hogyan lehet mozgó hangulatjeleket készíteni a WhatsApp androidon

A következő tippek és trükkök segítségével megtudhatja, hogyan teheti a hangulatjelek mozgatását a WhatsApp-on egy Android mobiltelefonon, és még izgalmasabbá teheti a csevegést!

WhatsApp amely szintén a világ egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazása, rengeteg tippet és trükköt tartalmaz, amelyeket nem biztos, hogy ismer.

Az egyik a mozgó hangulatjelek létrehozása és küldése a WhatsApp-on. Kíváncsi vagy, hogyan?

Ezúttal az ApkVenue fogja áttekinteni hogyan lehet a WhatsApp hangulatjeleket mozgatni teljesen. Gyerünk, hallgassunk!

Gyűjtemény a WhatsApp mozgó hangulatjelek készítésének módjairól Android telefonokon!

Fotóforrás: blog.getemoji.com

Később, ha már ismeri a mozgó hangulatjelek készítésének lépéseit a WhatsApp-on, akkor egyre többet beszélgethet a barátaival, a munkahelyi barátaival és a családjával. srácok.

Ezt a két módot is megteheti a WhatsApp hangulatjelek mozgatásához. Jobban olvassa el mindkettőt az alábbiakban.

1. Hogyan készítsünk egy mozgó szív hangulatjelet a WhatsApp-on

Először elkészítheti mozgó szív emoji a WhatsApp-on néhány egyszerű és praktikus lépéssel. Az alábbiakban áttekintjük a lépéseket:

  • 1. lépés: Először nyissa meg a csevegési oldalt, privát és csoportos egyaránt. Mint egy normál hangulatjel küldésének lépései, te is ott vagy Koppintson aemoji ikonra amely az üzenetmező mellett van.
  • 2. lépés: Különböző kategóriákba tartozó különféle hangulatjeleket kap. A szív hangulatjelének megszerzéséhez csak választania kell fülre a zászló ikon mellett.
  • 3. lépés: Akkor csak válasszon piros szív emoji amely az első vonalon található. Az eredmények megtekintéséhez csak el kell küldenie a WhatsApp üzenetet. Lásd az eredményeket!
  • Jegyzet: Ennek a WhatsApp mozgó hangulatjelnek a megszerzéséhez a piros szív hangulatjel elengedhetetlen külön csevegésben küldte és nem szerepel a mondatsorozatban. Csak a piros hangulatjeleknek vannak animációi, a többieknek nincs.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hogyan készítsünk mozgó hangulatjeleket a WhatsApp-on GIF-en keresztül

Ezután a WhatsApp GIF funkcióval érdekes animációkat is küldhet a csevegésbe. Ez az animáció mozoghat is, így kiválaszthatja azt, ami tetszik!

  • 1. lépés: Csakúgy, mint az előző módszer, Koppintson a hangulatjel ikon az üzenet küldése mező mellett. A különbség itt az, hogy a GIF funkcióra váltasz Koppintson aGIF ikonra ami az alsó sorban van srácok.
  • 2. lépés: Itt nagyszerű választékot kapsz érdekes GIF animációkról, amelyeket felhasználhatsz. Mozgó hangulatjel-animáció kiválasztásához Koppintson a ikon Keresés a bal alsó részen.
  • 3. lépés: Tehát itt csak be kell írnia a keresőszót "hangulatjel" vagy pontosabban tetszik "szomorú emoji" vagy "boldog emoji". A keresési funkció automatikusan megadja a megfelelő animált GIF opciókat, és kiválaszt egyet.
  • 4. lépés: Akkor megkapják előnézet jelenítse meg a küldeni kívánt animált GIF-et. Hozzáadhat leírást is. Utoljára maradtál Koppintson a ikon Küld és az emoji automatikusan el lesz küldve a WhatsApp csevegésre.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A 2018-as WhatsApp legújabb szolgáltatásai és tippjei!

Hogyan készítsünk egy új mozgó WhatsApp hangulatjelet, az egyik tippet és trükköt, amelyet megtehet ebben a csevegőalkalmazásban. Annak ellenére, hogy még mindig számtalan más funkciót élvezhet a WhatsAppon.

Kíváncsi vagy milyen funkciókra? Megtudhatja közvetlenül az alábbi cikket A WhatsApp legújabb funkciói 2018-ban itt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát így hozhat létre és küldhet el egy mozgó WhatsApp hangulatjelet Android okostelefonon. Olyan könnyű és könnyen gyakorolható ugye?

Ha van más WhatsApp tippje és trükkje, ne habozzon létrehozni őket Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found