kártyakombináció (harci fedélzet) aréna 6 legjobb összecsapás royale

Ez az Aréna 6 Clash Royale legerősebb kártyakombinációjának képe. A legjobb harci fedélzeti elrendezés az Arena 6 Builder műhelyében.

Szeretné használni az Arena 6 Clash Royale legerősebb kártyakombinációját? Itt van néhány példa a legerősebb Battle Deck formációs képekre, amelyekkel az Arena 6-ban lehet játszani.

Aréna 6 vagy amit általában neveznek Építőműhely egy Clash Royale aréna, amely akkor használható, ha a játékos elérte 1700 Trófea. Az Aréna 6-ot általában az 5., 6., 7., 8., 9. és 9. szinttel rendelkező játékosok foglalják el. Nem ritka, hogy a 10. szintű játékosok az Arénában 6 játszanak.

  • Kártya kombinációk (Battle Deck) Aréna 3 legjobb Clash Royale
  • Kártya kombinációk (Battle Deck) Aréna 4 legjobb Clash Royale
  • Kártya-kombinációk (Battle Deck) Aréna 5 legjobb Clash Royale

Kártya kombinációk (Battle Deck) Legjobb az Arena 6 Clash Royale-ban

Számos új kártya kapható, amikor eljut az Arena 6 Builder műhelyébe. Ezek a kártyák a következők: Habarcs, Elixir Collector és Golem. Annak érdekében, hogy ne veszítsen könnyen az Arena 6 Builder műhelyében játszva, használhatja az egyik legjobb kártya kombinációt.

Ezek az Arena 6 Clash Royale legerősebb kártyakombinációi. Ha van más kombinációja, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Azok számára, akik még nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt. Sok szerencsét!

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found