kifinomult! Ez 10 alkalmazáskészítő webhely kódolás nélkül

Az alkalmazás létrehozása a weboldalon keresztüli kódolás nélkül meglehetősen egyszerű, mert ott csak regisztrálnia kell, és fel kell kérnie, hogy töltse ki a webhely által biztosított űrlapokat.

Sokan úgy gondolják, hogy ha egy alkalmazást akarunk készíteni, akkor annak rendelkeznie kell kódolási képességek magas? De szerintem nem így van, miért? Mivel ebben a kifinomult korszakban sok helyszín ad helyet Készítsen alkalmazásokat a kódolás problémája nélkül.

Az alkalmazás létrehozása ezen a weboldalon keresztüli kódolás nélkül meglehetősen egyszerű, mert ott csak regisztrálnia kell magát, és fel kell kérnie Önt, hogy töltse ki az alkalmazáskészítő webhelyén található űrlapokat. Ez az weboldal kódolás nélküli alkalmazások létrehozására.

  • Pénzszerzés 7 módja a Facebook-ról Legegyszerűbb kezdőknek és 100% -ban működik!
  • 15 leggyorsabb és legmegbízhatóbb pénzkereső oldal, automatikusan gazdag!
  • Pénzre van szükség? Íme 14féle hobbi, amelyek pénzt keresnek

10 webhely kódolás nélküli alkalmazások készítéséhez

1. AppMachine

Az első alkalmazásgyártó weboldala, mégpedig AppMachnineEzen a webhelyen professzionális és vonzó megjelenésű alkalmazásokat és iOS-eket hozhat létre.

Az AppMachine egy drag and drop felületet is biztosít, és kombinálható különféle építőelemekkel, amelyek különféle funkciókat kínálnak, például információkat, fotókat, videókat stb.

Alkalmazás készítéséhez AppMachine-on a módszer meglehetősen egyszerű, csak regisztrálnia kell, utána azonnal szerkeszthet vagy létrehozhat egy alkalmazást.

2. Appery.lo

A következő alkalmazáskészítő webhely, mégpedig Appery.lo, ez az alkalmazás az egyik első hely, amely mobil vállalati alkalmazások fejlesztését kínálja háttérszolgáltatással, és számos olyan API-bővítménnyel rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik a felhőszolgáltatásokkal és a vállalati rendszerekkel való integrációt.

Az Appery.io ötvözi a vizuális fejlődés egyszerűségét a JavaScript hogy gyorsan létrehozhasson mobilalkalmazásokat különböző eszközökön.

Ez a webhely jól ismert a mobilalkalmazások fejlesztésének világában. 2012 óta több mint 30 webhely beszélt cikkeikben az Appery.io-ról.

Néhány közülük, SDTimes, InfoWorld, TechTarget, CloudTimes, InfoTech, ChinaTimes, ComputerWorld stb.

Az Appery.io 5 csomagopcióval rendelkezik, nevezetesen csomagokkal Starter, Pro, Premium, Standard és Enterprise. A kezdeti felhasználók számára az 1 alkalmazáshoz rendelkezésre álló, legfeljebb 3 oldalas csomagot használhatja.

Annak ellenére, hogy ingyenes, az Appery.io még mindig 1 000 000 API-hívást, 1 GB tárhelyet és támogatást nyújt ügyfélszolgálatán és műszaki szolgáltatásain keresztül.

Ha többet szeretne megtudni a csomagok áráról az appery.io webhelyen, akkor közvetlenül meglátogathatja az oldalt ITT

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy felhőben is használhatja, így nincs szüksége semmire sem a letöltéshez, sem a telepítéshez.

Csak egy naprakész böngészőre van szükségünk, hogy az alkalmazás funkciói megfelelően működhessenek.

Az appery.io jellemzője, hogy vizuális szerkesztőt biztosít fogd és vidd komponensek az interfész kiépítéséhez. Ha elkészült, az alkalmazás nem csak androidos, de iOS és Windows Phone rendszereken is elérhetővé válik.

