7 legjobb minecraft házterv

A ház építése a Minecraftban kreativitást és türelmet igényel. Mint a következő Minecraft házterv, amely hűvös építészeti formával rendelkezik!

Tetszik a Minecraft játék?

A Minecraft valóban nagyon izgalmas játék, az ellenségek elleni túlélési kihívásoktól kezdve a saját birodalmának felépítéséig.

Nem csoda, hogy sok játékos megosztja építési termékeit az interneten. Nem kevesen készítik a Youtube videóanyagaként is.

A Minecraftban való építkezéshez azonban türelemre és ügyességre van szükség. Lusta számára mások terveit is felhasználhatja.

Mint a következő legjobb Minecraft háztervek, amelyeket letölthet és telepíthet a Minecraft Java-ra. Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

A legjobb Minecraft háztervek professzionális építészettel

Minecraft egy homokozó vagy nyílt világú játék, amelyet a Mojang készített és fejlesztett. Ez a játék először 2011-ben jelent meg Windows, Mac és Linux rendszereken.

Ez a játék aztán fejlődött, és tovább élte a megújulást, így a mai napig híres játék lett.

Maga a Minecraft egyedülálló és érdekes játékstílusa miatt sokan szeretik. Sőt, sok játékmód közül lehet választani.

A túlélési módtól kezdve kreatív, kemény, kaland és néző. Kihívhatja magát, hogy túlélési módban túlélje a hideg éjszakát.

Kreatív módban birodalmat is létrehozhat saját architektúrájával. Azok számára, akik szeretnek épületeket vagy házakat építeni, alkalmas erre a játékra.

Azonban az épületek építése ebben a játékban nem olyan egyszerű, mint a városi szimulátoros játékok, na. Épületet kell építeni az alapoktól.

A valóságos épületekhez hasonlóan a Minecraft-ban is meglehetősen nehéz és időigényes az építkezés. Mint a következő épületek, amelyek a legjobb Minecraft házak lehetnek.

Az alábbi mintákat letöltheti és telepítheti Minecraft Java-jába. Ha nem tudja, hogyan kell telepíteni, az ApkVenue ebben a cikkben azt is elmondja.

1. Villa Padronale

Az első Minecraft házterv az Villa Padronale. Ezt a dizájnt egy felhasználónévvel rendelkező játékos készítette BIRBO_.

A Villa Padronale egy luxus villa a hegyekben. 4 beltéri és kültéri medence, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, több mint 7 nappali és még sok más található.

Ebben az épületben a fehér dominál, fényűző anyagokkal, mint pl lucfenyő deszka, nyír deszka, üveg, és kvarc. Nagy lélek!

Ezt a térképet csak a Minecraft 1.13.2 verziójába telepítheti.

Töltse le az ingyenes Villa Padronale térképet.

2. Wentworth kúria

Meg akar állni egy luxus, klasszikus kialakítású épület mellett?

Megállhat Wentworth kúria készítette MINDBENDER0007. Ennek az épületnek nagyon nagy az építési területe.

Összesen 36 szobával, 4 emeleten. Nem csak, hogy a ház előtt szökőkúttal ellátott kert is található.

A ház belső kialakítása szintén nagyon klassz, különféle luxus épület stílusú építészetekkel. A Wentworth Mansion csak a Minecraft 1.8-as verziójában élvezhető.

Töltse le az ingyenes Wentworth Mansion térképet.

3. Paradicsom-kúria

A következő az Paradicsom-kúria készítette ÚR. LUMPKINS. Ahogy a neve is mutatja, ennek a háznak nagyon szép formája és tája van, mint a mennyben.

A Paradise Manor különféle otthoni bútorokkal is rendelkezik, mint például szekrények, padok, tévék, trófea dobozok, lámpák és szökőkutak.

Nem csak, hogy egy óriási híd van a házhoz vezető úton, amely még luxusabbá teszi.

Sőt, van egy erdő és tenger, amely körülveszi ezt a házat, ezért érdemes paradicsomi uradalomnak nevezni. Paradise Manor, amelyet csak a Minecraft 1.12.2 verziójában élvezhet.

