hogyan tölthet le fizetős alkalmazásokat a Play Áruházba pénz elköltése nélkül

A következő cikken keresztül hatékony tippeket fogunk mondani, hogy ingyenesen kipróbálhassa a fizetős alkalmazásokat a Google Play Áruházban. Kész? Itt vannak a lépések.

Szeretne kipróbálni bizonyos játékokat vagy alkalmazásokat a Google Play Áruházban, de fizetős verzióban? Kétlem, hogy meg akarom vásárolni az alkalmazást, de attól tartok, hogy az alkalmazás rossznak bizonyul, vagy nem a kívánt módon.

Ne aggódjon, a következő cikken keresztül elmondjuk hatékony tippek, így ingyenesen kipróbálhatja a fizetős alkalmazásokat a Google Play Áruházban. Kész? A Play Áruház fizetős alkalmazásainak letöltése című rész ismerteti a lépéseket.

  • Hiba a Google Play Áruházban? Ez a megoldás
  • Hogyan lehet legyőzni a 905 hibát a Google Play Áruház elérésekor
  • [FRISSÍTÉS] Könnyű megoldások a Google Play Áruház javításához kapcsolat nélkül

A Play Áruház fizetett alkalmazásainak ingyenes letöltése

  • A Play Áruház fizetős alkalmazásának letöltéséhez nyissa meg az ingyenesen kipróbálni kívánt fizetett alkalmazást vagy játékoldalt. Ebben a tippben próbáljuk ki a League of Stickman nevű népszerű játékot. Ezután nyomja meg a gombot a játék árával Felugrik Megjelenik a vásárlás módját és a gombokat is tartalmazó részlet megvesz. nyomja meg a gombot megvesz.

  • Azok számára, akik Telkomsel vagy XL operátorokat használnak, alkalmazások vagy játékok megvásárolhatók a meglévő hitel felhasználásával.

  • Ha igen, várja meg a letöltési folyamat befejezését.

  • A letöltött játékokat csak két órán keresztül lehet lejátszani, mielőtt azokat nem lehet letölteni.visszatérítés.

  • Ha elégedett a kipróbált játékkal vagy alkalmazással, és vissza akarja adni a korábban használt jóváírást, akkor csak újra kell nyitnia Google Play Áruház. Ebben a menü oldalsáv, és válassza a lehetőséget A fiókom. Van Rendelési előzmények olyan alkalmazásokból vagy játékokból, amelyekben valaha is voltál Vásárlás. nyomja meg a gombot Visszatérítés. Néhány pillanat múlva visszatér a jóváírás, és végül ingyenesen kipróbálhatja az alkalmazást vagy a játékot.

Bónusz

Ha el akarja menteni egy kipróbált fizetős alkalmazás vagy játék APK-ját, az alkalmazás telepítése után próbálja meg használni a Root Explorer alkalmazást, és belépni a mappába Adat. Belül egy fájl lesz APK az összes telepített alkalmazás közül. Másolat a kívánt APK fájlt a Data mappán kívüli másik mappába. Az APK-t később is használhatja.

Hogyan? Nagyon egyszerű. Most végre kipróbálhat bármilyen fizetett alkalmazást és játékot a Google Play Áruházban. Ha érdekli ez az alkalmazás, akkor rendben van, ha egy kis pénzt költenek rá fejlesztő akik fáradságosan eljutottak. Sok szerencsét a Play Store fizetős alkalmazás letöltéséhez!

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found