hogyan lehet ingyenesen elérni az internetet a wifi.id oldalon!

Ezúttal megosztom veletek a @ wifi.id INGYENES elérésének legújabb módját, pontosabban egy órán keresztül ingyenesen. Ezt a módszert megteheti mindaddig, amíg a rendelkezések továbbra is érvényesek

Akinek nem tetszik INGYEN WIFI? Ezúttal megosztom a legújabb módját ingyenesen elérheti a Wifi.id-t vagy inkább egy óráig szabad. Ezt a módszert megteheti mindaddig, amíg a rendelkezések továbbra is érvényesek. Tehát ha a Wifi.id törölte ezt a módszert, az azt jelenti, hogy már nem tud ingyen internetezni. Ezért, bár ez a módszer továbbra is használható, addig kell használni, amíg lehet.

  • Hogyan lehet megoldani a Wifi router problémáit
  • Hogyan lehet ingyenes WiFi hotspotot szerezni
  • 4 legjobb ingyenes WiFi kereső alkalmazás az Android számára

MI A WIFI.ID?

A Wifi.id egy hálózat nyilvános internet vezeték nélküli / hotspot alapján biztosított TELKOM CSOPORT vagy az operátor, akivel dolgozik PT. TELKOM. Ez a hálózat széles körben elterjedt Indonéziában. Általános használatra valóban hitelekkel kell fizetnünk, hogy hozzáférhessünk ehhez a WiFi hálózathoz. Erre készítettem ezt a cikket, hogy egy órán keresztül ingyen internetezhessünk a Wifi.id hálózat használatával.

Milyen előnyei vannak a WIFI.ID HÁLÓZAT HASZNÁLATÁNAK?

A Wifi.id hálózat használatának előnye, hogy böngészhet az interneten korlátlan sebességgel akár 100 Mbps. Minél több filmet tölthet le, amennyit csak lehetséges, egy bizonyos határidőig. Az ebben a cikkben szereplő módszer csak 1 órás ingyen szörfözést tesz lehetővé.

Hogyan érhető el ingyenesen a Wifi.id

  • Először először csatlakoznia kell a Wifi.id-hez laptop vagy okostelefon segítségével.

  • A csatlakozás után nyissa meg a böngészőt, és átirányít az oldalra Belépés. Ezt követően rákattint a menüre ISP / üzemeltető és kiválasztja / kattint RadNet mint az alábbi képen:

  • Ezután töltse ki az e-mail oszlopot az e-mail címével, vagy bármilyen e-mailt is használhat.
  • Kattintson a jelszó mezőre, és várjon néhány percet. Jreeeng .. A jelszó önmagában jelenik meg. Ezután csak kattints Belépés és egy órán keresztül ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kap.

Könnyű, igaz? Így érheti el ingyenesen a Wifi.id fájlt. Ha kérdése van, kérjük, hagyja meg kérdéseit a megjegyzések oszlopban, és ne felejtse el Ossza meg barátainak. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found