hogyan lehet feltörni mások Facebook-profilfotóit anélkül, hogy elkapnák őket

Az ApkVenue ezúttal tippeket ad arról, hogyan lehet feltörni vagy megváltoztatni valaki más Facebook-profilfotóját anélkül, hogy elakadnának. Nincs szüksége semmilyen további alkalmazásra vagy szoftverre, nem is beszélve az eszköz gyökérkezeléséről, ezt egyszerűen megteheti.

A közösségi médiában álnevek profilfotói profil kép általában a legjobb fotó vagy a fióktulajdonost legjobban leíró fotó. Természetesen senki nem akarja, hogy a profilképét engedélye nélkül megváltoztassák.

Ezúttal az ApkVenue mondja meg hogyan lehet feltörni az álnevet, megváltoztathatja valaki más Facebook-profilfotóját anélkül, hogy elkapnák.

  • Videók letöltése a legfrissebb Facebook 2021-re Androidra és PC-re!
  • VÍRUSOS! Hogyan adhatunk hozzá Repülőgép Emoji-t a Facebook-on

Hogyan lehet feltörni valaki más Facebook-profilfotóját

Igen. Anélkül, hogy további alkalmazásokat vagy szoftvereket kellene használni, még kevésbé kell tennie gyökér azon az eszközön, amely rendelkezik, valójában egyszerűen és anélkül, hogy elakadna, megváltoztathatja mások Facebook-profilfotóit. Nem is kell Jelszó annak a személynek a Facebook-fiókja, akit feltörni szeretnél!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezt a módszert alkalmazhatja számítógépén vagy laptopján. Ebben a példában az ApkVenue megpróbálja feltörni Jaka egyik jó barátjának, Satria Aji Purwoko Facebook-fiókjának profilképét. Ahhoz, hogy mások profilfotóit meg tudja változtatni a Facebookon, csak az ApkVenue alábbi lépéseit kell követnie:

  • Első lépésként lépjen a megcélzott Facebook-profilra, vagyis arra a személyre, akire titokban szeretné módosítani a profilfotóját.
  • Folytatáshoz kattintson a jobb gombbal a cél profilfotójára, majd válassza a lehetőséget Ellenőrizze vagy Elem vizsgálata.
  • Ezután azonnal válassza ki azt a fotót, amelyet új profilfotóként szeretne készíteni a cél régi profilfotójának helyettesítésére. Másolja a _link _ elemet a fotóra.
  • Helyezzen be egy példányt link fotó éppen arra az oldalra, amely az elem ellenőrzése gombra kattintás után jelenik meg. Felett link régi profilfotó vele link az Ön által megadott új profilfotó.
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  • A cél profilfotót hivatalosan lecserélték az Ön által megadott új profilfotóra.

Ez a legegyszerűbb módja feltörni valaki más Facebook-profilfotóját további alkalmazások vagy szoftverek használata nélkül. Az ApkVenue emlékeztet arra, hogy a profilképet csak az akkor meglátogatott Facebook oldalon cseréljük le. Ennek ellenére továbbra is kötekedhet a barátaival, mert részt vehet a fenti módszerben csíny. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Online vagy ír Reynaldi Manasse Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found