szereted a narutot? Íme 7 legjobb anime, mint például a Naruto, amelyet meg kell nézni

A Naruto anime véget ért, de még mindig érezheti ennek az animének az izgalmát, ha megnézi a 7 legjobb anime-t, mint például a Naruto

Aki nem tudja Naruto? Manga alapú anime Masashi Kishimoto ez először 2002-ben került adásba.

Mond egy nindzsának, akinek lelke van Kyuubi testében. A testében lezárt démon miatt Konoha minden falusija elkerülte.

Ennek ellenére Naruto öröme és lelkesedése az álma eléréséért Hokage soha nem megy ki. Megpróbálta megtalálni valódi identitását és erejét is.

7 legjobb anime, mint a Naruto, amit meg kell nézned

Sajnos a Naruto animének most vége, banda. Ha hűséges rajongója vagy a Naruto-nak, talán meg fogod nézni Boruto a Naruto-történet folytatásaként.

Ebben a cikkben az ApkVenue elmondja a legjobb animék közül néhányat, amelynek történetei vitathatatlanul hasonlítanak a Narutóra, a bandára.

Az ApkVenue itteni hasonlósága nem jelenti azt, hogy ninja-témájúnak kell lennie, Kyuubival kell rendelkeznie, és a Hokage, banda pozíciójáért kell küzdenie.

Az ApkVenue hasonlósága a történet vázlata! Mint például a küzdelem, a kitartás, egészen a koncepcióig a semmiből valamibe.

Ahelyett, hogy a Naruto helyébe lépő látványt keresnénk, jobb, ha csak Jaka alábbi cikkét nézzük meg, igen. Nézd meg!

1. Egy darab (1999)

Egy darab a történelem egyik leghosszabban futó manga- és anime-sorozata. Képzelje csak el, hogy már több mint 900 epizód, ennek az animének még nincs vége.

Sokatmondó Luffy és barátai, akik a Szalmakalap kalózcsoportot alkotják, hogy levadásszák a legendás kincset Egy darab.

Ha kedveled Narutot, garantáltan kedveled ezt az animét, bandát. Ennek oka az, hogy a One Piece Luffy küzdelméről is beszél, aki senki volt, hogy a világ egyik legerősebb kalózává váljon.

RészletEgy darab
Értékelés8.63 (myanimelist.com)
Az epizódok száma909 epizód
Kiadási dátum1999. október 20
StúdióToei animáció
MűfajAkció, kaland, vígjáték, szuperhatalom, dráma, fantázia, Shounen

2. A hét halálos bűn (2014)

Hét halálos bűn egy anime, amely az ókori európai kultúra 7 fő bűnének koncepcióján alapszik. Ennek az animének most vége, de az izgalom soha nem ér véget.

Mond 7 bűnözőt, akik mindegyike a 7 fő bűn egyikét jelenti. A különélőknek végül újra össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot.

Ez az anime nem csak epikus, izgalmas csatákról, bandákról mesél. Bár kissé perverz, ez az anime olyan barátságos történetet mesél el, amely olyan vastag, mint Naruto.

RészletA hét halálos bűn
Értékelés8.17 (myanimelist.com)
Az epizódok száma24 epizód
Kiadási dátum2014. október 5. - 2019. március 29
StúdióA-1 képek
MűfajAkció, kaland, Ecchi, fantázia, mágia, Shounen, természetfölötti

3. Tündérfark (2009)

Ha nagyon szereted a barátság témájú animéket, mint a Naruto, akkor szerintem jól állsz egy anime megtekintéséhez címmel Tündérmese ez.

Sokatmondó Lucy Heartfillia aki szívesen csatlakozott egy erős mágusszövetséghez, amelyet felhívtak Tündérmese. Miután sikerült belépnie, a céh nagy bajba került.

Annak ellenére, hogy nem sok fizikai harcra terjed ki, mint a Naruto, a Fairy Tail igazán hűvös varázscsatákkal ajándékoz meg bennünket. Meg kell nézned!

