10 módszer a kezdők hírességévé váláshoz, gyorsan gazdagodj meg!

Az, hogy miként válhatunk hírességgé ezúttal, tökéletes azok számára, akik szeretnék, ha a nyilvánosság megismerné Önt, és akiket nagyon támogatni lehet. Gyere, nézd meg az alábbi teljes beszélgetést!

Akarsz lenni híres celebgram? De zavart abban, hogy hol kezdje a karrierjét?

A mai sok szakmai munka közepette a celebgrammák új szakmává váltak, amelyet sokan, különösen a tizenévesek áhítanak.

A rengeteg pénz birtoklása és sok ember ismerete lehet az oka annak, hogy ez az új szakma olyan népszerű.

Nos, azok számára, akik érdekeltek abban, hogy híres hírességekké váljanak, ez tökéletes! Látja, ebben a cikkben az ApkVenue ad néhány tippet arról, hogyan válhat hírességgé, és sokat lehet támogatni, banda.

Kíváncsi? Gyerünk, csak nézz be hatékony tippek arról, hogyan válhat híres hírességgé a következő részleteket!

Gyűjtemény a sikeres és gazdag híresség válásának módjairól!

Összegyűjtheti a rúpiakasszát, és csak okostelefon eszközzel és gyors internetkapcsolattal válhat híressé? Ki nem akarja, igaz?

De mindezt úgy érheti el, hogy néhány hatalmas tippet ad meg arról, hogyan válhat híressé az alábbiakban.

Ja, azoknak, akik szeretnék tudni, hogyan lehet TikTok celebgrammé válni, az alábbi módszereket is alkalmazhatja!

1. Hozzon létre más közösségi média-fiókokat

Fotóforrás: Techno Okezone (Szeretné tudni, hogyan válhat népszerűsített és híres hírességgé? Próbálja meg létrehozni néhány más közösségi médiafiókot).

Az egyik oka annak, hogy miért kell másik közösségi médiafiókkal rendelkeznie, az az, hogy az Instagram-fiókját különféle módon tudja népszerűsíteni felület egy másik, banda.

Minél több más közösségi média-fiók van, és továbbra is aktívak vagyunk benne, annál valószínűbb, hogy híres lesz az Instagramon.

A nyilvántartáshoz nincs szükség az összes közösségi médiafiók létrehozására a világon, válassza ki az aktív felhasználók által leginkább használt közösségi médiát, például a Twitter vagy a Facebook.

2. Takarítson Feed Instagram

Kitakarítani takarmány Az Instagram az egyik fontos tipp vagy lépés, amelyet meg kell tennie, ha híres hírességgé, bandává szeretne válni.

A korábbi IG-bejegyzéseivel megegyező színű fotókat vagy videókat rendezettebbé, vonzóbbá és kellemesebbé teheti a szem számára.

Néhány híresség, például Awkarin, Gitasav és még sokan mások is alkalmazzák ezt a módszert az Instagram-fiókjukra, tudod!

3. Töltsön fel esztétikus fotókat / videókat (szerkesztés alkalmazásokkal!)

Annak ellenére, hogy maga az Instagram alkalmazás már rendelkezik beépített szerkesztési funkciókkal, nagyon jó lenne, ha lenne egy további alkalmazásunk a fényképek szerkesztésére, amelyet közzé lehetne tenni az IG-n.

Jelenleg sok a legjobb képszerkesztő alkalmazás, amelyek különféle érdekes funkciókat kínálnak, és természetesen ingyen.

Beállíthat szűrőket, kitettség, Fényerősség, kontraszt stb. gyakorlatilag és azonnal csak egy okostelefonon lévő képszerkesztő alkalmazás segítségével.

Annak ellenére, hogy ez nem feltétlenül tesz híressé, legalább ezeket a hírességi tippeket valóban érdemes kipróbálni.

4. Használja Felirat ami érdekes

Fotóforrás: Colesprouse (Az érdekes feliratok használata az egyik tipp arra vonatkozóan, hogyan lehet kezdő IG, TikTok vagy más platform, amelyet ki kell próbálni).

Ezt az egy tippet gyakran figyelmen kívül hagyhatja, amikor azon gondolkodik, hogyan lehet egy nap alatt IG celeb, és sok pénzt kereshet az ajánlóktól.

Valójában ezek a tippek maguk is fontosak személyes márkaépítés amikor profi hírességként, bandaként akarsz karriert élni.

Csak használhatja felirat bölcs, angol felirat, vicces, vagy mondja el az eseményeket a feltöltött fotók / videók mögött.

Ezenkívül használhatja a jelenlegi Instagram feliratokat is, amelyeket az ApkVenue következő cikkében olvashat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Kapcsolatba lépni a követőkkel

Fotóforrás: Instagram @kyliejenner (A tizenéves híresség válásának egyik trükkje, amelyet meg kell próbálnod, az az, hogy kapcsolatba lépsz a követőkkel).

Azoknak, akik szeretnének fejlődni eljegyzés közönség az Instagramon, ezt az egyetlen módszert kell tennie, banda!

Mert ezzel nemcsak jó képpel ismertek meg, hanem képesek is meghatározni díjtáblázat te, mint celeb, amikor létezel márka aki jóváhagyni akarja vagy fizetett előléptetés.

Időről időre válaszoljon a DM-ekre, megjegyzésekre vagy egyszerűen mint hozzászólások rajongók aki megcímkézte a nevedet. Garantáltan ez megkönnyíti a hírességgé válást.

