hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a xiaomi-on egyszerűen!

Olyan módszert keres, amely elrejti a Xiaomi alkalmazásait a személyes alkalmazásaihoz? Itt van egy egyszerű módszer az alkalmazások elrejtésére a Xiaomi telefonokon!

Keres egy módot az alkalmazások elrejtésére a Xiaomi rendszeren?

Néha különféle alkalmazások vannak, amelyeket el akar rejteni azoktól a barátoktól vagy családtagoktól, akik szeretik kölcsönkérni a mobiltelefont.

Legyen szó személyes ügyeket tartalmazó alkalmazásról vagy m-banki alkalmazásról, hogy mások ne használhassák könnyen vissza. Bármi is legyen az alkalmazás, valójában elrejtheti, tudod!

Az alkalmazásokat elrejtheti különböző típusú Xiaomi mobiltelefonok használatával. Két módszerrel is elrejtheti az alkalmazást.

Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

Hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a Xiaomi alkalmazáson

A mobiltelefonjára telepített alkalmazások általában megjelennek a menüben, függetlenül attól, hogy használja-e indító alapértelmezett Xiaomi vagy harmadik fél indítója.

Ha van olyan alkalmazásod, amely privát dolgokat tartalmaz, akkor jobb, ha elrejted, banda!

Elrejtése meglehetősen egyszerű, banda. Bizonyos MIUI verzióknál már van egy beépített szolgáltatás, amely elrejtheti az alkalmazásokat.

Eközben más típusú Xiaomi mobiltelefonokhoz használhat harmadik féltől származó hordozórakétákat.

Igen, alkalmazható szekrényt is használhat a rejtett alkalmazások zárolásához.

Tehát még akkor is, ha barátja megtalálja azt az alkalmazást, amelyet elrejt, akkor sem léphet be az alkalmazásba. Így kettős, a biztonság?

Nos, maga a Xiaomi mobiltelefon esetében kétféleképpen rejtheti el az alkalmazásokat! Itt van, hogyan!

1. Az App Lock használata

Az első út átjut Az App Lock funkció csak a MIUI 10 vagy annál magasabb hordozható operációs rendszerrel rendelkező Xiaomi telefonokon érhető el.

Ez a szolgáltatás be van ágyazva a beállítások oldalra. Így közvetlenül hozzáférhet hozzá anélkül, hogy további alkalmazásokat vagy szolgáltatásokat kellene telepítenie.

Az alkalmazások elrejtése az App Lock használatával előbb lezárja az alkalmazást.

A már lezárt alkalmazásokat a nagyobb biztonság érdekében el lehet rejteni. Ez a funkció minden bizonnyal azok számára alkalmas, akik nagyobb magánéletre vágynak.

Az alábbiakban láthatja, hogyan rejtheti el az alkalmazásokat a Xiaomi alkalmazáson:

1. lépés - Nyissa meg a Beállításokat, majd kattintson az App Lock elemre

2. lépés - Válassza ki a lezárandó alkalmazást, majd adjon meg egy zárolási mintát

  • Adja meg a zárolni kívánt alkalmazást, később törölheti vagy hozzáadhatja a zárolni kívánt alkalmazást a beállításokban.
  • Ezután adja meg a zárolási mintát 4 pont összekapcsolásával.

3. lépés - Jelentkezzen be a Mi fiókba, majd az App Lock oldalon kattintson a Beállítások elemre

  • Megadhatja Mi-fiókját, de ezt az opciót is kihagyhatja.
  • Kattintson az App Lock oldal jobb felső sarkában található fogaskerék jelre vagy beállításokra.

4. lépés - Kattintson a Rejtett alkalmazások elemre, majd válassza ki az elrejteni kívánt fiókot.

  • Az oszlopra kattintva kapcsolja be a Rejtett alkalmazások funkciót, majd lépjen a Rejtett alkalmazások kezelése oldalra. Válassza ki az elrejteni kívánt alkalmazást.

Ha elrejt egy alkalmazást a főoldalról, egy speciális módja lesz annak megnyitására. Mégpedig úgy, hogy visszatér a főképernyőre.

Ezután csak két ujjával kifelé kell törölnie a képernyőt. Ugyanúgy, mint ha egy képet „nagyítani” szeretnénk. A zároldalra kerül.

Megnyithatja a zárat ujjlenyomattal vagy használhatja zár minta amit korábban készítettél. Ezután megjelennek a rejtett alkalmazások.

Az alkalmazások elrejtésének másik módja egy további indító használata. A harmadik felek által készített hordozórakéták általában elrejtik az alkalmazásokat.

2. Használja az Indítót

A következő a használat hordozórakéták harmadik felektől amelyet ingyen letölthet. Különféle ingyenes indítóprogramokat használhat az Android számára.

Az egyik olyan alkalmazásindító funkcióval rendelkező hordozórakéta az Apex Launcher, amelyet az Android Does Team fejlesztett ki.

Az Android Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS

Ez az indító különféle érdekes funkciókat képes biztosítani, amelyek nem biztos, hogy a Xiaomi készülékénél vannak. Az alkalmazások elrejtése a Xiaomi-on az Apex Launcher segítségével meglehetősen egyszerű.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

1. lépés - Adja meg az Apex beállításait, majd válassza a Beállítások lehetőséget

  • Ezeket a beállításokat a főképernyőn hosszan tartva vagy a kiválasztással adhatja meg ikon Apex beállítások a főoldalon.

2. lépés - Kattintson a Rejtett alkalmazások hozzáadása elemre, majd válassza ki az alkalmazást

Az elrejtett alkalmazások eltűnnek az indítóból. Meg fogja találni, csak a Rejtett alkalmazások beállításain keresztül.

Hasonlóképpen azoknak, akik rejtett alkalmazásokat szeretnének használni, át kell menniük a Rejtett alkalmazások oldalon.

A Rejtett alkalmazások alkalmazást a Rejtett alkalmazások beállításai között beállítva is zárolhatja. Ehhez a rejtett alkalmazások oldalon található fogaskerékre kattintva érheti el.

Könnyű, nem, hogyan lehet elrejteni a Xiaomi alkalmazásait az indító segítségével?

Így könnyen elrejtheti az alkalmazásokat a Xiaomi alkalmazásban, és ezt bármilyen típusú Xiaomi mobiltelefonnal megteheti.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások elrejtése vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found