így lehet kreatív 3d rajzfilmet készíteni androidon

Toontastic 3D érdekes 3D rajzfilmek készítéséhez Androidon? Íme néhány tipp, vagy hogyan lehet kreatív 3D-s rajzfilmeket készíteni Androidon!

A kreativitás sok mindenre kiterjedhet. Az egyikük egy új alkalmazásra támaszkodhat Google, vagyis Toontastic 3D amely elérhető Android és iOS rendszereken.

Toontastic 3D lehetővé teszi, hogy kifejezze fantáziáját, és ragyogó ötleteket formává alakítson 3D rajzfilmek az élő. Csatornázza meg kreativitását, és ossza meg a világgal.

Ezután hogyan használhatja a Toontastic 3D-t érdekes 3D-s rajzfilmek készítéséhez az Androidon? Íme néhány tipp, és hogyan lehet kreatív 3D-s rajzfilmeket készíteni Androidon!

  • Könnyű módszerek a valódi és hamis alkalmazások megkülönböztetésére Androidon
  • 10 legjobb filmletöltési webhely, amelyek teljesen legálisak
  • Így nézhet meg filmeket a Netflix-en internetkapcsolat nélkül

Hogyan készítsünk 3D-s rajzfilmet Androidon

1. Töltse le a Toontastic 3D-t

Először telepítse és Letöltés használt Toontastic 3D alkalmazást JalanTikus vagy a Google Play Áruház. Az alkalmazás valójában bárkinek szól. Azonban azzal az animációval funky, nagyon alkalmas gyermekek számára. Az animáció segít nekik szórakoztatóbb és egyszerűbb módon elmesélni a történetet.

2. A Toontastic 3D használata

  • Miután telepítette az alkalmazást Android vagy iOS eszközre, nyissa meg az alkalmazást, és egy gyönyörű 3D-s animációval fogadják. Új történet létrehozásának megkezdéséhez nyomja meg a 'gombot+ gomb'.
  • Ó, igen, egy példa történethez kattinthat 'Idea Lab'.
  • Van három választási lehetőség amelyet választhat: Elbeszélés (3 rész), Klasszikus történet (5 rész), és Tudományos jelentés (5 rész). Válasszon egyet közülük, például Jaka választotta Elbeszélés.
  • In Novella 3 rész van, vagyis Kezdet (korai), Középső (középső), és Vége (vége).
  • Először kattintson a Kezdés gombra. Következő háttér kiválasztása filmtörténetek, kezdve a városi, a világűrtől, az atlantis-tól, a kalózhajóktól és másoktól. Válassza ki a története ötletének megfelelőt. Azok számára, akik jól tudnak rajzolni, azok is rajzolhatnak firkál te magad.
  • Következő, válasszon ki több karaktert filmjéhez a háttérhez igazítva. Még mindig nem elég? Megrajzolhatja saját karakterét vagy felöltözhet a meglévő karakterekre, például megváltoztathatja a karakter arcát a sajátjával.
  • Mikor storyboard nyitott, következő hely karakter. Egyébként üsse meg a karaktert, hogy egy különleges műveletet hajtson végre.
  • Ezután nyomja meg a gombot 'Rajt' és kezdj el alkotni. Egy rész után felveheti a különböző témájú hanghatásokat. És miután mindhárom befejeződött, mentse el, adja meg a címet és a nevet igazgató. Ezután játsszon és fedezze fel Ossza meg munkáját a közösségi médiába.

Sok szerencsét! Egy érettebb történethez csak a történetet írod, a játékosok, a konfliktusok és mások még jobbak. Boldog alkotást!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found