hogyan lehet kipróbálni a bbm videohívásokat androidra Indonéziában

A BBM Video Call for Android végre bétaverzióban érhető el Kanadában és az Egyesült Államokban. De az alábbiakban Indonéziában lehet használni ...

Alkalmazásként csevegés, BlackBerry Messenger (BBM) egy alkalmazás csevegés ami meglehetősen teljes. A szöveges üzenetek, hangüzenetek, telefonhívások, matrica csevegés, még mikroblogolás a BBM csatornán.

Meglehetősen teljes körű szolgáltatásaival a BBM nem jelenti azt, hogy önelégült. A BlackBerry még mindig frissül a BBM fejlesztése és új funkciói révén, amelyek egyike a szolgáltatás Videohívás a BBM-en. Tehát szeretném elmondani, hogyan próbálhatja ki a Video Call alkalmazást a BBM-en.

  • Tippek a BBM-hez Androidon, hogy ne pazarolja a memóriát és a RAM-ot
  • Hogyan lehet ingyen megszabadulni a BBM Android hirdetéseitől Root nélkül
  • 10 PING funkció a BBM-en, amit nem ismersz!

BBM videohívás Androidra

Korábban a BBM Videohívás szolgáltatás már elérhető volt a BlackBerry 10 eszközökhöz. A BBM nem akarta, hogy a LINE és a Skype lemaradjon róla, és elindította a BBM Videohívás szolgáltatást Android felhasználók számára. A BBM Videohívás szolgáltatás azonban jelenleg csak Kanada és Amerikai egyesült államok csak. De az ApkVenue-nak van egy módja, így kipróbálhatja a BBM Video Call-t Indonéziában.

Hogyan lehet kipróbálni a BBM videohívást Indonéziában

Semmi sem tökéletes a technológiában. Szorosan, de mindig van mód behatolni. Beleértve a BBM videohívást. Szóval, hogyan próbálod ki a BBM videohívást Indonéziában? Nagyon egyszerű.

  • Korábban le kellett töltenie az alkalmazást BBM Beta videohívással és VPN Master így kipróbálhatja a BBM Video Call alkalmazást Androidon. Töltse le mindkét alkalmazást link következő.
Begal Developers Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Muzulmán ima produktivitási alkalmazások LETÖLTÉS
  • A letöltés után telepítse a szokásos módon. Ha a BBM alkalmazás telepítve van, azonnal felülírhatja az előző BBM Beta verzióval.

  • Force Stop BBM alkalmazás a Beállítások - Alkalmazás menüben. Ez a cél, hogy a BBM csak a következő szakasz végrehajtásáig futhasson.

  • Nyissa meg a VPN Master alkalmazást, majd hagyja, hogy csatlakozzon a szerverhez alapértelmezett (Szingapúr). Csatlakozás után cserélje ki a szervert Kanadára vagy az Egyesült Államokra.

  • Miután csatlakozott egy kanadai vagy amerikai szerverhez, vegye fel a BBM-et a VPN Master alkalmazásainak listájába.

  • Nyissa meg a BBM-et a VPN Master-től, hogy az észlelt IP-cím Kanadából vagy az Egyesült Államokból származzon. Ez csak az első lépést teszi meg, majd közvetlenül bárhonnan megnyithatja, amíg a VPN Master aktív.

  • Kész. Ezután azonnal kipróbálhatja a BBM videohívást.

Felhívjuk figyelmét, hogy a BBM videohívásokat csak akkor lehet folytatni, ha mindkettő ugyanazt a BBM verziót használja. Ha pedig nem csatlakozik VPN-szolgáltatáshoz, akkor csak a BBM hanghívás szolgáltatást veheti igénybe.

Mennyire egyszerű használni a BBM Video Call alkalmazást Android rendszeren? Gyerünk, próbáld ki!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found