A 7 legszörnyűbb szellemszámmítosz, ne próbáld!

A rejtélyes telefonszámokkal kapcsolatos városi legendák már az ókor óta léteznek. Mered felhívni a következő öt szellemszámot? (Frissítve 2020)

Ki itt használja még mindig a telefonos lehetőséget hitel felhasználásával? Nem telefon WhatsApp és Vonal a szabad, banda.

Ebben a modern korban az impulzusos telefonokat nagyrészt felhagyták. Ennek ellenére sok szórakoztató dolgot lehet csinálni ezzel a telefonnal.

A gyerekek az ókorban bizonyára gyakran gúnyt űztek más emberektől bármely szám hívásával. Ebből a tudatlanságból egy városi legenda alakult ki kb szellemszám, banda.

7 legszörnyűbb szellem telefonszám mítosz

Sok rémtörténet és horrorfilm, amelyek egy titokzatos telefon témáját hordozzák. Ezek a műsorok és történetek paranoidá tesznek minket, amikor ördögszámot hívnak vagy hívnak.

A horrorfilmekben és történetekben egy szellem telefonszámának felvétele vagy felhívása vélhetően átkot vagy akár rémületet okozhat. Hoppá, Rettegek, banda.

Nem csak ez derül ki, hogy manapság léteznek szellem WA számok is, tudod! Kíváncsi? Gyere és nézd meg az alábbiakat!

1. 978-435-0163

A lista első titokzatos telefonszáma az 978-435-0163. Ha felhívja ezt a számot, furcsa hangokat hall.

Hallani fogja egy zokogó ember hangját. Visszhangzó hangjából úgy tűnt, hogy egy barlangban vagy csatornában van.

Sok víz fröccsen tovább háttér-övé. Ettől eltekintve furcsa sikoly hallatszott, amely nem hasonlított egy emberi hangra. Úgy hangzik, mint egy szörnyeteg, banda.

Ha kíváncsi vagy, de félsz, megnézhetsz egy YouTube videót címmel Hátborzongató telefonszám 4 feltöltötték a csatornára Charles Gray.

2. 828-756-0109

Szám 828-756-0109 szintén egy városi legenda, aki meglehetősen hátborzongató. Nyomon követéskor ez a szám az Egyesült Államok Észak-Karolinából származott.

Ne feledje, hogy amikor felhívja ezt a számot, megterheljük barangolás ami azért magas, mert a tengerentúlra hívtál.

Amikor felhívja ezt a számot, fülsiketítő zajt hall, valamint egy férfi hangját, aki kimondja a bináris kódot.

A városi legenda szerint a törött bináris kódnak jelentése van "Halál" vagy halál.

Ezt a hangot maga is hallhatja, ha megnézi a címet viselő videót 828 756 0109 amelyet feltöltenek reluctxnt a Youtube-on.

3. 408-634-2806

Nagyon sok pletyka szól a telefonszám borzalmairól 408-634-2806. Egyesek szerint ez a szám a Vörös szoba.

Állítólag azokat az embereket, akik hívják vagy fogadják ezt a számot, felkutatják, elrabolják, majd megkínozzák és megölik a Vörös Szobában.

Amikor meghallja ezt a városi legendát, biztosan emlékszik az Egy elmaradt hívás című horrorfilm-feldolgozásra vagy akár A kör.

Amikor felhívod, olyan szörnyű hang lesz, mint egy ördög, aki beszél "Minden jó ha a vége jó" szörnyű zene kíséretében.

Vizsgálja meg, kiderül, hogy ez csak egy városi legenda. Ez a szám csak egy a marketing játék által használt technikák közül Szuper testvérek: Kard és varázslat.

4. 090-4444-4444

Láttál filmeket A kör az eredeti japán? Terror Sadako mostanáig még mindig megijesztheti Jakát, bandát.

A filmben szám 090-4444-4444 az a telefonszám, amelyet Sadako használ a potenciális áldozatok felhívására. Annak ellenére, hogy csak filmekben van, sokan kíváncsiak, bandák.

Azt mondják, amikor felhívják, elég szörnyű hangot hall. Nem tudom, hogy a szám része-e a Gyűrű című film promóciójának, vagy szellemszám.

Az biztos, hogy a japánok tényleg tiltják a 4-es számot, mert japánul halált jelent. A szám nyolcjegyű 4-es, amit a japánok nagyon elkerülnek.

5. 777-7777

Ha ez a városi legenda Indonéziából származik, banda. A 90-es évekbeli gyerekek hallhattak volna telefonszámokat 777-7777.

Állítólag ez a szám egy becenevű szellemhez tartozik Úr. Lakás. Úr. Állítólag "lapos" teste van és vér borítja.

A legenda szerint Mr. Gepeng egy gazdag üzletember, aki azért halt meg, mert egy kórházi liftben kapták el. Vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy Mr. Gepeng elgázolásban halt meg buldózer.

Úr. A guggolás, aki nem nyugodt, akkor kíváncsi szellemmé válik. Korábban az emberek hittek, mert ez az egy szellem bejárta a fürdőszobát, bandát.

Ha felhívja a 777-7777 telefonszámot, az azt mondja, hogy beszélhet ezzel az egy szellemmel. Terrorizmus helyett valóban sok pénzt fog kapni.

Úr. A zömök, aki szerinte volt gazdag üzletember, pénzt tesz a WC-be annak, aki felhívta. Hú, furcsa, mi?

6. +1 (669) 444-1925

Talán sokan hallottak a 2020-as szellemszámról, mégpedig Yotteno. Ez a városi legenda nagyon elfoglalt volt az év elején.

Egy titokzatos Yotteno nevű FB számláról indul, amely szörnyű üzeneteket küld véletlenszerű embereknek. Azok az emberek, akik nem válaszolnak az üzeneteikre, azt mondják, hogy a számlájuk az leszcsapkod.

Nyilvánvaló, hogy Yotteno most WA-ba költözött, bandába. Sok indonéz megpróbálja elküldeni a WA-t a fenti számra, és szörnyű válaszokat kap.

A terror ezzel nem ér véget. Nem WA, ez a szellem 2 órakor videohívást kezdeményez az áldozatról. De meg sem próbálja felhívni, bandázni.

Ennek oka az, hogy a YouTube-csatornák csatornákkal rendelkeznek Jeri szobája majdnem elvesztette 30 millió Rp-t az ATM-jénél. Kiderült, hogy Yotteno rosszindulatú hacker volt, aki adathalászatot használt az áldozatok adatainak ellopására.

7. +81345102539, +5226681734379, & +573135292569

2018 és 2019 között az internetet sokkolta Momo Challenge. Ez a tendencia több tizenéves történetéből fakadt, akik WA-üzeneteket kaptak egy Momo nevű titokzatos szám tulajdonosától.

Azt mondják, hogy Momo válaszol valakinek a WA üzenetére "szerencsés" és kihívást jelent számukra. Ha ezt nem teszik meg, Momo terrorizálja az illetőt.

Ez a kihívás hasonló a Kék bálna kihívás ahol az embereket öngyilkosság váltja ki. Azt mondta, valóban, a Momo Challenge 12 tinédzsert követelt Argentínában.

Hú, ne menj el azzal, hogy ezt az igazi szellem WA-számnak hívod, banda!

Ez Jaka cikke 7 legenda-sávról a szellem telefonszámokról, amelyek libabőrössé teszik a diszkóban. Mer kipróbálni?

Találkozunk egy másik Jaka cikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Városi legenda vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found