Ahhoz, hogy miként készítsen alkalmazást az appery.io webhelyen, csak regisztrálnia kell, és csomagot kell választania, egy ingyenes csomaghoz pedig csak 14 napot adunk.

3. AppMakr

Az alkalmazásgyártó következő weboldala az AppMakr. Ezzel az alkalmazáskészítő weboldallal androidos alkalmazásokat készíthetünk anélkül, hogy a kódolással kellene foglalkoznunk.

A benyújtott alkalmazásokat a nevünkben is kiadjuk, nem az AppMakr nevében. Az AppMakr alkalmazást ingyen használhatjuk az általunk létrehozott alkalmazás hirdetéseivel. Egyéb funkciók mellett regisztrálhatunk a két fizetett csomag egyikére.

Az AppMakr segítségével bárki létrehozhat alkalmazásokat saját alkotásaival ** point and click ** technikák segítségével. Csak be kell tartania a generációkon alapuló irányelveket. Ezt az alkalmazást ingyen használhatja.

Az AppMakr 14 nemzetközi nyelven is elérhető, pl Angol, spanyol, arab, mandarin, francia, japán, indiai, perzsa, szingaléz, portugál, tamil, török, thai és indonéz.

A többi alkalmazásgyártó webhelyhez hasonlóan az AppMakr is rendelkezik olyan felülettel, amely megkönnyíti az Android-alkalmazások létrehozását. Egyszerűen húzza az alkatrészt balról a középen lévő okostelefon ablakra. Fejlécek, ikonok és háttérképek is rendelkezésre állnak.

4. Appy Pie

A következő alkalmazás-készítő webhely az Appy Pie. Ez a webhely lehetővé teszi alkalmazások létrehozását kódolás nélkül. Semmit sem kell telepíteni és letölteni, csak húzza és dobja el a kívánt alkalmazás létrehozásához.

Ha elkészült, a Kaliah Buay alkalmazás közzétehető a Play Áruházban vagy az Apple alkalmazásboltban. Az Android és az iOS mellett az Ön által létrehozott alkalmazások Blackberry, Windows és Kindle rendszereken is futtathatók.

Sok nagy webhely foglalkozik az alkalmazás készítőjével, amelyek közül az egyik hasonló Mashable, TechCrunch, Wired, Forbes, Gigaom, TNW és VentureBeat.

Az Appy Pie mostantól a Builder játékfunkcióval is rendelkezik. Ezzel a funkcióval létrehozhat mobil játék.

Csomagok esetében ez a webhely négy csomagolási lehetőséget kínál, nevezetesen Ingyenes, Alap, Arany és Platinum.

Az ingyenes csomag ingyenesen érhető el, de csak ezekre lehet alkalmazásokat benyújtani HTML5 Az Android és a funkciók nagyon korlátozottak, és vannak olyan hirdetések, amelyekkel az alkalmazásunk használható.

Ahhoz, hogy miként készíthet egy alkalmazást az Appy Pie-n, egyszerűen meg kell kérnie, hogy regisztráljon a Facebookon keresztül, majd csak szerkesztheti tetszés szerint.

5. Jó Borbély

A következő alkalmazás-készítő webhely a Good Barber, ez a webhely számos témát tartalmaz, és nagyon szép alkalmazások létrehozásához.

Felhő vagy játék témát szeretne használni? Ezen az oldalon minden elérhető, több mint 350, nagyon finom kialakítású ikon használható használatra.

Ezenkívül több mint 600 Google Betűtípus is létezik, amelyekkel kiválaszthatja a létrehozni kívánt alkalmazás megjelenését.

Ezen a webhelyen létrehozhatunk alkalmazásokat Android, iPhone és webes alkalmazásokhoz mobilhoz.

Mindaz, amit a Good Barber kínál, sajnos nem jön ingyen, díjat kell fizetnünk az alkalmazás használatáért. További információkért kérjük, látogasson el a következő oldalra ITT.

