenkívül ez az alkalmazás angol nyelvű lehetőségekkel is rendelkezik, hogy megkönnyítse az alkalmazás üzemeltetését.

Ez az alkalmazás látszólag a Xiaomi mellett más androidos telefonokon is használható, de megjegyezzük, hogy mobiltelefonján már van infravörös funkció.

InformációMi távirányító
FejlesztőXiaomi Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (163.694)
Méret27 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.3

2. Mi Video

Letöltés a Google Playen keresztül

A következő fejlett Xiaomi alkalmazás neve van Mi Video. A Netflix alkalmazáshoz hasonlóan a Mi Video alkalmazás lehetővé teszi a filmek online megtekintését anélkül, hogy azokat le kellene tölteni.

A Mi Video a Xiaomi több streaming tartalomszolgáltatóval - például a Hungama Play, a SonyLiv, a Voot, a Sun NXT, az ALT Balaji, a Viu, a TVF és a Flickstree - való együttműködésének eredménye.

Ez az alkalmazás többet kínál 500 000 óra videotartalom, ahol körül 80 százalék a tartalom ingyen vagy ingyen megtekinthető.

Ettől eltekintve a Mi Video is kínál kép a képben mód amely lehetővé teszi más alkalmazások megnyitását a videó bezárása nélkül.

Érdekes, hogy nem Xiaomi felhasználók számára továbbra is letöltheti ezt a Mi Video alkalmazást a Google Playen keresztül, bandán keresztül.

InformációMi Video
FejlesztőXiaomi Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.7 (16.246)
Méret24 MB
Telepítse100 millió +
Android minimum4.1

3. Mi WiFi

Letöltés a Google Playen keresztül

Mi WiFi egy olyan alkalmazás, amely a Xiaomi mobiltelefon összekapcsolására és szinkronizálására szolgál a Mi WiFi Router termékekkel.

A csatlakozás után a Xiaomi mobiltelefon szerverkezelőként működik majd a Mi WiFi router hálózatának kezelésében.

Ez a Mi WiFi alkalmazás két nyelvet támogat, nevezetesen a kínai és az angol nyelvet, így könnyebben kezelheti.

Valójában állítólag ez az alkalmazás automatikusan felismeri azt a nyelvet, amelyet a mobiltelefonján, bandádon használnak.

A Xiaomi mobiltelefon-használókon kívül ezt az alkalmazást más Android-alapú mobiltelefon-felhasználók is élvezhetik

InformációMi WiFi
FejlesztőXiaomi Inc.
Vélemények (véleményezők száma)2.9 (13.938)
Méret22 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.2

4. Mi Otthon

Letöltés a Google Playen keresztül

Mi Otthon a hivatalos Xiaomi alkalmazás, amely megkönnyítheti számodra az irányítást a rendelkezésedre álló Xiaomi termékek felett.

Mint tudjuk, a Xiaomi nemcsak okostelefonokat dobott piacra, hanem más termékeket is, például fényeket, CCTV-t, TV-t, ventilátorokat, riasztókat és még sok mást.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével vezérelheti ezeket az objektumokat a mobiltelefonjáról, így könnyebb és praktikusabb.

InformációMi Otthon
FejlesztőXiaomi Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (114.436)
Méret67 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum4.0

5. Mi Fit

Letöltés a Google Playen keresztül

A következő fejlett Xiaomi alkalmazás az Mi Fit. Ez az alkalmazás a felhasználók rutinszerű egészséges életmódjának és fegyelmének figyelemmel kísérésére és kiépítésére szolgál.

Ez az alkalmazás segít testedzési programok létrehozásában, az alvás minőségének elemzésében és az edzés folyamatának hatékonyabbá tételében.

Az alkalmazás használatához azonban csatlakoztatnia kell az eszközhöz Mi Band.

Ez a Mi Fit alkalmazás használható minden Xiaomi Android mobileszközön, vagy sem.

InformációMi Fit
FejlesztőAnhui Huami Information Technology Co., Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)3.6 (357.718)
Méret48 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.3

6. Mi Csepp

Letöltés a Google Playen keresztül

Mi Csepp a Xiaomi által készített alkalmazás, amely különféle típusú fájlok, például képek, videók, adatok és alkalmazások továbbítására szolgál.

Az adatátviteli folyamat elvégezhető az internet vagy a bluetooth hálózat használatával.

Ezen felül, ez az alkalmazás felhasználható adatok megosztására Android és Android okostelefonok között a Windows számára FTP kapcsolaton keresztül.

Sajnos ezt az alkalmazást csak a Xiaomi mobiltelefon-felhasználóknak szánják.

InformációMi Csepp
FejlesztőXiaomi Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.8 (378.806)
Méret5.0
Telepítse100 millió +
Android minimum4.4

7. Mi-Pay

Mi-Pay a hivatalos Xiaomi-alapú fizetési rendszer Mobil alapú Közeli terepi kommunikáció (NFC), amely támogatja a hitel-, terhelési és tömegközlekedést Kínában.

Sajnos ezt az alkalmazást hivatalosan még nem tették közzé Indonéziában, így nem élvezheti az alkalmazás által kínált funkciókat.

A legutóbbi frissítést, a Mi-Pay alkalmazást hivatalosan március 20-án tették közzé Indiában. Tehát várjuk meg a Mi-Pay kiadási ütemtervét Indonéziában.

Ez néhány a fejlett Xiaomi alkalmazások listájáról, amelyeket az összes androidos mobiltelefon-felhasználó élvezhet, a többit csak a Xiaomi mobiltelefon-használóknak szánják.

Ön, a Xiaomi mobiltelefon-felhasználói számára használta-e már az ApkVenue fent említett alkalmazásait?

Olvassa el a cikkeket is App egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found