RészletTündérmese
Értékelés7.95 (myanimelist.com)
Az epizódok száma175 epizód
Kiadási dátum2009. október 12. - 2013. március 30.
StúdióSatelight, A-1 képek
MűfajAkció, kaland, vígjáték, varázslat, fantázia, Shounen

4. Bleach (2004)

Hasonló, mint a Death Note anime, az anime címmel Fehérítő a halálisten vagy a japán nyelv témáját is felveti, Shinigami.

Ichigo olyan tanuló, aki képes természetfeletti dolgokat látni. Egy esemény miatt Ichigo egy Shinigami nevű hatalmat kapott Rukia.

Innentől Ichigo aztán felszámolásáért küzdött Üreges akik az emberi lélek áldozatául esnek. Ichigo lassan erősödik, mint Naruto, a banda.

RészletFehérítő
Értékelés7.95 (myanimelist.com)
Az epizódok száma366 epizód
Kiadási dátum2004. október 5. - 2012. március 27
StúdióStudio Pierrot
MűfajAkció, kaland, vígjáték, szuperhatalom, természetfeletti, Shounen

5. Vadász x Vadász (2011)

Ez Jaka kedvenc animéje gyerekként, banda. Vadász X vadász 2 verziója van, nevezetesen az eredeti verzió, amely a 90-es években került bemutatásra, és a remake verzió 2011-ben.

Sokatmondó Gon, egy kisfiú, akinek álma van emberré válni Vadász szakmai. Különféle vadászvizsgákat tett, valamint apját kereste.

Elemezve a történet nagyon hasonlít a Naruto, bandához. Annak ellenére, hogy Naruto apja meghalt, mégis találkozhatott apja szellemével, amikor Madarával harcolt.

RészletVadász X vadász
Értékelés9.11 (myanimelist.com)
Az epizódok száma148 epizód
Kiadási dátum2011. október 2. - 2014. szeptember 24
StúdióŐrültek háza
MűfajAkció, kaland, fantázia, Shounen, szuper erő

6. Fullmetal Alchemist: Testvériség (2009)

Ha minden idők legjobb anime sorozatát szeretné megtalálni, Fullmetal Alchemist: Testvériség a válasz. Ez az anime Jaka egyik kedvence is, tudod.

Mondja 2 megnevezett testvér Edward & Alphonse aki alkímia alatt csinálta a tabut, mégpedig az anyja nevelése érdekében. Elfogadják a nagyon végzetes következményeket is.

Felnőttként Edward, aki zseniális állami alkimista, öccsével, Alphonse-szal körbeutazza a világot, hogy megtalálja a módját, hogy engesztelje bűneit.

RészletFullmetal Alchemist: Testvériség
Értékelés9.23 (myanimelist.com)
Az epizódok száma64 epizód
Kiadási dátum2009. április 5. - 2010. július 4
StúdióCsontok
MűfajAkció, katonai, kaland, vígjáték, dráma, varázslat, fantázia, Shounen

7. Dragon Ball (1986)

A listán szereplő összes anime közül Dragon Ball a legrégebbi anime, banda. Nem létezne Naruto nevű anime, ha soha nem hoztak volna létre Dragon Ball-t.

Mondja egy fiú a Saiyan bolygóról Son Goku hogy a földre küldték. Goku bejárja a világot, keresve a 7 sárkánylabdát, amelyek állítólag teljesítik tulajdonosuk 1 kívánságát.

Mint a Narutót inspiráló anime, ne csodálkozzon, ha ennyi hasonlóság van e két anime között. Valójában sok Dragon Ball húsvéti tojás található a Naruto animében.

RészletDragon Ball
Értékelés8.12 (myanimelist.com)
Az epizódok száma153 epizód
Kiadási dátum1986. február 26. - 1989. április 12
StúdióToei animáció
MűfajKaland, vígjáték, fantázia, harcművészetek, Shounen, szuperhatalom

Ez Jaka cikke a 7 legjobb animéről, amelyet meg kell nézni, ha tetszik a Naruto. A fenti hét anime hasonló történettel rendelkezik, tudod.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found