csak egy éves! Íme 5 ok, amiért a Windows 7 jobbnak tekinthető, mint a Windows 10

Annak ellenére, hogy a Windows 7 csak egy évre van, még mindig sok felhasználó használja ezt az operációs rendszert. Íme néhány ok, amiért a Windows 7 jobb, mint a Windows 10.

Hűséges felhasználója vagy a legendás Windows 7 operációs rendszernek, bandának?

Windows 7 annak ellenére, hogy a régi iskolába sorolták, az egyik legnépszerűbb operációs rendszerré vált.

Alapján NetMarketShare, a Windows 7 felhasználók száma meghaladja az operációs rendszer összes felhasználójának negyedét asztalon vagy egészében 36,43 százalék tavaly április végén.

Sajnos a keringő hírek szerint a Windows 7 támogatási időszaka véget ér 2020 január jönni.

Akkor mitől van még mindig nagy igény a Windows 7-re, annak ellenére, hogy van egy újabb Windows 10 operációs rendszer? Az alábbiakban teljes magyarázatot adunk.

5 ok a Windows 7 jobb, mint a Windows 10

Bár pártok Microsoft már emlékeztette a Windows 7 felhasználóit, hogy az operációs rendszer csak egy éves, de még mindig sok olyan felhasználó van, aki nem hajlandó átállni a Windows 10-re.

Akkor mi teszi kényelmessé a Windows 7 használóit azzal a régi iskola operációs rendszerrel? Itt van Jaka szerelme 5 ok, amiért a Windows 7 jobbnak tekinthető, mint a Windows 10.

1. Biztonság és adatvédelem

Biztonság és adatvédelem az egyik oka annak, hogy a Windows 7 felhasználói panaszkodnak és félnek leginkább, ha Windows 10-re váltanak.

A Windows 10-et túl kíváncsinak tartják felhasználói személyes ügyekben telemetria amely be van ágyazva az operációs rendszerbe.

Röviden, ez a telemetria arra szolgál az adatok lekérése a felhasználók által az operációs rendszer használata közben végzett tevékenységek formájában. Ezután ezeket az adatokat később elküldik a Microsoftnak.

Annak ellenére, hogy ez azzal a céllal történik, hogy javítani lehessen magán a Windows 10 terméken, valójában ez az oka annak, hogy a Windows 7 felhasználói nem akarnak váltani.

Úgy gondolják, hogy a Windows 10 operációs rendszer nem biztonságosabb, mint a Windows 7.

Valójában a biztonsági cég szerint Webroot, az átlagos Windows 10 operációs rendszerű számítógép kevesebb kártékony fájlt tartalmaz, mint a Windows 7 2017-ben.

Ha a Windows 10-ben 0,04 százalék a rosszindulatú programok fájlja, akkor a Windows 7-ben 0,08 százalék.

2. A szoftver kompatibilitása

A következő ok, amiért a Windows 7 jobbnak tekinthető, mint a Windows 10, problémát jelent kompatibilitás szoftver.

A Windows 7 még mindig sokkal jobb kompatibilitást kínál a Windows 10-hez képest.

Ezt akkor érezheti, amikor régi szoftvert telepít a Windows 10 rendszerre, amely néha problémákat okoz, és nem is tudja folytatni a telepítési folyamatot.

Ezenkívül egy másik oka annak, hogy a Windows 7 felhasználói vonakodnak a Windows 10-re váltani, az, hogy nagy mértékben támaszkodnak olyan szoftverekre, amelyek csak a Windows 7-en érhetők el.

A Windows 7-hez több alappillér-szoftver létezik, amelyek sajnos nincsenek a Windows 10-ben, ezek egyike Windows Media Center.

A szoftverekkel ellentétben Windows Photo Viewer amelyet továbbra is élvezhet a Windows 10 rendszeren, annak ellenére, hogy előbb telepítenie kell, a Windows Media Center szoftver teljesen megsemmisült ebben az operációs rendszerben.

Azok számára, akik nagyon függenek ettől a szoftvertől, természetesen nagyon nehéz átállni a Windows 10-re, huh, banda.

3. Könnyen használható

Ki érezte magát zavarban a Windows 7 operációs rendszerről a Windows 10-re való áttérés kezdetén?

Nem csak te, banda, mert ez az oka annak is, hogy a Windows 7-et jobbnak tartják, és sok felhasználó nem akar átállni Windows 10-re.

Felhasználói felület vagy a Windows 7 felületét könnyebben lehet használni, így termelékenységük zökkenőmentes marad.

Sok Windows 7 felhasználó lusta, ha először alkalmazkodnia kell a Windows 10 használatakor.

4. Öngyújtó

Alapvetően a Windows 7 és a Windows 10 operációs rendszereknek ugyanazok a hardverkövetelmények vannak.

De a valóság az, hogy amikor megpróbálja telepíteni a Windows 10 rendszert egy számítógépre vagy laptopra, amelynek specifikációi megfelelnek a minimális számú követelménynek, akkor tapasztalni fogja lemaradás.

Jaka korábban is érezte, banda. Annak ellenére, hogy az ApkVenue által használt laptop megfelel a Windows 10 telepítéséhez szükséges minimális hardverkövetelményeknek, valójában ez az operációs rendszer nem működik zökkenőmentesen.

Ez azért történik, mert a Windows 10 számos további funkcióval rendelkezik, amelyek nem találhatók meg a Windows 7 rendszerben, így a számítógépünk elfogyasztja a RAM-ot és a sávszélesség sokkal több a futtatásakor.

Ahogy az ApkVenue a 2. pontban írta, sofőr vagy szoftver hogy a Windows 10-szel nem kompatibilis lehet a tettes lemaradás.

Ennek egyik oka végül arra késztette a Windows 7 felhasználókat, hogy visszatérjenek kedvenc operációs rendszerükhöz.

5. Frissítések

Fotó forrása: makeuseof

A Windows 10 rendelkezik funkciókkal kényszerített frissítés amely megköveteli a felhasználóktól a kényszerű frissítést.

Annak ellenére, hogy letilthatja ezt a funkciót, állítólag a felhasználók még mindig nem tudják 100% -osan ellenőrizni az általuk használt operációs rendszert.

A magyarázat az, mert a Windows 10 elválaszthatatlan a rosszindulatú programok támadásaitól, és ezt a legújabb Windows-sorozatot valóban sokan kihasználják hackerek hogy a vírusok és más rosszindulatú fájlok beszivárogjanak.

Ha a Windows 10 felhasználói teljesen leállíthatják a frissítést, az veszélyes lehet, mert a számítógépedbe könnyen behatolnak a rosszindulatú programok, a bandák.

Tehát a Microsoft csapata naprakészen tartja őket néhány fontos frissítéssel a számítógép vagy a laptop biztonsága érdekében.

Ez is az egyik oka annak, hogy a Windows 7-et jobbnak tekintik, mint a Windows 10-et, a bandát.

Ez néhány oka annak, hogy a Windows 7 felhasználói úgy gondolják, hogy az operációs rendszer jobb, mint a Windows 10, banda.

Ezen okok miatt a Windows 7 felhasználói vonakodnak a Windows 10 operációs rendszerre váltani.

Olvassa el a cikkeket is Készülékek egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found