5 módja annak, hogy megcsalják a legújabb ingyenes tűz 2021 + cheat ff apk

A Free Fire csalást a csalók széles körben használják. Az alábbiakban bemutatjuk a Cheat + APK-t a legújabb FF 2021-es csalásra, amelyet a csalók általában használnak a játékban.

A Free Fire csalást csak olyan csalók használhatják, akik nem bíznak a játékképességükben.

Ez a csalási módszer nagyobb károkat okozhat, és akár ingyenes FF gyémántokat is kaphat.

Természetesen minden játékban vannak hiányosságok, amelyeket tudatlan kezek visszaélhetnek és módosíthatnak. Nem számít, hogy offline játékról vagy online multiplayer játékról van-e szó.

Ugyanígy a Szabad Tűzzel is, amelyet a hackerek is megcsaltak. Ez a csalás lehetővé teszi a karaktered számára, hogy a játék normáin kívül olyan dolgokat tegyen, mint pl automatikus fejlövés, golyók korlátlan, és még sok más.

Nos, biztosan kíváncsi vagy arra, hogyan csalhatod meg az FF gyémántot vagy bármi mást? Vessen egy pillantást a csalók által általánosan használt FF csalására.

1. Hogyan csaljuk meg az FF-et a Citer FF alkalmazással

Az első Free Fire csalási módszer egy módosított alkalmazás, ill MOD APK amely az Android cheat alkalmazással van kombinálva, Game Guardian.

A Game Guardiant általában gyökeres mobiltelefonokon használják, de az ApkVenue úgy tudja használni a Game Guardiant, hogy nem kell először gyökérzetet adnia a mobiltelefonról.

A trükk a használat virtuális gazdagép vagy egy Android klónalkalmazás Párhuzamos tér vagy Virtuális Xposed.

Neked is biztos forgatókönyv vagy kódolás Game Guardian futtatni ezt az FF csal APK és más Android játékok. Íme a letöltendő elemek:

Ingyenes Fire Cheat Script (.lua):

  • Script Free Fire 1.27.2 Brutal Edition (tiltott, tiltott ++, antenna stb.)
  • Script Free Fire a Technical Sumar által (Xray, Fly hack, korlátlan lőszer, Immortal stb.)

FF MOD APK és OBB Free Fire:

  • Free Fire MOD APK 1.56.1
  • OBB szabad tűz 1.56.1

Game Guardian APK:

  • Game Guardian v101.0

Virtuális gazdagép és VPN:

  • Virtuális Xposed
  • Kínai VPN (az erő bezárása elkerülése érdekében)

Győződjön meg róla, hogy az összes fenti anyagot letöltötted, mert szükséged lesz mindegyikre, hogy a csalást futtatni lehessen a játékban, bandában.

Lépések a szabad tűz megcsalására gyökér nélkül

Akkor hogyan csalja meg azt a teljességet, amelyet korábban letöltött? Nos, itt van egy bemutató arról, hogyan kell megcsalni az FF-et root nélkül, amelyet be kell tartania.

  1. Telepítse a Free Fire, a Virtual Xposed, a Game Guardian és a kínai VPN alkalmazásokat a mobiltelefonjára.
  1. Másolja és illessze be a com.dts.freefireth mappát a mobiltelefon obb mappájába. A lépések a Belső tárolás> Android> obb megnyitása.
  1. Nyissa meg az alkalmazást Csak Kína VPN, kattintson a középső mezőre, amíg kék színűvé nem válik.

  2. Várja meg, amíg csatlakozik, és megtudhatja, hogyan jelenik meg az értesítésben egy zárjel.

  1. Nyissa meg az alkalmazást Virtuális Xposed. Kattintson a hat pont gombra a képernyő alján. Kattintson a gombra Alkalmazás hozzáadása, majd válassza a Free Fire and Game Guardian alkalmazásokat. Kattintson a gombra Telepítés és válaszd Virtuális Xposed.
  1. Térjen vissza a fő Virtual Xposed oldalra, csúsztassa felfelé a képernyőt. Futtassa először a Free Fire játékot, amíg be nem lép a Lobby játékba. Kilépés a játék bezárása nélkül.
  1. Nyisd ki Game Guardian az alkalmazásban Virtuális gazdagép. válassza Rajt az alkalmazás futtatásához. Game Guardian lesz lebegő widget.

  2. Nyissa meg újra a Free Fire játékot, majd a játék előcsarnokában nyissa meg a Game Guardian programot, és válassza ki Script végrehajtása az alábbiak szerint.

  1. Válassza ki a formázott parancsfájlt .lua amelyet a Fájl oszlopban töltött le. Ezután kattintson a gombra Végrehajt. Válassza ki a kívánt csalást, és kattintson rendben.
  1. Kész. A csalás aktív és játékra kész!

Alakú csalás forgatókönyv Általában az interneten található játékosok, akik rendszeres csalásokat használnak, letöltik a legújabb csalásokat az Android játékcsaló alkalmazás, a Game Guardian, bandákból.

Ha a szkript nem működik, itt megtekintheti a Free Fire cheat szkript legújabb frissítését is.

