nézd meg a Godzilla (2014) teljes filmet

Tényleg meg akarja nézni a Godzilla (2014) filmet, de zavarban van hol? Ne aggódj, banda. Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, igen!

Godzilla Japán egyik legendás szörnyfigurája, aki az egész világon népszerű. Godzilla először az 1950-es években jelent meg egy japán filmben.

Mivel ez a szörnyeteg annyira legendás, a Godzilla filmet többször újraindították, tudod. Először 1998-ban, a második pedig tegnap 2014-ben.

Ha rajongsz a szörny témájú filmekért, akkor nagyon kíváncsi vagy a filmekre Godzilla (2014), kérem? Nézze meg a következő Jaka cikket, banda.

Godzilla (2014) ingyenes film megtekintése

Ishiro Serizawa és Vivienne Graham olyan kutató, aki Fülöp-szigetekre látogatott, hogy egy bányaterületen egy nagy földcsuszamlást tanulmányozzon.

Találtak 2 nagy gubót és egy óriási lény csontvázat is.

Nem sokkal később ugyanez a földrengés történt a japán Janjira régióban. A földrengés földcsuszamlásokat okozott az atomterületen, ezért el kellett különíteni.

15 évvel később, Ford Brody már házas és San Franciscóban él. Ford és családja a földcsuszamlás Janjira nukleáris terület lakói voltak.

Ford közben visszatért az Egyesült Államokba Joe Brody, apja Janjirában marad, hogy felügyelje az ottani atomreaktort.

Joe úgy véli, hogy a 15 évvel ezelőtti nagy földrengés nem valami természetes. Folytatja a létező okok és lehetőségek kutatását.

Joe sejtése igaz volt, banda. A 15 évvel ezelőtt a Fülöp-szigeteken talált gubókról kiderült, hogy egy veszélyes óriási lény gubóinak hívják Muto.

A heves muto veszélyeztetni kezdte az emberi életet a földön. Az emberek nem harcolhatnak egyedül Mutóval, de Serizawa hisz ebben Godzilla meg tudja verni Mutót.

Godzilla Movie Fun Facts (2014)

A film megtekintése előtt érdekelhet néhány érdekes tény a Godzilla (2014) filmből. Itt van néhány közülük.

  • Godzilla testét hegek borítják, akárcsak az eredeti, 1950-es években készült Godzilla című filmben. Eredeti célja a lakosság sebeinek és szenvedéseinek bemutatása volt Hirosima és Nagasaki az atombomba miatt.

  • Hangtervező A Godzilla film 12 láb magas és 8 láb széles hangszórókat használ, hogy valóságosabbá és visszhangosabbá tegye Godzilla ordítását.

  • A Godzillát eredetileg úgy tervezték, hogy Szibériában fagyva találja a jégben, de ez nem történt meg, mert megegyezett az Acélember (2013) film jelenetével.

  • A Godzilla (2014) című filmet az eredeti Godzilla-film 60. évfordulójának egybeesésével adták ki.

Godzilla (2014) ingyenes film megtekintése

InformációGodzilla
Vélemények (véleményezők száma)6.4 (357,056)
Időtartam2 óra 3 perc
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Kiadási dátum2014. május 16
RendezőGareth Edwards
JátékosAaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston

Miután megnézte a Godzilla-film (2014) előzetesét, érdekelt-e ennek az akciófilmnek a megtekintése? Ha igen, csak kattintson az alábbi linkre, banda.

>>> Godzilla (2014) ingyenes film megtekintése <<<

Ez volt Jaka cikke a Godzilla-filmről, amelyet 2014-ben adtak ki. Milyen filmeket szeretnél még megnézni, banda?

Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found