a legjobb bluetooth multiplayer játék ajánlások android

Játék barátaival többjátékos módban szórakoztató, különösen, ha a játékhoz nem kell internet, csak Bluetooth-kapcsolatra van szükség. Szeretné tudni a listát?

Általában megteszi szabadidő van a szünetben vagy hazamenni a munkából mit csinálsz? Játék Mobile Legends vagy folyam a film a helyes. De pazarolja a kvótáját.

Nos, ha van szabadideje, de korlátozott a kvótája, akkor az ApkVenue rendelkezik ezzel a listával 10 Bluetooth multiplayer játék hogy játszhatsz a barátaiddal.

Ha barátaival játszol, nem szórakoztató a saját okostelefonoddal!

  • A Game Awards 2018 nyerteseinek listája | Meg kell próbálni a játékot!
  • 20 ajánlott legjobb nyílt világjáték 2019-ben PC-hez és PlayStation 4-hez

10 legjobb Bluetooth multiplayer játék

A többjátékos játékok szórakoztatóak. Az a helyzet, hogy nem csak pontszámok ellen harcolsz Ranglista, de közvetlenül a játékban versenyeznek.

Nos, az ApkVenue megadja a többjátékos játékok listáját Bluetooth androidos telefonokhoz. Ezt a Bluetooth multiplayer HP játékot közvetlenül is letöltheti, mert az ApkVenue már megadta az alábbi letöltési linket!

10. GT Racing 2: Az igazi autóélmény

Az első Bluetooth multiplayer játék, amelyet az ApkVenue ajánlani fog neked GT Racing 2: Az igazi élmény. Bergenre verseny, sebességgel versenyezhet a barátaival.

Ez a Bluetooth multiplayer versenyjáték még érdekesebb, mert 71 hivatalosan engedélyezett autóval rendelkezik. Ezenkívül a játéknak körülbelül 1400 eseménye van, amelyeket be kell fejeznie Klasszikus versenyek, Párbajok, Ki ütni, és Előzések.

Szeretne tudni más versenyjáték-ajánlásokat? Csak nyissa meg az alábbi linket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
InformációLeírás
FejlesztőGameloft
MűfajVerseny
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (1.721.961)
Méret30 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum21
LetöltésLink

9. Újrakezdhetők - FPS különleges erők

Olyan játékot szeretne játszani, amely feszültséget kínál? Kipróbálhatja a játékokat Újrakezdhetõk - FPS különleges erõk. Ez a játék a kategóriába tartozik harmadik személy lövész amelyet el lehet játszani offline továbbá online.

Karaktert a képességeinek megfelelően választhat: Thumper Gun Man, Orvlövész, Különleges Ops Katona, amíg Puskás. Ne kérdezze meg a fegyver típusát, indítsa el Sörétes puskák nak nek MP5 gépfegyverek, Minden elérhető!

Ami egyértelmű, ha ezt a játékot a barátaival játssza, el fogja felejteni az időt a szórakoztató játék miatt!

InformációLeírás
FejlesztőDigital Legends Entertainment SL
MűfajAkció
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1.544.290)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

8. Robot boksz világ

Szeretne játékokat verekedés ki nem használja az embereket karakterként? Választhatsz Világrobot boksz. Ön ellenőrzi a robotot, hogy harcoljon a ringben.

A szórakozás ebben a játékban az, hogy a hálózaton keresztül kihívhatja barátait Helyi WiFi továbbá Bluetooth. Tehát ez a játék alkalmas arra, hogy együtt játsszunk. Eredetileg ne kapj igazi ütéseket, ha veszítesz!

Amikor ezt a játékot játszik, ne felejtse el fejlessze robotkészségét annak érdekében, hogy megbízhatóbb legyőzze ellenfeleit.

InformációLeírás
FejlesztőReliance Big Entertainment (UK) Private Limited
MűfajAkció
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (2.269.896)
Méret45 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

7. Farm Simulator

Ki mondta, hogy a gazdálkodási témák nem lehetnek érdekes játékok? Farming Simulator élő bizonyíték arra, hogy a gazda lét nagyon kihívást jelenthet. Ezenkívül Bluetooth módban játszhat a barátaival.

A részletes 3D-s grafikával sokáig otthon érezheti magát a játékban. Különféle növényeket kell ültetnie, mint pl búza, repce, amíg kukorica minél több profit eladása és megszerzése.

Emellett vigyázni is kell házi tehéned rendszeres etetésével. Felvehet egy asszisztenst is, aki segít a farm gondozásában!

