hogyan lehet a leghatékonyabban követni az elveszett hp oppót

Az elveszett OPPO mobiltelefon nyomon követése nem olyan nehéz, mint azt elképzeled, tudod! Csak próbálja meg követni az alábbi elveszett HP OPPO nyomon követését.

OPPO HP elvesztette kedvencét, bandája? Tehát most nem tudja, hogyan lehet nyomon követni?

A hiányzó mobiltelefonok problémája mindannyiunk számára az egyik félelem lehet, na. Tekintettel arra, hogy az okostelefon fontos elem, amelyet nehéz elkülöníteni a mai napi igényektől.

Nos, azok számára, akik tapasztalják ezt a problémát, és eszeveszetten néznek hogyan lehet nyomon követni az elveszett OPPO mobiltelefont, itt az ApkVenue-nak van egy megoldása, amelyet ki kell próbálnia. Gyere, figyelj jól!

Gyűjtemény a legújabb elveszett OPPO Cellphone 2020 nyomon követésére

Fotóforrás: Twitter (Az alábbiakban olvassa el az elveszett OPPO mobiltelefon teljes felkutatásának vitáját)

Biztonsági okokból és a felhasználók könnyebbé tétele érdekében most minden Android okostelefon beépített mobiltelefon-követési funkcióval rendelkezik.

Korábban az OPPO okostelefonjainak volt egy úgynevezett funkciója NearMe Find Phone amely a szolgáltatáson keresztül érhető el O-Cloud. Ahol ez a szolgáltatás segíthet az elveszett mobiltelefon nyomon követésében valós idő.

Sajnos ahhoz, hogy ezt a funkciót használni tudja, az OPPO mobiltelefonnak használnia kell A ColorOS 2.0-s és régebbi verziói csak. Mert tovább A ColorOS 2-es és újabb verziói, ez a funkció már nem található meg.

De alternatívaként az alábbi ApkVenue alkalmazásból követheti az elveszett OPPO mobiltelefon felkutatásának módszerét.

1. Hogyan lehet nyomon követni az OPPO mobiltelefont a Saját eszköz keresése segítségével

Android-felhasználók számára ismernie kell a mobiltelefon-követési funkciót, Keresse meg a Saját készülék lehetőséget, amelyet a Google nyújt ezen az oldalon, igaz?

Nos, ez a szolgáltatás nagyon fontos az Android mobiltelefon-használói számára, mert képes nyomon követni a mobiltelefonok tartózkodási helyét valós idő, banda. Valójában a mobiltelefonját távolról is irányíthatja, tudod!

Mielőtt azonban a Saját eszköz keresése nyomon követést végezne, meg kell győződnie arról, hogy ez a funkció aktív az elveszett OPPO mobiltelefonon.

Elővigyázatosságból célszerű ezt a funkciót a következő lépésekkel aktiválni.

1. lépés - Ugrás a „Beállítások” elemre

  • Az OPPO mobiltelefon nyomon követésének első lépése az alkalmazás megnyitása 'Beállítások' az OPPO mobiltelefonján.

  • Miután a Beállítások oldalon kiválasztotta a menüt 'Magánélet'.

2. lépés - Válassza a „Saját eszköz keresése” lehetőséget

  • A következő lépésben válassza ki a menüt "Saját eszköz keresése".

  • Ebben a szakaszban győződjön meg róla váltani A Saját eszköz keresése aktiválva volt így megtudhatja, hogyan lehet nyomon követni az elveszett OPPO mobiltelefont.

Ha megtette a fenti lépéseket, akkor az OPPO-mobiltelefonon a Saját eszköz keresése funkció már aktív, banda. Így könnyebben elvégezheti a követést.

Tehát, ha biztos abban, hogy az elveszett OPPO mobiltelefon aktiválta a Saját készülék keresése funkciót, akkor a következő lépés az nyomon követése a Saját eszköz keresése webhelyen keresztül.

Ennek felkutatásához kövesse az ApkVenue alábbi szerelmi lépéseit.

1. lépés - Nyissa meg a Saját eszköz keresése webhelyet

  • Első lépésként meg kell látogatnia a Find My Device webhelyet az URL címen //www.google.com/android/find.

