hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket az android bbm-en root nélkül

A következő módszerekkel ingyen eltávolíthatja és letilthatja az összes hirdetést BBM Android készülékén, anélkül, hogy használatához root hozzáférést igényelne.

A következő cikk tárgyalni fogja hogyan lehet ingyen megszabadulni a BBM Android hirdetéseitől, hozzáférés nélkül gyökér. Tudnia kell, a növekvő számú BlackBerry Messenger felhasználóval (BBM), A BlackBerry bosszantó hirdetéseket (szponzorálást) kezdett el beépíteni egyes szolgáltatásaiba.

Ezeknek a hirdetéseknek a nagy része megjelenik Feedek vagy Legutóbbi frissítések a felhasználóknak még vannak olyan hirdetéseik is, amelyek biztosítjákmeghívás felhasználók.

Maga a BlackBerry már rendelkezik olyan funkcióval, amely felhasználható az összes hirdetés eltávolítására a BBM-en, de ennek a szolgáltatásnak a használatához a felhasználóknak további $0.99 havonta.

  • BBM Mod COC: Kötelező BBM Mod a klánok szerelmeseinek összecsapásához
  • Hogyan kell használni a legújabb Naruto téma BBM Mod-ot az Androidon
  • 6 biztos előny, amelyet a BBM-en kap Androidra, de az idősebb Blackberry-re nem

Távolítsa el a BBM-hirdetéseket ingyen

Azok számára, akik nem akarnak havi díjat fizetni, de nem szeretnének hirdetéseket a BBM-en, JalanTikus elmondja, hogyan kell ebben a cikkben. A következő módon megszabadulhat a BBM Android hirdetéseitől anélkül gyökér és ingyenes!

Hogyan lehet ingyen megszabadulni a BBM hirdetéseitől root nélkül

Hogyan lehet ingyen megszabadulni a BBM hirdetéseitől gyökér a következő BBM MOD alkalmazással teheti meg. A legújabb hivatalos BBM MOD készült erwintomia funkcióval rendelkezik a hirdetések (szponzorok) és még sok más eltávolítására.

Mielőtt a BBM MOD hivatalos alkalmazását használja a hirdetések eltávolításához a BBM Android rendszerén, győződjön meg róla, hogy rendelkezik-e eltávolítás az összes BBM az Androidon, mert ez az alkalmazás nem futhat egymás mellett az eredeti BBM-mel.

  • Letöltés BBM Mod Hivatalos androidodon.

  • Telepítse a BBM MOD-ot az Android készülékére a szokásos módon.

  • Bejelentkezés BlackBerry ID fiókjával.

  • Utána Belépés, lépjen be a menübe Kiterjesztett beállítás majd aktiválja a menüt Szponzor elrejtése.

  • Miután aktiválta ezt a funkciót, automatikusan eltűnik az összes hirdetése az Android BBM-en.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found