InformációLeírás
FejlesztőGIANTS szoftver
MűfajSzimuláció
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (604.150)
Méret51 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum2.3.3
LetöltésLink

6. BombSquad

Lázadó többjátékos játékot szeretnél? Meg kell próbálni ezt az egy játékot. Bomba-osztag olyan játék, amelyet egyszerre 8 ember játszhat, akár Bluetooth, akár helyi internetes hálózaton keresztül.

Ebben a játékban sokféle játékkal fognak foglalkozni, a zászló feletti harcoktól kezdve a jégkorongig. Természetesen a Bomba-osztag annyi bombát kell dobni, hogy megbénítsák az ellenfél mozgását.

Irányítással érintőkijelzőkönnyű játékfüggő ezt a barátaiddal.

InformációLeírás
FejlesztőEric Froemling
MűfajAkció
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (679.933)
Méret51 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum2.3.3
LetöltésLink

5. BADLAND

Játékként díjazták oldalra görgethető akciókaland legjobb, BADLAND szerepelnie kell azon játékok listájában, amelyeket a mobiltelefonján kell játszania. Sőt, ez a játék olyan grafikákat mutat be, amelyek elrontják a szemet.

Nem csak egyedül játszik, hanem meghívhatja barátait is, hogy játsszanak együtt, mert ez a játék módokkal van ellátva helyi multiplayer. Választhat, hogy segítenek-e egymásnak, vagy akár leütik egymást.

InformációLeírás
FejlesztőFrogmind
MűfajKaland
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (1.521.056)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

4. Minecraft

Ezt az egyet, azt hiszem, sokan már tudják. Minecraft az egyik legkelendőbb játék valaha. A végtelen világ felfedezése és bármi építése a fő vonzerő.

Minecraft 4 játékmóddal rendelkezik, nevezetesen Túlélés, Hardcore, Kreatív, és Néző. Sajnos ez a játék nem érhető el ingyen. Meg kell vásárolnia 99 000 Rp-t, hogy el tudja játszani.

Ön akár 10 barátjával is játszhat, függetlenül attól, hogy milyen platformon játszik Android, ablakok, vagy iOS.

InformációLeírás
FejlesztőMojang
MűfajÁrkád
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (2.534.396)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

3. Mortal Kombat X

Szeretne játszani barátaival a harci műfajjal? Ha igen, akkor meg kell próbálnia Mortal Kombat X által termelt Warner Bros. Nemzetközi vállalkozások ez.

Természetesen már ismeri az ilyen neveket Skorpió, Johnny Cage nak nek Sonya. Hozhat létre saját csapatot, hogy módban versenyezzen az erővel 3 vs 3.

Csak annyi, hogy ez a játék meglehetősen nehéz, ezért azt javasoljuk, hogy játssza le egy mobiltelefonon, amelynek RAM-ja felette van 1 GB és annyi szabad hely áll rendelkezésre 1,5 GB.

InformációLeírás
FejlesztőWarner Bros. Nemzetközi Vállalkozás
MűfajAkció
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (3.241.800)
Méret20 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

8 labdás billiárd

A biliárdrajongók már játszhattak korábban 8 labdás billiárd. Készítette Miniclip.com, ezt a játékot több mint százmillió alkalommal, és kap egy pontszámot 4.5.

Természetesen Bluetooth-kapcsolaton keresztül játszhat barátaival. Kihívja barátait, hogy bizonyítsák ki közületek a legjobban biliárdozni, még ha csak játék formájában is.

InformációLeírás
FejlesztőMiniclip.com
MűfajSport
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (15.263.850)
Méret53 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

1. Tengeri csata 2

Az utolsó ajánlott játék, amelyet az ApkVenue ad neked Tengeri csata 2 által termelt BYRIL. Ennek a játéknak a koncepciója egy hajócsata, ahol meg kell tudnunk találni az ellenfél hajóját

Érdekesebbé tétele érdekében ez a játék további képességeket is kínál, mint pl repülőgép, tengeralattjáró, radar nak nek tengeri aknák. Önnek jól kell elhelyeznie a hajóját úgy, hogy az ellenséges támadások ne érjék könnyen.

A Bluetooth használatán kívül ugyanazt a mobiltelefont is játszhatja. Ennek a játéknak is van rangrendszer. Minél gyakrabban nyersz, annál magasabb rangot kapsz.

InformációLeírás
FejlesztőBYRIL
MűfajAkció
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (594.389)
Méret32 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

Ez a 10 ajánlásból álló banda Bluetooth multiplayer játék a legizgalmasabb dolog együtt játszani a barátokkal. Ezek a játékok tökéletesek azok számára, akik nem rendelkeznek bőséges kvótával. Boldog kipróbálás!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found