10 legjobb rajzfilm arc alkalmazás, amelynek az Android telefonján kell lennie

Szabadon feldolgozhatja a fényképet arra, amire vágyik, beleértve azt is, hogy rajzfilm arc. Körülbelül bármilyen rajzfilm arc alkalmazás huh ...

Az okostelefonok nem csak arról beszélnek, hogy milyen gyors a CPU teljesítménye, vagy mennyi RAM van egy mobiltelefonban. Az alkalmazással fényképeket is feldolgozhat, és előállíthat rajzfilm arc tudod. Hogyan?

Helyesen, a jelenlétével Android okostelefon, ez azt jelenti, hogy szabadon feldolgozhatja a fényképet a kívántra, beleértve azt is, hogy rajzfilm arc. Körülbelül milyen rajzfilm arc alkalmazások alkalmasak arra, hogy kedvenc Android telefonján használhassa?

  • Itt van, a többi legjobb Android-fotószerkesztő alkalmazás olyan jó, mint a Prisma!
  • 25+ Legjobb Android fotószerkesztő alkalmazás 2016
  • A fotófelbontás növelésének hatékony módja széttörés nélkül, 100% -osan működik!

10 legjobb rajzfilm arc alkalmazás, amelyeknek KELL lenniük az Android telefonokon

1. Papírkamera

Papír fényképezőgép egy olyan alkalmazás, amellyel fényképeket szerkeszthetnek és rajzfilmvé tehetik. A rendelkezésre álló effektek nagyon klasszak és divatosak is. Az ApkVenue biztos, hogy bármilyen fényképet is szerkeszt ezen az Android-alkalmazáson keresztül, az eredmények tökéletesek lesznek.

Ez az Androidon található rajzfilm arc alkalmazás számos egyéb funkciót is kínál, amelyek felkelthetik ízlését. Rajzfilm mellett vázlateffektusokat is létrehozhat, félhang, noir, és különféle egyéb hatások. Érdekelt?

2. MIX - Photo Editor Pro

Tetszik a Lomo kamera eredményei? Nos, akkor használhatja MIX - Photo Editor Pro. Mert amellett, hogy rajzfilmet készít, olyan effektusokat is létrehozhat, mint amilyenek az alkalmazás Lomo fényképezőgépén készültek. Egyéb filmszínhatások is megtalálhatók itt.

3. Photo Lab Picture Editor FX

A fenti alkalmazások mellett a fényképek vicces, divatos, hűvös és profi megjelenésű feldolgozásához használhatja Photo Lab Picture Editor FX. Különböző szűrőeffektusok, mint pl Fekete-fehér, Neon, Világít, Olajfestmény teljes egészében elérhető itt. Érdekli használni?

Apps Photo & Imaging Linerock Investments LTD LETÖLTÉS

4. Rajzolj rám! - Vázlat és rajzfilm

Hogy fotóiból klassz rajzfilmfigurák legyenek, kipróbálhatja az úgynevezett alkalmazást is Rajzolj rám! - Vázlat és rajzfilm. Ahogy a neve is mutatja, a vázlatokhoz hasonló szűrők, amelyek rajzfilmszerűvé teszik őket, teljes egészében elérhetőek lesznek. Kényelmes kezelőfelülettel állíthatja be a kontraszt, a fényerő és a telítettség beállításait.

5. Rajzfilm fotószűrő effektus

Az alkalmazás futtatásával Cartoon Photo Filter Effect, szerkesztheti fényképeit, hogy közvetlenül a kameráról vagy a Galéria alkalmazásból készített rajzfilmekké alakíthassák azokat. Eltérő, eszközök feltéve, hogy teljes. Van Vág, forgatás és különféle egyéb rajzfilm stílusú effektusok, amelyeket ingyen használhat.

A bemutatott szűrők nem képszűrők más képszerkesztő alkalmazásokban. Itt számos csodálatos szűrőt mutat be teljes terjedelemben. Érdekes módon a felület kialakítása nagyon egyszerű, ezért amikor megnyitja ezt az alkalmazást, garantáltan azonnal meg fogja érteni annak összes funkcióját.

6. SzuperPhoto

Egy másik rajzfilm arc alkalmazás az Androidon SuperPhoto. Ez az alkalmazás több mint 200 ingyenes szűrővel van felszerelve, amelyek készen állnak az Ön létrehozására. Megpróbálhatja egyesíteni a megfelelő szűrőket, hogy az eredmények bájosnak tűnjenek. Ha fizetős verziót vásárol, több mint 1500 szűrő és egyéb effektus lesz.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Moonlighting Apps, LLC LETÖLTÉS

7. PicsArt - Fotóstúdió

Szerkeszteni a fotókat ilyen rajzfilmként? Nem kell aggódni! Csak le kell töltenie az alkalmazást PicsArt - Fotóstúdió. Mivel ez az alkalmazás nem csak szebbé és szebbé teheti a fotókat, hanem olyan rajzfilmeffektusokat is készíthet, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint más képszerkesztő alkalmazások. Szóval, még mindig gondolkodik, ha más alkalmazásokat szeretne találni?

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

8. Rajzfilm kamera

Nem sokban különbözik az előző fényképtől, a karikatúra arcfotók feldolgozásához támaszkodhat is rá Rajzfilm kamera kedvenc Android telefonod egyik fotófeldolgozó alkalmazásaként. Ne feledje azonban, hogy fényképezéskor ebben az alkalmazásban használhatja a szűrőket.

A Cartoon Camera előnye, hogy meglehetősen egyszerű felülettel rendelkezik. Tehát kezdőknek gyorsan meg fogja érteni, hogyan kell használni. Aztán van 12 rajzfilmszűrő minőség, amelyet kipróbálhat.

9. MomentCam

Alkalmazás MomentCam garantáltan karikatúrává változtatja fényképének szerkezetét, mint egy igazi rajzfilm. Mivel különféle változatok léteznek sablon karikatúrák, amelyeket ebben a hűvös alkalmazásban mutatnak be, és képesek rajzfilmfigurává válni, akinek művészi értéke van.

Eureka Studios Video & Audio Apps LETÖLTÉS

10. Prizma

Ha naprakész, biztosan ismeri az alkalmazást Prizma? Igen, ez az alkalmazás képes új fotóeredmény érzetét kelteni. Mivel ez az alkalmazás számos olyan funkciót kínál, amelyek nem bonyolítják az életét. Az eredmény? A fotó egy bájos rajzfilmfestménynek fog kinézni. Érdekes igaz?

Fotó- és képalkotó alkalmazások Prisma Labs, Inc. LETÖLTÉS

Ez az Android legjobb rajzfilm arcú alkalmazásainak gyűjteménye, amelynek feltétlenül az okostelefonján kell lennie. A fenti listából melyik tetszik a legjobban? Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found