10 módja annak, hogy sikeres YouTuberré válj és gazdag legyen a mobiltelefon-tőke 2020-ban

✅ Szeretne sikeres YouTuber lenni, bőséges jövedelemmel? Itt van egy teljes útmutató arról, hogyan lehet sikeres kezdő YouTuber, csak egy mobiltelefonnal!

Hogyan válhat YouTuber A siker lehet az egyik olyan dolog, amelyet manapság évezredes generációk keresnek, azon kívül, hogy hogyan lehet híres hírességgé válni.

Ennek oka, hogy a digitális korszakban, mint manapság, a munkaterület már nem korlátozódik az irodai munkára, hanem a munkára is platformok digital, amely ma már a siker platformja, beleértve a YouTube-ot is.

Különösen a sikeres YouTuberek egyre növekvő számával Atta Halilintar, Baim Wong, Pew Die Pie, és sokan mások is sokak által áhítottabbá teszik ezt az egy hivatást.

Akkor te is azok közé tartozol, akik arról álmodoznak, hogy YouTuber legyenek? Csendes! Itt van az ApkVenue gyűjteménye tippek arról, hogyan válhat sikeres YouTuber kezdőknek. Nézd meg!

Hogyan válhatunk sikeres és gazdag YouTube-felhasználókká könnyedén

Ahhoz, hogy pénzt szerezz a YouTube-ról YouTube-ként válva, valójában következetességre és nagy szándékra van szükség. Ezenkívül javasoljuk a YouTube Indonesia algoritmus elsajátítását is, hogy az eredmények maximalizálódjanak.

Eközben a fizetésről beszélve a YouTuber saját jövedelme változó, de ha sikeres leszel, akkor gazdag vagy, banda. Az alábbi cikkből megtudhatja, hogyan tekintheti meg a YouTube-felhasználók bevételeit.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Akkor hogyan válhat YouTube-ként, aki rengeteg pénzt keres és olyan híres, mint ők? Nyugodtan, azok számára, akik kíváncsiak arra, hogyan válhatnak sikeres Youtuber-ként, nézze meg az alábbi értékeléseket!

1. Hozz létre egy YouTube-csatornát (az első lépések a Youtuberré váláshoz)

Fotó forrása: gfycat

Természetesen az első dolog, amit meg kell tennie, egy YouTube-fiók létrehozása. Ez vonatkozik arra, hogy játékos YouTuber, techno YouTuber vagy mások akarsz lenni.

Tudnia kell, hogyan hozhat létre egy jó és emlékezetes YouTube-csatornát, hogy másokat is érdekeljen a fiókja.

Valójában egy Gmail-fiók létrehozásával és a YouTube-ra szinkronizálásával automatikusan létrehozza saját YouTube-fiókját igazán! Így megtudhatja, hogyan lehet a leghatékonyabban pénzt szerezni a csatornáján.

Ha nem tudod, hogyan hozhatsz létre YouTube-csatornát, az ApkVenue konkrétan megvitatta, hogyan lehet egyszerűen létrehozni egy Youtube-fiókot PC-n és Androidon. Kíváncsi? Az alábbi cikket elolvashatja:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Koncepciók és ötletek létrehozása

Fotóforrás: YouTube

Miután tudta és gyakorolta a YouTube-csatorna létrehozását, akkor a következő lépéseket meg kell tennie annak érdekében, hogy sikeres YouTuber legyen, meg kell tennie tartalmi ötletelés!

Ötletelés az ApkVenue itt azt jelenti, hogy valóban alaposan át kell gondolnia, milyen tartalmat fog létrehozni, személyiség amit meg akarsz jeleníteni, és így tovább.

A tartalom a kedvenc témáinak vagy a virtuális térben, vírusoknak, bandáknak megfelelő témáknak felel meg. Jaka megpróbált példát hozni, például a JalanTikus YouTube csatornát, banda!

Magának a JalanTikus csatornának már több van, mint 4 millió előfizető! A JalanTikus YouTube-csatorna első létrehozásakor csapatunk már alaposan átgondolta, milyen is csatorna ezt később.

A kezdetektől meg kell tudni határozni, hogy milyen tartalmat szeretne létrehozni! csatorna JalanTikus például kezdettől fogva elkötelezte magát az információs technológiáról szóló tartalom létrehozása mellett, szerkentyű, Android-tippek és trükkök, különféle filmekhez vagy kedvenc animéhez.