6. MTT App Inventor

Az alkalmazásgyártó következő weboldala az MTT App Investor. Ez az oldal a Massachuseti Műszaki Intézet (MIT) amelynek célja, hogy mindenkit megtanítson androidos alkalmazások készítésére egy fekete alapú programozási eszközzel. Kezdetben ezt az alkalmazást Hal Abelson professzor fejlesztette ki a Google-nál.

Az Investor alkalmazás futtatható az MIT Media Lab által az együttműködésben fenntartott interneten is MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (CSAIL).

Ez a feltaláló alkalmazás 195 ország több mint 3 millió felhasználóját is támogatja. Ezt az alkalmazást hetente több mint 100 ezer aktív felhasználó használja, ami több mint 4 millió androidos alkalmazássá tette ezt az alkalmazást.

A webhely egyszerű megjelenése lehetővé teszi a kezdők számára, hogy könnyebben létrehozhassanak Android-alkalmazásokat.

Egyszerűen húzza balról a Pallete-t a Viewer szakaszba. Minden tulajdonság értékét a Tulajdonságok részben állíthatjuk be.

Blokk alapú programozó eszköznek hívják, mert amikor megjelenítjük ezt az alkalmazást a Viewer szakaszban, akkor az összetevőket összetett blokkok formájában rendezzük, amelyek átfedik egymást.

7. Appclay Shephertz

A következő alkalmazáskészítő webhely az Appclay, ez az egyik webhely megkönnyítheti Android-alkalmazások létrehozását vagy létrehozását anélkül, hogy a kódolással kellene foglalkoznia.

Önnek nem kell olyan szoftvert telepítenie, mint például ha más alkalmazásokat készít, ezért itt HTML5 alapú Android-alkalmazást hoz létre.

8. AppYet

A következő alkalmazás-készítő webhely az AppYet, az appyet használatával nem kell megzavarodnia az alkalmazás tetszés szerinti elkészítését. Még a kódolási technikák használatával sem kell bajlódnia, mert ez a webhely HTML5-et használ az alkalmazások létrehozásához.

Az ezen az oldalon történő alkalmazás készítésének előnye, hogy Android-alkalmazásokat futtathat, amelyeket iPad-en, iPhone-on, Blackberry-n és Windows Phone-on is létrehozott.

A többi alkalmazásgyártó webhelyhez hasonlóan az Appyet is megkönnyíti az alkalmazások létrehozását szoftver telepítése nélkül.

9. Buzztouch

A következő alkalmazás-készítő webhely a Buzztouch. Amikor sok ember rendelkezik Android okostelefonnal, egyre több alkalmazás jelenik meg.

Ezeket az alkalmazásokat nagyon könnyű beszerezni, és a legtöbbjük ingyenes. De ha olyan alkalmazást szeretne, amely más és a kívánt igény szerint, akkor azt is elkészítheti.

A Buzztourch weboldal segítségével csodálatos androidos alkalmazásokat hozhat létre.

A Buzztourch egy nyílt forráskódú szoftver, amely segít szórakoztató és ingyenes alkalmazások létrehozásában.

A Buzztourch használatának előnye, hogy az alkalmazást Androidon és iOS-en futtathatja.

10. AppsGeyser

A következő alkalmazásépítő webhely az AppsGeyser, ez a webhely az egyik legnépszerűbb alkalmazásépítő webhely, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki kódolás nélkül szeretne alkalmazásokat létrehozni ezen a webhelyen.

Ha androidos alkalmazást szeretne létrehozni az AppsGeyser-en, akkor keresse fel közvetlenül a hivatalos webhelyet.

Ott van Kódolás nélküli App Builder webhelyek listája amelyet azonnal megpróbálhat létrehozni egy alkalmazással, anélkül, hogy a kódolással bajlódna.

Remélhetőleg ez a cikk mindenki számára hasznos lehet, különösen azok számára, akik kódolás nélkül szeretnének alkalmazásokat létrehozni.

Ha tetszik ez a cikk, megoszthatja ismerőseivel, és ne felejtsen el megjegyzést tenni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found