7 ajánlás a legjobb ingyenes tudományos folyóirat-oldalakhoz

El van foglalva szakdolgozati feladatokkal vagy előadók dolgozataival? további referenciákra van szüksége? Íme 7 legjobb ingyenes tudományos folyóirat-oldal!

Ismét a feladatok foglalkoztatják papír vagy egy tézis, amely sok tudományos folyóirat-forrást igényel?

Biztosan szédül, banda, mikor határidő a feladat szoros, de nem találta meg a megfelelő forrást, amelyet referenciaként használhatna.

Szerencsére manapság rengeteg tudományos folyóirat található, amelyeket bandával használhat.

Habár nagyon sok van belőlük, nem kevés, tudod, hogy a webhelyek nem eléggé teljesek, vagy még akkor sem fizettek, amikor hozzáférni akarsz hozzájuk.

Eitss, nyugodtan, banda! A probléma az, hogy az ApkVenue ezúttal több ingyenes tudományos folyóirat-oldalt ad Önnek, amelyek ajánlások lehetnek az Ön számára.

A legjobb ingyenes tudományos folyóirat weboldala

A technológia gyors fejlődésével párhuzamosan az internet nem csak szórakozásként funkcionáló oldalakat kínál, hanem hasznos információkat nyújt az oktatási világ, a bandák számára is.

Nos, azok számára, akik elfoglaltak egy szakdolgozat összeállításával, vagy egy előadótól kaptak megbízást annak elkészítésére papír, itt az ApkVenue ad neked néhányat ingyenes tudományos folyóirat-ajánlások.

1. Oktatási erőforrások információs központja (ERIC)

Oktatási erőforrások információs központja (ERIC) az egyik legjobb ingyenes tudományos folyóirat-oldal, amely lehetővé teszi a folyóiratok keresését a szükséges anyag, banda témája alapján.

A tudományos folyóiratokon kívül ezen az ERIC webhelyen különféle irodalmakat vagy e-könyveket is megtalálhat, amelyeket letölthet.

De tudnod kell, hogy az ezen az oldalon elérhető folyóiratok vagy e-könyvek nem teljesen ingyenesek, huh, banda.

Ennek ellenére az ezen az oldalon található ingyenes folyóiratoknak is sokféle választási lehetőségük van, bandák. Ezt a webhelyet a címen látogathatja //eric.ed.gov.

2. DOAJ

DOAJ ami azt állítja Directory Open Access Journal egy folyóirat-kereső oldal, amelyhez szabadon hozzáférhet, és természetesen ingyen bandázhat.

Ez a webhely egy internetes címet ad meg a természettudományos folyóiratok megkereséséhez nyílt hozzáférésű így ingyen letöltheti.

A folyóiratok témakör szerint kereshetők tantárgy vagy közvetlenül írja be a témát a keresőmezőbe.

Ha érdekli, hogy ezen a webhelyen referenciaforrásokat találna, hozzáférhet hozzájuk egy Android mobiltelefonról vagy laptopról a címen //doaj.org/.

3. ScienceOpen

Kutatási és kiadói hálózatként működött, ScienceOpen több mint 28 millió cikkhez kínál hozzáférést a tudomány, a banda minden területén.

A cikk teljes tartalmának megtekintéséhez azonban először regisztrálnia kell.

Csendes! A regisztráció ingyenes! Nem kell pénzt költenie ahhoz, hogy hozzáférhessen a keresett cikkhez vagy folyóirathoz, banda.

A ScienceOpen webhely valóban opció lehet, ha nincsenek ötleteid, banda. Ezt a webhelyet a címen látogathatja meg www.scienceopen.com.

4. Nők Lapja

Nők Lapja ez az első feminista folyóirat-oldal Indonéziában, amely különféle folyóiratokat kínál kifejezetten a nők témáiról, bandákról.

A folyóirat-tanulmányok és az ezen a webhelyen történő publikálás különféle témákat ölel fel, mint pl emberkereskedelem nők és gyermekek, a nők elleni erőszak, jogi, társadalmi, gazdasági, politikai, környezeti és kulturális kérdések.

Ez az oldal kiválóan alkalmas referenciaforrássá azok számára, akik női kérdésekkel, bandákkal foglalkoznak.

Ezt a női folyóirat webhelyet a címen érheti el www.jurnalperempuan.org.

5. ResearchGate

Webhely ResearchGate gyakran nevezik a világkutatók, tudod, bandák gyülekezőhelyének.

Amellett, hogy ezen a webhelyen tudományos folyóiratokra történő hivatkozások megtalálása céljából képes működni, ezen a webhelyen szabadon feltehet kérdéseket a nyilvánosság számára, vagy megvitathatja más kutatókkal a folyamatban lévő kutatást.

De sajnos nem minden folyóirat tölthető le ingyen, bandák. Vannak köztük fizetettek is.

Azok számára, akik érdeklődnek a ResearchGate folyóirat-hivatkozások iránt, látogasson el a weboldalra a címen www.researchgate.net.

6. Google Tudós

A világ legnagyobb keresőjeként ismert Google technológiai óriásnak van egy másik terméke is Google ösztöndíjas tudod, banda.

A Google Scholar egy ingyenes folyóirat-oldal, amely több százezer tudományos referenciát és oktatási irodalmat kínál.

Ezen kívül különféle e-könyveket is találhat, amelyeket ingyen, más néven ingyenesen letölthet.

Ha tudományos folyóiratokat szeretne keresni a Google Tudósban, akkor látogasson el a webhelyre a címen //scholar.google.co.id/.

7. Sciencedirect

Csakúgy, mint az ApkVenue korábban említett webhelyei, Sciencedirect ez egyben cikkeket, könyveket és tudományos folyóiratokat, bandákat kínáló oldal is.

Csak be kell írnia a keresendő cikk vagy folyóirat kulcsszavát, majd azonnal letöltheti.

De sajnos nem minden cikk, könyv vagy folyóirat tölthető le ingyen, bandánként.

Ezt a webhelyet a címen látogathatja meg www.sciencedirect.com.

Ez 7 ajánlás volt a legjobb ingyenes tudományos folyóirat-oldalakhoz, amelyeket felkereshet, hogy referenciákat, bandákat találjon.

Annak érdekében, hogy a szakdolgozata jó érdemjegyeket kaphasson a vizsgáztató előadótól, ne lustáljon referenciákat találni, hm, banda! Hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is Tudományos folyóiratok egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found