hogyan lehet megváltoztatni a facebook nevet (fb) a mobiltelefonon és a pc-n

Zavart abban, hogyan lehet megváltoztatni a legfrissebb Facebook nevet? Így módosíthatja a legegyszerűbb FB nevet a HP-n és a PC-n (frissítve 2020-ban)

Unod már a Facebook (FB) nevedet? Szeretné lecserélni a klassz és naprakész FB névre? Vagy meg akarja változtatni a vezetéknevét a barát nevére?

Természetesen az emberek unatkoznak és változást akarnak, ideértve a Facebook nevet is. A Facebook valójában egy funkciót biztosít a neved megváltoztatásához. Van azonban néhány dolog, amire figyelnie kell.

Ha tudni szeretné, hogyan változtathatja meg nevét a Facebookon, az ApkVenue biztosította a legegyszerűbb lépéseket az Ön számára.

Nos, valóban követnie kell a tippeket hogyan lehet megváltoztatni a nevet a Facebookon PC-n vagy mobiltelefonon keresztül ezt! Csak egy percig, tényleg, banda!

Természetesen megváltoztathatja Facebook nevét Androidon vagy iPhone-on!

Hogyan lehet megváltoztatni a legújabb Facebook nevet 2020-ban a HP és a PC számára

Ha úgy érzed, hogy a Facebook neved túl alay, van egy ex neve, vagy becenévvel akarod megváltoztatni, akkor könnyedén megteheted kook, banda!

azoknak, akik még mindig zavarban vannak az FB név megváltoztatásával kapcsolatban, ne szomorkodjanak! Az ApkVenue egy teljes módot nyújt a Facebook-név megváltoztatására, amelyet egyszerűen megtehet PC-n vagy mobiltelefonon.

Feltételek és az FB név egyszerű megváltoztatása

Nem csak az FB nevének megváltoztatásáról, ebben a cikkben az ApkVenue néhány dolgot is elmond, amire érdemes figyelnie, mielőtt megváltoztatja a nevét.

Ahelyett, hogy megbánnád, jobb, ha először figyelembe veszed Jaka alábbi magyarázatát!

A Facebook nevének megváltoztatásakor figyelembe veendő dolgok

Nyilván nem lehet csak megváltoztatni vagy megváltoztatni a Facebook nevét. Vannak dolgok KÍVÁNT figyel, mielőtt megváltoztatja a nevét.

Itt van 3, amire figyelned kell, amikor meg akarod változtatni a Facebook nevedet:

1. Csak valódi neveket szabad használni

A Facebook most KÖTELEZŐ, hogy minden felhasználó köteles használni a személyi igazolványának megfelelő valódi nevet. Tehát az egyetlen név, amelyet megváltoztathat, a vezetékneve vagy a családi vezetékneve.

2. Szánjon 2 hónapot a név megváltoztatására

Ez nagyon fontos, hogy figyeljen! A Facebooknak van egy késése vagy korlátja a felhasználónév megváltoztatására.

Ha 60 napon belül megváltoztatta a nevét, a Facebook megtiltja, hogy újra megváltoztassa.

3. Szüksége van egy KTP-re a név megváltoztatásához

Fotóforrás: Trükkök99

Ha meg akarja változtatni a nevét, de a Facebook elutasítja, akkor lehetséges, hogy a Facebook gyanítja, hogy hamis vagy álnevet használ.

Tehát annak bizonyítására, hogy a valódi nevét használja, a Facebook felkéri Önt, hogy töltse fel a KTP fényképét.

Különböző módszerek a névváltoztatásra a Facebookon PC-n és HP-n keresztül

Nos, itt az ideje, hogy az ApkVenue tippeket adjon a névváltoztatásról a Facebookon. A nevét megváltoztathatja a számítógépén / számítógépén vagy az okostelefonján. Itt vannak a lépések:

1. Hogyan lehet megváltoztatni az FB nevét PC-n vagy laptopon

  • 1. lépés: Jelentkezzen be a Facebook-fiókjával a szokásos módon a számítógépére / laptopjára

  • 2. lépés: Kattintson a menüre ledob a jobb felső sarokban, majd válassza ki a menüt Beállítások és adatvédelem.

  • 3. lépés: A Beállítások és adatvédelem menüben kattintson a "Beállítások" elemre az "Általános fiókbeállítások" menübe való belépéshez.
  • 4. lépés: Kattintson a Név oszlopban a Szerkesztés gombra a Facebook nevének megváltoztatásához.
  • 5. lépés: Írja be a kívánt nevet. Nem használhat gondatlanul nagybetűket vagy szimbólumokat, banda. Ha igen, kattintson Változás áttekintése.
  • 6. lépés: Bemenet Jelszó A Facebook a névváltoztatás megerősítéséhez.
  • 7. lépés: Kész! Most lecserélheti az FB nevét egy újra.

2. Hogyan lehet megváltoztatni az FB nevét mobilon

Ha nincs ideje megváltoztatni a Facebook nevét a számítógépén, akkor megváltoztathatja az FB nevet a mobiltelefonján is, tudod! A módszer szintén egyszerű, banda.

  • 1. lépés: Kérjük, jelentkezzen be, és nyissa meg a Facebookot a mobiltelefonján. Igen, ezt a módszert megteheti akár a Facebookon, akár a Facebook alkalmazáson keresztül.
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Lépjen a profilhoz, és kattintson a logóra három sor amely a Facebook kezdőlapjának sarkában található, majd válassza a menüt Beállítások és adatvédelem ami alul van. Ezután lépjen be a menübe Beállítások.
  • 3. lépés: Az oldalon Fiók beállítások, válassza az opciót Személyes adat.
  • 4. lépés: Kattintson a Név gombra a Facebook nevének megváltoztatásához.
  • 5. lépés:Ezután kérjük, változtassa meg az FB nevét, majd kattintson Változás áttekintése.
  • 6. lépés: Írja be Facebook jelszavát, majd kattintson Változtatások mentése.
  • 7. lépés: Kész! Most a neved megváltozott a Facebookon. Nagyon könnyű, igaz, banda?

3. Hogyan lehet megváltoztatni az FB Lite nevét

Facebook Lite egy Facebook alkalmazás, amelyet könnyebb és hatékonyabb kvótával terveztek. Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik továbbra is burgonya mobiltelefonokat használnak, vagy akiknek alacsony a kvótája.

Nyilván van egy módja az FB Lite nevének megváltoztatására is, tudod. Hogyan kell? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

  • 1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást Facebook Lite amelyet telepítettek a mobiltelefonjára, majd jelentkezzen be fiókjával. A Facebook főoldalán kattintson a gombra vonal ikon 3 a jobb felső sarokban.
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Válassza a Beállítások menüt.
  • 3. lépés: A fülön Fiók beállítások, válassza ki Személyes adat. Ezután kattintson a gombra Szerkesztés az oszlopon Név hogy megváltoztassa az FB Lite nevét.
  • 4. lépés: Írja be a kívánt nevet. Ha igen, írja be Változás áttekintése. Az ellenőrzéshez adja meg Facebook-fiókjának jelszavát, majd válassza a lehetőséget Változtatások mentése.
  • 5. lépés: Kész, deh! Most sikeresen megváltoztatta nevét a Facebook Lite-en.

Ezek az ApkVenue tippjei a Facebook-név egyszerű és gyors megváltoztatásához. Remélhetőleg ezek a tippek segíthetnek Önnek!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found