Ja, igen, ha tudni akarod, hogyan lehet növelni az Instagram követőit, az ApkVenue alábbi cikkét láthatod, na!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan válhatunk másik hírességgé ...

6. Csatlakoztassa

Fotóforrás: IDN Times (Ahelyett, hogy egy alkalmazással IG celebré válna, jobb kapcsolatot létesíteni, hogy gyorsan híressé válhasson).

Kapcsolatok létrehozása az, amit Jaka jelent ne legyen büszke arra, hogy barátokat szerezhet és lóghat sok emberrel, bandákkal.

Nemcsak hírességek, ha lehetséges, még kapcsolatba is lépnek különféle emberekkel márka és termékeket, hogy megtehessejóváhagyja, beleértve márka okostelefon.

A fő kulcs ahhoz, hogy a híresség legyőzésének tippjei sikeresek legyenek, az az, hogy nyugodtan mutatkozjon be és legyen barátságos mindenkivel, akivel találkozik.

Ja, igen, ezek a tippek minden celebgramra vonatkoznak, beleértve azokat is, akik esetleg keresik a módját, hogy váljon-e a szám feldolgozásába.

7. Ne használjon túlzott hashtageket (ahelyett, hogy alay lenne!)

Ha úgy gondolja, hogy az Ön által használt több hashtag segítségével az emberek láthatják a bejegyzését, kiderül, hogy ez a funkció nem túl hatékony.

Vannak még tiltott hashtagek is, amelyeket nem szabad használni fényképek vagy videók feltöltésekor.

Tehát a legjobb, ha csak néhányat választasz hashtagek csak az felel meg a legjobban az IG post témának. Vagy választhat is hashtagek legnépszerűbb, amelyet sokan keresnek.

8. Tartalomkezelés

Egy másik gyors és egyszerű módszer a celebgrammé váláshoz, amelyet meg kell tennie, az tartalomkezelés, banda.

Egy kutatás szerint vannak bizonyos idők, amikor posztjaink hatékonyabb lesz, ha több ember látja.

Fotó közzétételéhez ajánlott 8 és 9 órakor feladni. Ami a videót illeti, jobb, ha 21 órakor teszed közzé.

Az Instagram-tartalom becsapásának egyik módja rendszeresen közzétehető ezekben az órákban, beállíthat egy ütemtervet az Instagram-ra történő automatikus közzétételhez az úgynevezett alkalmazás segítségével. Előnézet.

Na igen, ezeket a tippeket azok is megtehetik, akik híres kis hírességekké válás módját keresik, na!

9. Ismerje fel a közönség jellemzőit

Fotóforrás: Oberlo (Szeretné tudni, hogyan lehet híresség egy nap alatt? Ismerje meg kezdetben a közönség jellemzőit).

Az egyik fontos dolog azok számára, akik híres hírességgé válnak ismerd meg a közönségedet.

Kihasználhatja a funkciókat Instagram Insights tudni tájékozódni a közönségről; például a nem, az életkor, az óráig / napig, amelyet általában az IG-fiók eléréséhez választanak.

Ha már ismeri a közönség jellemzőit, akkor egyszerűen ki kell igazítania a közzéteendő tartalmat azzal, amit a közönsége szeret.

Akkor célzott tartalom közzétételével eljegyzés Az IG-d is nőni fog, és ez természetesen megkönnyíti számodra, hogy híresség, banda legyél.

10. Erős szándék

Szeretné tudni, hogyan lehet kezdő celebgrammé válni? A szándék erős és összhangban áll azzal, amit el akar érni!

Igen, banda! Ha arra törekszik, hogy 1 nap alatt hírességgé váljon, azonnal híressé váljon és rengeteg támogatást kapjon, akkor biztosan nem fog. Hacsak nem akarja, hogy rossz képpel ismerjék meg.

Folytassa a küzdelmet, tegyen meg mindent a lehető legnagyobb mértékben, és imádkozzon, hogy megvalósítsa álmát, hogy hírességgé váljon befolyásoló Sikeres Instagram.

Ha sikerül hírességgé válnia, folytatnia kell az Instagram egyéb funkcióinak felkutatását a különféle tartalmak biztosítása érdekében. Például azzal, hogy tartalmat hoz létre az IG TV-n, hogy híressé váljon.

A legjobb HP fényképezőgép-ajánlások hírességek számára!

A tartalom minősége mindenképpen az egyik fontos fegyver, ha minőségi hírességként, bandaként szeretne karriert építeni.

Ennek támogatásához most egy olyan modult kell használnia, amely képes támogatni hírességként támasztott igényeit, ideértve a fotózást is.

Ezért megoldás lehet a legjobb fényképezőgéppel ellátott okostelefon kiválasztása, ha nem akar nagy összegeket elkapni DSLR fényképezőgép vásárlásához.

De mik azok az okostelefonok, amelyek minőségi fotókat kínálnak, amelyek alkalmasak egy híresség számára?

A kíváncsiság helyett egyszerűen elolvashatja az ApkVenue cikkét "15 legjobb kamera 2020-ban, DxOMark" ez alatt:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezek az ApkVenue tippjei, hogyan válhatnak sikeres hírességekké, például kedvenc hírességeiké. Valamint a legjobb mobiltelefon kamerákra vonatkozó ajánlásokat, amelyeket szintén ki kell próbálni.

Ha betartja az ApkVenue fenti tippjeit, garantáltan sikeres híresség, banda leszel.

Gratulálok, hogy celebgram híres! Sok szerencsét ~

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found