az eddigi legfejlettebb androidos lockscreen alkalmazás

A Lockscreen alias képernyőzár az első felület, amellyel találkozunk, amikor okostelefont akarunk használni. Unod már, hogy néz ki? Ez az 5 legfejlettebb Android zár képernyős alkalmazás, amelyet telepítenie kell.

A felület testreszabását illetően egyetlen operációs rendszer sem tudja legyőzni Android. Sokat testreszabhatja a tetsző megjelenést, a témák, ikonok alkalmazásától és a változtatásoktól is indító, és zár képernyõ.

Igen, ezúttal JalanTikus a legfejlettebb Android Lock képernyő alkalmazást akarja megvitatni. Záróképernyő aka a képernyőzár az első felület, amellyel találkozunk, amikor okostelefont akarunk használni. A Wonderhowto beszámolója szerint az alábbi 5 alkalmazási javaslat hűvös megjelenésükön kívül jellemzőik is lenyűgözőek.

  • Tegye a LockScreen-t még "Greget" -be 6x6-os mintával
  • A legjobb Lockscreen alkalmazás Android telefonokhoz
  • Könnyű Android LockScreen-t csinálni, mint az iOS-t

Eddig a legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazás

A Google Play Áruházban valóban sok Lockscreen alkalmazás található. Össze kell zavarodnia, ha kiválasztja őket, és óvatosnak is kell lennie, mert egyesek tartalmazhatnak rosszindulatú. Ezért az ApkVenue 5 alkalmazást választott A legfejlettebb és legjobb Android záróképernyő amit valóban kötelező kipróbálni!

1. Fedélzár képernyő (béta)

Az első legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazás Cover Lock Screen, nem csak vonzónak tűnik. A Cover egy sor alkalmazást biztosít a képernyő oldalán. Nagyon praktikus, nem kell megnyitni a zár képernyőt és megnyitni az alkalmazást. Egyszerűen a Lockscreen képernyőről minden alkalmazás egyetlen mozdulattal elérhető. Érdekes módon a képernyő oldalán lévő alkalmazások az Ön tartózkodási helyétől függően változnak. Kifinomult ugye?

Apps Antivirus & Security Cover LETÖLTÉS

2. Corgi a Feedly News Magazine-hoz

A következő legjobb Android Lockscreen alkalmazás az Corgi a Feedly News Magazine-hoz. Ha korábban a Cover az alkalmazás gyors elérésének lehetőségére támaszkodott, a Corgi híreket kínál közvetlenül a lezárási képernyőn. Tehát garantált, hogy nem fog hiányozni a hír. Kiválaszthatja a tetsző híreket, és integrálhatja fiókját is Instagram Ön. Még egy dolog: a Corgi integrálva van az okostelefonokon elérhető biztonsági funkciókkal, például ujjlenyomatokkal, PIN-kódokkal, mintákkal vagy másokkal Jelszó.

Apps Antivirus & Security Corgi for Feedly Lock Screen LETÖLTÉS

3. SnapLock Smart Lock Screen

Az iOS 10-ben az iPhone-on a Lockscreen-kijelző tapasztalható tegye át ami elég nagy. Jól SnapLock pillantást kínál zár képernyõ a legújabb iPhone stílus az Android okostelefonon. Integrálható az értesítésekkel, és a bal oldalon található egy speciális oldal, amely megjeleníti az időjárási widgetet, a hozzáférési beállítások parancsikonjait és a gyakran megnyitott alkalmazásokra vonatkozó javaslatokat. Minimalista, de funkcionális!

Ripple Technology víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

4. Következő képernyő lezárása

A következő legfejlettebb és legjobb Android Lockscreen alkalmazás Következő képernyőzár a Microsoft készítette, amely nagyon sok funkciót tartalmaz. Sok további beállítás, amelyet testreszabhat, a Next integrálva van Bing Images es van parancsikon az okos. Tehát az okostelefon használata közben minden nap új, gyönyörű fotók fogadják.

Microsoft Corporation víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

5. AcDisplay

Belépés Az utolsó a legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazások listáján AcDisplay és talán ez a legegyedibb. Az AcDisplay az értesítések kezelésének új módját kínálja Android rendszeren, ahol a Lockscreen értesítési központként működhet. Tehát nem hagyja ki a beérkező fontosabb értesítéseket.

Artem Chepurnoy víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

Ez az 5 legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazás, amelyet érdemes kipróbálni. Az unalom csökkentése mellett az új zárképernyő is javíthatja az okostelefon élményét. Ez könnyebb és növelheti a termelékenységet. Tehát a fenti listából melyiket választja?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found