Töltse le az ingyenes Paradise Manor térképet.

4. Jövő Otthon

Nem csak a Paradicsom-kastély, ÚR. LUMPKINS modern házat is készít, különféle futurisztikus elemekkel egy házban.

Jövő Otthon különféle technológiákkal és játékokkal felszerelve, például CCTV kamerákkal a bowlingpályákig.

Ezt a házat fehér falak és sok ablak uralja, amelyek fényűzővé teszik. A Future Home csak a Minecraft 1.12.2 verziójában élvezheti.

Töltse le az ingyenes Future Home mappát innen.

5. Modern tengerparti ház

Emlékszel a szuperhős filmre, A sötét lovag feltámad?

Bruce Wayne háza a tó szélén, gyönyörű kilátással. Egy nevű játékos MARCUSYU készítsen hasonló házat.

Modern tengerparti ház a strandra néző terasszal és különféle hangulatos szobákkal rendelkezik.

Mint a luxus ház, a Modern Beach House is különféle luxus szobákkal van felszerelve, amelyek kényelmessé teszik, ha ránézünk.

Csak a Modern Beach House-t élvezheti a Minecraft 1.8-as verziójában.

Töltse le az ingyenes Modern Beach House térképet innen.

6. A por

A por nemcsak a Counter Strike online játékban, hanem a Minecraftban is. Felhasználónévvel rendelkező játékos készítette DANIEL, az általa készített Minecraft házterv nagyon egyedi.

Talán pontosabb, ha nagyon klassz ex-bányász falunak nevezzük. Élvezheti számos homokkal és szennyezettséggel körülvett épületet.

Nem felejtve a falu tetején lévő tavat, ami még vonzóbbá teszi. A The Dust csak a Minecraft 1.13.2 verziójában élvezheti.

Töltse le az ingyenes The Dust térképet.

7. Modern vízparti otthon

Modern vízparti otthon ez a következő ház készítette MARCUSYU. Az ezúttal elkészített Minecraft-ház bonyolultabb a hidak használatával.

A mocsár területét használta a Modern Waterfront Home építéséhez. A tó feletti villához hasonlóan a térképen található különféle épületeket hűvös fahidak kötik össze.

A hűvös külső hiányos, ha nem rendelkezik minősített belsővel. A Modern Waterfront Home fényekkel teli szobával rendelkezik.

És van egy teljesen üveg szoba, amely az erdőre nyújt kilátást. Élvezheti a Modern Waterfront Home alkalmazást a Minecraft 1.8-as verziójában.

Töltse le az ingyenes Modern Waterfront Home térképet.

A Map telepítése a Minecraft Java-ra

Térképet telepíteni a Minecraftba viszonylag egyszerű, banda. Először ellenőrizze, hogy a Minecraft verziója megegyezik-e a térképi verzióval.

Ezt követően töltse le az ApkVenue által biztosított fájlt. Az elérhető fájlformátum postai irányítószám, ezért meg kell nyitnia egy alkalmazás segítségével a RAR fájl megnyitásához.

Ezután megjelenik egy mappa, amely az adattérképet tartalmazza. Azonnal áthelyezheti a mappát a mentési helyre alapértelmezett a Minecraftodon.

Ha problémája van a mentési mappa megtalálásával, kövesse az alábbi lépéseket annak megismeréséhez:

1. lépés - Nyissa meg a Minecraft Launcher alkalmazást

  • Nyissa meg a Minecraft indítót ugyanazon verzió szerint, mint a telepíteni kívánt háztérkép.

2. lépés - Válassza az Indítás lehetőséget, majd kattintson az Új hozzáadása gombra

3. lépés - Kattintson a zöld nyílra

4. lépés - Adja meg a Mentés mappát, helyezze át a mappamappát.

  • Csak a letöltött mappa mappát kell áthelyeznie erre a fájlra. Ezután a térkép megjelenik a játék betöltési oldalán. Könnyű, igaz!

Ez a legjobb Minecraft házterv, amelyet letölthet és élvezheti. Érdekel saját épületek elkészítése és megosztása másokkal?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Minecraft vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found