6 legjobb Android-os zenei játék, amelyet ki kell próbálni!

Itt az ApkVenue elmondja az Android 6 legjobb zenei játékát, amelyeket ki kell próbálnia. Ismernie kell azokat a zenei játékokat is, amelyeket mobileszközökön játszhat

Zenei játék ill ritmusjáték egy alkalmi játék műfaj, amely a zenét a játék részévé teszi. A ritmusjátékokat könnyű megtanulni, de a legtöbb ember számára egy kicsit nehéz elsajátítani. Ügyességre és pontosságra van szüksége az ilyen típusú játékok elsajátításához.

Ettől lehet, hogy ez a ritmusjáték nem olyan népszerű, mint más típusú játékok. A legtöbb ember inkább a műfaji játékokat részesíti előnyben akció, kaland, RPG, stratégia, Sport, verseny, és mások. Ehhez a ritmus műfaji játékhoz általában olyan emberek játszanak, akik élvezik az ujjak pontosságát és gyorsaságát.

Azok számára, akik szívesen játszanak ritmusos játékokat PC-n, ismerniük kell azokat a zenei játékokat is, amelyeket a készüléken játszhat Mobil. Itt az ApkVenue elmondja az Android 6 legjobb zenei játékát, amelyet ki kell próbálnia.

  • 7 legjobb offline Android-játék 2017
  • 20 legjobb ingyenes Android FPS játék, 2017. július

6 legjobb zenei játék az Androidon

1. Cytus

Cytus hogy a legjobb ritmusjáték legyen a felhasználók által leggyakrabban játszott mobil játékok. Készülő játékok Rayark, fejlesztő Tajvani eredetű, ez vitathatatlanul a legjobb, mert játékmenetérdekes és nagyszámú dal.

Körülbelül 200 dal és 400 játékváltozat, valamint a bemutatott zenei műfajok sokfélesége hozzájárulhat a játék kellemes benyomásához.

Rayark Inc. zenei játékok LETÖLTÉS

2. Deemo

Ugyanattól a fejlesztőtől származik, Rayark, Deemo ritmusjátékot mutat be, amely szinte hasonló a Cytushoz. 40 ingyenes dalt lehet lejátszani, összesen több mint 110 dallal. A játék története pedig vizuális regény stílusban kerül bemutatásra, így érdekes benyomást kelt a játék során.

Rayark Inc. zenei játékok LETÖLTÉS

3. Voez

Rayark soha ne hagyja abba a ritmus műfajú játékok készítését. Ezúttal a sor Voez ami kissé másként jelenik meg. Széles dalválasztékkal és játékmenettel rendelkezik, amelyet mindenképpen nagyon érdekes játszani.

A Voez játékmenete vitathatatlanul érdekes, mert nagyon jó látványvilággal és mozgató indikátorcsíkokkal rendelkezik, ami sokkal nagyobb kihívást jelent.

Rayark Inc. Játékok Árkád LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Lanota

Készülő játékok Noxy Games, Lanota, egy nagyon különböző és érdekes ritmusjáték az Ön számára. Ez a játék egy kicsit más, mert elemeket tartalmaz utazás a lejátszandó zene típusának meghatározásában. És a történeteket vonzó vizuális regény stílusban mutatják be.

5. Arcaea

Ez a meglehetősen új játék a hónapban jelent meg 2017. március. Lowiro fejlesztővé válhat, amely új ritmusjátékot mutat be egyedi játékmenettel és dalok széles választékával.

A játék módja az kombinálásával gomb Koppintson a alján és egy gomb csúszik a tetejére.

6. Zongoracsempék 2

Zongoracsempék 2 / Ne érintse meg a fehér csempét legyen könnyű játék a ritmus műfajával, amelyet mobileszközén játszhat. A fejlesztő által készített játék Tiszta mester ezt nagyon érdekes játszani. Csak az egyes fekete gombok lenyomása mozog lefelé, és egyetlen fehér gombot sem szabad megnyomni. A játékban bemutatott zene nagyon jó zongora hangszer, amelyet hallgatni lehet.

Játékok Arcade Clean Master Games LETÖLTÉS

Ez a 6 legjobb ritmusjáték vagy zenei játék, amelyet mobileszközén lehet játszani! Csak töltheti a szabadidejét, és természetesen nem fog unatkozni ezen a ritmusjátékon. Kipróbálta már ezek egyikét? Kérem Ossza meg a tapasztalata, ha valaha is kipróbálta. Szép játékot!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found