Frissítse a Free Fire cheat szkriptet

2. Hogyan csalhatjuk meg az ingyenes tűzgyémántot az FF generátorral

A Free Fire mindig kiad olyan új bőröket, amelyek nem kevésbé klasszak és elkápráztatóak, mint a korábban kiadott bőrök. Sajnos ezt a bőrt csak gyémántokkal lehet megvásárolni.

Nos, a Free Fire gyémánt feltöltések helyett, amelyek elárasztják a pénztárcáját, megpróbálhatja hogyan csalják meg az FF gyémántot és a pénzt. Ez a módszer nem az becsületes, de legalább megmentheti a pénztárcáját.

Nélkül csal gyémánt APK, ingyenes FF gyémántokat is kaphat a Free Fire Generator használatával. A teljes módszert a következő cikkben ellenőrizheti.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Hogyan csaljuk meg az FF automatikus fejlövést a Config FF használatával

Hiába van bőröd, de nincsenek képességeid. Egyetértesz? A Free Fire játékban a fő célzási képesség a fő képesség.

Sajnos nem minden játékos rendelkezik ezzel a képességgel. Valójában, ha istenszintű képességekkel rendelkezik, továbbra is fejlövéseket kaphat.

Eits, ne keveredj össze! Annak ellenére, hogy nincsenek olyan képességei, mint a profi játékosok, az automatikus fejlövés alkalmazás nélkül is célba lőhet.

Akkor hogyan megcsalni FF auto headshot 2020? Könnyen! Csak szükséged van rá legújabb FF konfiguráció amelyet az alábbi cikkben tölthet le.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hogyan csaljuk meg az ingyenes tüzet a Bellara VIP-lel

Szeretne sok „varázslatos” dolgot elvégezni, hogy megnyerje a mérkőzést? Ha igen, használhatja megcsal Bellara VIP APK, banda.

A Bellara VIP a legteljesebb Free Fire csaló alkalmazás, amely FF csalások gyűjteményét tartalmazza. Tehát kereshet és megtalálhatja a legjobb várost ebben az alkalmazásban.

Ha le akarja tölteni a Free Fire immunitás csalást, a Free Fire emulator csalást vagy más csalást, akkor támaszkodhat a Bellara VIP-re is, tudod! Garantáltan teljes!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Azok számára, akik alig várják, hogy letöltsék a Bellara VIP MOD APK csalást, csak kattintson az alábbi linkre!

Apps Developer Tools LETÖLTÉS

Vagy a következő linken keresztül:

>>> Töltse le a Bellara Cheat Free Fire MOD APK-t <<<

5. Hogyan csalhatjuk meg az ingyenes tüzet a Rendysc VIP segítségével

A Bellara VIP MOD APK-n kívül vannak más Free Fire cheat APK-k is, amelyeket ki kell próbálni. Ezek az alkalmazások Rendysc MOD VIP.

A legújabb Free Fire csalás letöltésével továbbra is nagyon könnyen érezni fogja Booyah izgalmát, különösen, ha a legjobb Free Fire control beállításokat használta.

A Rendysc VIP MOD 1.47.0 egyik előnye, amely szintén hasonló az előző alkalmazáshoz, jellemzői automatikus cél ki tehet téged fejbelövés folytatni.

Alig várom, hogy a Rendysc VIP MOD APK-t és a Booyah-t végtelenül letölthesse? Azonnal rákattinthat az alábbi linkre, banda!

Apps Utilities LETÖLTÉS

>> Töltse le a Rendysc VIP MOD APK-t <<

Az FF Cheat használatának kockázatai az ingyenes tűz játékban

Nem kockázatmentes, vannak olyan veszélyes hatások, amelyeket fel kell készülnöd viselni a titkos kód használatakor. Itt van néhány közülük:

  1. Fiók tiltva; Garena azzal fenyegetett, hogy blokkolja a számlákat az FF játékkóddal.
  2. A játékos mobiltelefonját is betiltották; Annak ellenére, hogy fiókot váltott, továbbra sem tudja lejátszani az FF-et a mobiltelefonján. A megoldás egy új mobiltelefon, banda cseréje.
  3. Készséged nincs fejlesztve; Amikor a várost már nem lehet használni, nehéz dolga lesz, mert képességei nem képesek versenyezni más játékosokkal.
  4. Kárt okoz más játékosoknak; Ki nem bosszantja, ha veszít egy citerrel?
  5. Lehetséges spam és hackelés; Mivel ez nem hivatalos letöltés a Google Play Áruházból, a feltöltő vírust vagy rosszindulatú programot írhat be a fenti FF cheat APK-ba.
  6. Ártalom a játékra; Az ingyenes online játékok, mint például az FF, a mikrotranzakcióra támaszkodnak a profit elérése érdekében. Ha a játékosok csaló gyémántokat használnak, Garena a folyamatos veszteségek miatt bezárhatja ezt a játékot.

Ott van hogyan csalja meg a Free Fire -t root mobiltelefon nélkül, amelyet kipróbálhat. De nagyon valószínű, hogy a fiókját letiltják, ha csaláson, bandán fogják el.

Az ApkVenue azt is reméli, hogy ezt a cikket nem használják vissza a Free Fire játékosok negatív tevékenységeire.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, srácok, megoszthatja tippjeit a Free Fire-hez is. Találkozunk a következő tippcikkben!

Olvassa el a cikkeket is Ingyenes tűz vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found