2. lépés - Jelentkezzen be Google-fiókjába

  • Ahhoz, hogy folytassa az elveszett OPPO mobiltelefon nyomon követésének lépéseit, meg kell tennie Jelentkezzen be az elveszett OPPO mobiltelefonján használt Google-fiókkal első.
  • Ezt követően tájékoztatást kap az elveszett OPPO mobiltelefon helyéről.
Fotóforrás: JalanTikus (Sajnos a Find My Device nem használható az elveszett mobiltelefon nyomon követésére, ha ki van kapcsolva).

Az elveszett OPPO mobiltelefon nyomon követése mellett a Find My Device azt is lehetővé teszi, hogy valamilyen távirányítót, bandát végezzen.

Például zárolhat egy okostelefont, törölhet minden adatot a mobiltelefonról, és hangot adhat a mobiltelefonnak, ha elfelejtette betenni.

Azok számára, akik zavartak abban, hogyan lehet nyomon követni az OPPO A3S mobiltelefont az IMEI-vel, jobb, ha csak kipróbálják ezt a módszert!

Hogyan lehet nyomon követni az elveszett OPPO mobiltelefont a Prey Anti Theft segítségével

A beépített funkciók, például a Saját eszköz keresése mellett az elveszett OPPO mobiltelefonok nyomon követésére is lehetőség nyílik egy mobiltelefon-nyomkövető alkalmazás segítségével, Prey Lopásgátló, banda.

Csakúgy, mint a Find My Device, az elveszett OPPO mobiltelefon nyomon követése ezen alkalmazás segítségével csak akkor végezhető el, ha Ön már rendelkezik a Prey Anti Theft alkalmazással telepítve van az OPPO mobiltelefonjára.

Ha kíváncsi arra, hogyan lehet megtalálni az elveszett OPPO mobiltelefont ezen alkalmazás segítségével, kövesse az alábbi teljes lépéseket.

Jogi nyilatkozat:

1. lépés - Nyissa meg a Prey Anti Theft webhelyet

  • Első lépésként meg kell látogatnia a Prey Anti Theft webhelyet az URL címen //preyproject.com/ böngésző alkalmazáson keresztül egy laptopon vagy más mobiltelefonon.

  • Ezt követően rákattint a gombra 'Belépés' a weblap jobb felső sarkában.

2. lépés - Jelentkezzen be a fiókba

  • Ebben a szakaszban te vagy Jelentkezzen be Prey Anti Theft fiókjának e-mail címével és jelszavával elveszett OPPO mobiltelefonokon használják.

3. lépés - Irányítsa az elveszett OPPO HP-t

  • Miután sikeresen bejelentkezett Prey Anti Theft fiókjába, akkor kattintson az OPPO mobiltelefon képére.

  • Ezután megjelenik az a hely, ahol a hiányzó OPPO mobiltelefon található, az alábbi példában leírtak szerint.

Ebben a szakaszban olyan ellenőrzéseket is végrehajthat, mint a kapcsolja be a riasztót, üzenet küldése, vagy zárja le a készüléket a képernyő jobb oldalán található oszlopban található funkciók segítségével.

Emellett aktiválhatja a funkciót is 'állítsa az eszközt hiányzóra' értesítést kapni arról a helyről, ahol az elveszett OPPO HP található.

4. lépés - Erősítse meg

  • Miután kiválasztotta ezt a szolgáltatást, megjelenik egy megerősítő ablak. Azután, választógomb 'Igen, a Saját eszköz hiányzik.'

  • Ezt követően 10 percenként értesítést kap az elveszett OPPO mobiltelefon helyéről.

Nagyon hasznos igaz, banda, ez az egyetlen alkalmazás? Sajnos azok számára, akik számítanak hogyan lehet nyomon követni egy elveszett OPPO mobiltelefont holt állapotban, ez az egyetlen alkalmazás nem képes erre.

Ennek oka, hogy ez az alkalmazás csak addig fog működni, amíg az OPPO mobiltelefonja elvész még életben van és csatlakozik az internetes hálózathoz.

Ez néhány módszer arra, hogy ezúttal felkutassuk az ApkVenue elveszett OPPO mobilját, bandával.

Ha fentebb trükközik az elveszett OPPO mobiltelefon megtalálásával, akkor nem kell azzal foglalkoznia, hogy miként követheti nyomon az elveszett mobiltelefont egy IMEI segítségével, ami nem feltétlenül működik.

Még egy fontos dolog, amelyet az ApkVenue emlékeztetni kíván Önre, előzetes lépésként meg kelltelepítés az ApkVenue fent említett biztonsági alkalmazása, igen!

Mert később megkönnyítheti az elveszett OPPO mobiltelefon hollétének kiderítését.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found