Mi a cél? A JalanTikus szórakozást, ismereteket szeretne nyújtani, valamint oktatni szeretné YouTube-csatornájának nézőit, hogy naprakészen tudjanak tudni őket az időkről!

3. Válassza ki és vásárolja meg a Videográfiai kellékeket

Fotó forrása: bccresearch

Valójában egy kicsit nehéz YouTubernek lenni, csak egy mobiltelefonnal! Mivel a jó tartalom létrehozásához sok áldozat kell, főleg anyagilag.

De, Indíthat egy kis vlogot a mobiltelefon videokamerájának felvételétől kezdve. Soha ne légy félénk kreatívnak lenni! Különösen most, amikor már sok a legjobb mobiltelefon-kamera, amelyet kihasználhat.

Ha később vagyona van, vagy a megtakarított pénz elegendő, vásároljon egy eszközt vagy modult, amely segíthet a YouTube videotartalmak létrehozásában.

Az egyik tipp, hogy miként válhatsz Youtuberré, követhető laptop, fényképezőgép stb világítás ami még jobbá teheti a videó minőségét.

Ellenőrizheti a listát a Nikon fényképezőgépek ára vagy egy Canon fényképezőgép ára először annak érdekében, hogy rendben vásárolja meg költségvetés nem vagy megtörve.

Igen, a hangrögzítő eszköz szintén egy másik fontos dolog, amire figyelni kell. Különösen, ha azt akarod, hogy milliókkal sikeres ASMR YouTuber legyél előfizetők.

4. Érdekes tartalom létrehozása

Fotóforrás: JalanTikus

Tehát valójában vannak olyan YouTube-videók, amelyek a legjövedelmezőbbek, ha elkészíted őket.

De Jaka szerint minden tartalom, amelyet létrehozni fog, feltéve, hogy a szívéből származik, mindenképpen sikeres lesz. Az ApkVenue üzenete az, hogy valóban jó és minőségi YouTube-tartalmat kell létrehoznia. Ne legyél óvatlan!

Ez azokra vonatkozik, akik bármelyik Youtuber-vé szeretnének válni, például ahhoz, hogy játékot folytató YouTuber legyetek, nagyon jónak kell lennetek a játékban. A legfontosabb szempont a tartalom ennek megfelelő elkészítése szenvedély és a képességeid.

5. Javítsa a videószerkesztő képességeket

Fotó forrása: pcmag

Tehát, ha vannak tippjeid arról, hogyan válhatsz YouTube-csoporthoz, folyamatosan képezned kell. Minél többet gyakorolsz, annál jobb az eredmény. Valójában, ha szükséges, közvetlenül a szakértőktől tanulhat YouTube-ként lenni.

Válasszon egy vlog videoszerkesztő alkalmazást, vagy ha azt keresi, hogyan válhat a YouTube-on a mobiltelefonján, akkor először gyakorolhatja a vlog videók szerkesztését az Androidon!

Nincsenek azonnali eredmények. Gyakorlás közben és szorgalmasan olvassa el a videók szerkesztésével kapcsolatos oktatóanyagokat, garantáltan megteheti!

Kedvenc YouTube-felhasználója nem lesz azonnal sikeres. Nézze meg Casey Neistat, PewDiePie vagy SuperWoman első videóit. Ne szégyellje megkérdezni a nálad jobb profi YouTubereket!

Hogyan lehet sikeres YouTuber más kezdőknek ~

6. Vegyél pénzt a YouTube-ról

Fotó jóvoltából: Oakley-sunglassess

Ha úgy gondolja, hogy az AdSense az egyetlen módja annak, hogy pénzt keressen a YouTube-on, téved!

Valójában a YouTube AdSense-re vonatkozó szabályai mindig változnak. A minimális előfizetői létszámtól kezdve nézze meg az időtartamú videókat, egészen addig, hogy milyen típusú tartalmakhoz juthat AdSense.

Az egyik módja annak, hogy pénzt szerezhet a Youtube-on, ha ezt teszi szponzorálás vagy jóváhagyás kívülállókkal!

Az ApkVenue egy teljes körű vitát arról, hogyan lehet további pénzt szerezni a YouTube-tól, valamint a kihívásokról, hogyan lehet további pénzt szerezni az AdSense-től a YouTube-tól.

7. Szocializáció másokkal Tartalom létrehozója

Fotóforrás: Facebook

Nos, természetesen ezek a tippek arról, hogy miként válhatsz YouTube-csoporthoz, fontosak neked. A nyelv klassz kollaborálj! Próbáljon odafigyelni az összes kedvenc YouTube-felhasználójára, ők biztosan együttműködnek más YouTube-felhasználókkal.

Ezt fontos megtenni a fejlődés érdekében eljegyzés. Ezen kívül, akkor is kap belátás milyen jó YouTube-tartalom kezdőknek, valamint megtanulni profi YouTuber lenni.

Igen, ne felejtsd el, hogy a megjegyzések oszlopban is kapcsolatba kell lépned előfizetőiddel, és más közösségi médiával - például Facebook, Instagram, Twitter vagy blogok - is rendelkezned kell a promócióhoz. csatorna Az Ön YouTube-ja!

A lényeg az, hogy hidakat kell építeni közöttük előfizető és személyes márkaépítés saját magad!

8. Használja a SEO-t (Search Engine Optimization)

Fotó forrás: közepes

Nem csak egy blog, A YouTube videotartalma SEO-t is igényel nagyobb számú látogató vonzása érdekében.

Ez azért van, mert nem csak videotartalmat hoz létre, hanem azok alapján készíti el kulcsszó amelyet sokan keresnek. Így az elkészült videóknak már megvan a saját célközönségük, bandáik.

Lehet olyan kulcsszókutatást végezni, amelynek van keresési mennyiség vagy nagyszámú keresés, vagy lehet kutatás kulcsszó amelynek alacsony a versenytársa, így a YouTube-videóid nem versenyeznek túl sok versenytárssal.

A YouTube tartalmának SEO használatával történő megerősítésével nem lehetetlen, hogy YouTube-videója a Google keresési oldalának első rangjában jelenik meg, amikor a felhasználók keresnek kulcsszó hogy használod.

Igen, annak ellenére, hogy talán ezt az egy dolgot kissé nehéz megtenni a kezdő YouTube-felhasználóknak, ha tanulni akarsz, ugyanolyan nehéznek kell lennie, mint bármilyen módon, hogy YouTuberré válhass.

9. Értékelje YouTube-videóinak teljesítményét

Fotóforrás: YouTube Alkotói Akadémia

Nem sokban különbözik az Instagramtól, a YouTube funkciókat is kínál YouTube Analytics amellyel megtudhatja, hogy a YouTube-videók mennyire teljesítenek.

A YouTube Analytics maga nyújt néhány fontos információt, például Áttekintés, Reach, Eljegyzés, Közönség, amíg Bevétel amelyet elemezhet, hogy a várt céloknak megfelel-e.

Így, amikor megtudja ezt a számot eljegyzés a videók nem olyan jók, mint általában, például a következő videotartalomban meghatározhat egy jobb koncepciót vagy stratégiát annak javítására.

Ez egyben az egyik fontos tipp arról, hogyan lehet sikeres kezdő YouTuber, amelyet sajnos sokan figyelmen kívül hagynak. Annak ellenére, hogy az értékelés nagyon fontos, tudod!

10. Erős szándék és soha ne add fel

Fotóforrás: Bookmyshow

Természetesen ez a legfontosabb dolog, ha azt akarja, hogy nagyszerű Youtuberré váljon. A szándék nem fogja elárulni az eredményeket, mindaddig, amíg komolyan gondolja, amit tesz, addig sikerülni fog!

A jelenlegi Instagram-felirathoz hasonlóan, amelyet gyakran olvas, "A türelem a kulcsa mindennek!" Lehet, hogy néhány ember könnyen vírusos és híres lehet! De legtöbbjüknek küzdenie és véreznie kellett álmainak valóra váltásáért.

Ha úgy gondolja, hogy a youtubernek lenni a célja, akkor valósítsa meg ezt az álmot! Inspirációt találhat sikeres és gazdag indonéz YouTube-rajongókon, bandákon keresztül.

Ezek az ApkVenue tippjei, hogyan lehet sikeres Youtuber, aki híres és meggazdagodhat csak egy mobiltelefon használatával.

Egyébként te kezdesz először. Csak csináld! Gratulálunk a sikeres Youtuberhez!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy a Jalantikus.com-tól folyamatosan kapjon információt, tippeket, trükköket és híreket a technológiáról!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found